2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlarrr bakın tepehome a muhakkak indirimde çok güzel ve çok uygun 2100 e inmiş

Eklentiler

• 7AE46122-07FF-4603-85F7-BF66694533ED.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 76514E3F-A923-40BE-9B24-8C3248419247.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 46
Ayy ruyamda bembeyaz masmavo gozlu erkek bebek gordum. Hamile kaldigimdan beri ruyamlarim normal cikiyor. tersi fln degil. ama isin kotu tarafi bu cocuk kimden esim esmer , ikimizde kahve rengi gozluyuz, annemin gozleri ela o kadar. sutcuden mi tupcuden mi dicem onlarda yok artik bu yuzyil da

Ayy evet isimleri belirledin mi canım kız olsa da erkek olsa da hazırladım ben şimdi millet isim önerir yok şunun adı bunun adı diye bilirsin bayılırlar karışmaya
Cinsiyetine karisan ismine karışmaz mi heheytt. Hayli hayli karışırlar yanii
Canım benim aklımda bi kaç kız ismi var ama hiç erkek ismi yok vallahi, erkek ismi bulmak daha zor gibi geliyor
Kız olursa bi bade diye hoşumuza gitti anlamı da içki demekmiş bilemedim
Eşimle ortak kararlastirdigimiz iki isim vardi işte Bade ve Deren
Bade elenecek gibi bakalım, bi sürpriz yapıp erkek olursa dogana kadar bulamam gibi

Canım bazı doktorlar gerçekten çok korkutabiliyorlar konuşurken eğer yasayacaksa
Bu dünyada kısmeti varsa emin ol hiç birşey olmaz ben bol bol dua etmiştim internetten bir bak istersen Hüsna Lara

acil e git hemen , lekelenmem var de hemen bakarlar .
Benim de tarihe gore 8-9 haftalik olmasi lazim ama 6 haftalik cikiyor , kalp atisi var ama bugun gene gidicem gelisme gosterip gostermiuor mu diye

Canım ben ilk oğlumda da çok kötü oldum şuanda yemin ederim sevinemiyorum o kadar iyi anlıyorum ki sanki hiç geçmeyecek gibi prilam bile fayda etmiyor eridim aktim 8 9 kilo verdim ömrümden ömürler gitti artık parça geliyor boğazımdan çok çaresizim
Allah sabır versin insallah ikinize de F Fato1994 Mesajı alıntılayamadim burdan yazayım. Hiç bi caresi yokmuymus bunun yarabbim ne kadar uzun sürmüş Bi kesilip gitseydi de rahatlasaydiniz

Allahim bi an önce şifa versin insallah bi an önce kesilsin hastanede bi kaç gün serum verseler iyi gelmez mi acaba

Allahim bi an önce şifa versin insallah bi an önce kesilsin hastanede bi kaç gün serum verseler iyi gelmez mi acaba
Canım yapıldı anlık bir rahat ettim sonra yine aynı artık susuzluktan idrarimdan kan geliyor birde plasenta previa çıktı. kustukca kanama oluyo Rabbım şu günler inşallah gecer çok acı çekiyorum çünkü artık

Ay allahim keşke bi bilgim olsada yardımcı olabilsem. Şu ezanın okunduğu vakitte rabbim şifa versin tez vakitte

Valla bizim kızda olsa erkekte olsa belli bizimkiler artık sadece cinsiyete göre seslencek çok araştırınca kafa karışıyor biz
Belirledik bakmıyoruz bile

Ay allahim keşke bi bilgim olsada yardımcı olabilsem. Şu ezanın okunduğu vakitte rabbim şifa versin tez vakitte
Canım Allah razı olsun ne demek düşünmen yeter .Rabbım hayırlısıyla şu bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Sabır ediyorum birgun geçer umarım

Oyy hızlandırılmış olmuş sizinki. Rabbim ömür boyu mutlu etsin inşallah.
Ben de arkadaşlardan araştırıyorum çok güzel oluyormuş zoom layarak bakıyormuş her uzvuna. Kalbinin odacıkları bile belli oluyor dedi
Aminnn Allah hepimizin sıkıntılarını kaldırsın inşallah

Bizi ancak biz anlarız bu bulantı birşeye benzemiyormus yataktan çıkmak istemiyorum isyan etmek istemiyorm ama 13 haftaya gelecz geçmedi hele ağzımdaki acı tat. Pazartesi Dr a gidicem en kuvvetli hap zoferms onu yaz dicem çünkü psikolojik olarak bittim kafamı yastıktan kaldırmak istemiyorum sürekli kusmak sonsuza kadar kusmak istiyorum Allahım şifa sende büyüksün

Allah razı olsun canım benim askerlik işte
Ayy iyice meraklandım ne kadar güzel hemen 20. Haftaya gelsekte görsek
Amiiin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…