Doktorum ağrın varsa iç demişti bende o sıra kesildi die içmedim üst bacak evet içmemiz gerekiyor sanırımÜst bacak mı? Benim de bacaklarıma uyuşma ve ağrı giriyor. Magnezyum almak mı iyi gelir
Cinsiyetine karisan ismine karışmaz mi heheytt. Hayli hayli karışırlar yaniiAyy evet isimleri belirledin mi canım kız olsa da erkek olsa da hazırladım ben şimdi millet isim önerir yok şunun adı bunun adı diyebilirsin bayılırlar karışmaya
Canım bazı doktorlar gerçekten çok korkutabiliyorlar konuşurken eğer yasayacaksaİnşallah benimde bi sıkıntı kalmaz doktorum tekrar kanama yaşarsan büyük ihtimalle bundan daha olumsuz şeyleri konuşabiliriz dedi o yüzden tuvalet harici kalkmıyorum kahverengi akıntı devam ediyor o normalmiş sanırım dua ederek yatarak geçecek inşallah rabbim herkesin bebeğini bağışlasın
acil e git hemen , lekelenmem var de hemen bakarlar .doktora gittim kalp atışı yok dedi .önce karnın nefes alırken çok hareket ettiğinden Yakalayamıyorum tam dedi .sonra vajinal baktı .kalp atışı yok dedi.kese 8-9haftalık bebek 6 haftalık görünüyor anormal zaten dedi .bir an önce kürtaj olman lazım dedi .Daha önce gittiğimde herşey sağlıklı idi .ne yapacağımı bilmiyorum. Kanamam yoktu kese arkasında kanama var dedi ama bende bişey yoktu .10.haftayı beklemelimiyim ne yapacağımı bilmiyorum .benzer durum yaşayıp daha geç kalp atışı gören oldu mu?
Çok zor gerçekten iki tanesi ile baş etmekAyy o rüy birazcık öyleymişşbenim arkadaşımın ikizleri vardı kendimi sütaş ineği gibi hissediyorum her ikisine birden süt yetişsin diye diyordu 3-4-5 onları düşünemiyoruum
Allahim bi an önce şifa versin insallah bi an önce kesilsin hastanede bi kaç gün serum verseler iyi gelmez mi acabaCanım ben ilk oğlumda da çok kötü oldum şuanda yemin ederim sevinemiyorum o kadar iyi anlıyorum ki sanki hiç geçmeyecek gibi prilam bile fayda etmiyor eridim aktim 8 9 kilo verdim ömrümden ömürler gitti artık parça geliyor boğazımdan çok çaresizim
Canım yapıldı anlık bir rahat ettim sonra yine aynı artık susuzluktan idrarimdan kan geliyor birde plasenta previa çıktı. kustukca kanama oluyo Rabbım şu günler inşallah gecer çok acı çekiyorum çünkü artıkAllahim bi an önce şifa versin insallah bi an önce kesilsin hastanede bi kaç gün serum verseler iyi gelmez mi acaba
Ay allahim keşke bi bilgim olsada yardımcı olabilsem. Şu ezanın okunduğu vakitte rabbim şifa versin tez vakitteCanım yapıldı anlık bir rahat ettim sonra yine aynı artık susuzluktan idrarimdan kan geliyor birde plasenta previa çıktı. kustukca kanama oluyo Rabbım şu günler inşallah gecer çok acı çekiyorum çünkü artık
Valla bizim kızda olsa erkekte olsa belli bizimkiler artık sadece cinsiyete göre seslencekCinsiyetine karisan ismine karışmaz mi heheytt. Hayli hayli karışırlar yanii
Canım benim aklımda bi kaç kız ismi var ama hiç erkek ismi yok vallahi, erkek ismi bulmak daha zor gibi geliyor
Kız olursa bi bade diye hoşumuza gitti anlamı da içki demekmiş bilemedim
Eşimle ortak kararlastirdigimiz iki isim vardi işte Bade ve Deren
Bade elenecek gibi bakalım, bi sürpriz yapıp erkek olursa dogana kadar bulamam gibi
Canım Allah razı olsun ne demek düşünmen yeter .Rabbım hayırlısıyla şu bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Sabır ediyorum birgun geçer umarımAy allahim keşke bi bilgim olsada yardımcı olabilsem. Şu ezanın okunduğu vakitte rabbim şifa versin tez vakitte
Sen ne koyacaksınValla bizim kızda olsa erkekte olsa belli bizimkiler artık sadece cinsiyete göre seslencekçok araştırınca kafa karışıyor biz
Belirledik bakmıyoruz bile
Amiin amiin insallah Allahim sabrının karşılığını göstersin bi an önceCanım Allah razı olsun ne demek düşünmen yeter .Rabbım hayırlısıyla şu bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Sabır ediyorum birgun geçer umarım
Oyy hızlandırılmış olmuş sizinki. Rabbim ömür boyu mutlu etsin inşallah.Bende korkuyorum valla canim özellikle şu dönemde. Doğru düzgün bakmaya fırsatım olmamıştı buraya geldik 1 haftada evi bulduk nikahi kiydik evi düzüp gittik sen düşün :) İnşallah idare ettiği yere kadar etsin bakalım öyle dua ediyorum:)
Sonuç normaldir diyorum inşallah canım bakalım akşama tekrar denicem şansımı, site de bi problem var.
Inan 20. Haftadaki detaylı ultrasonu bende çok merak ediyorum nasıl oluyor diye o kadar uzun görmek tabi şaşırtır bizi
İnşallah bütün sıkıntılar biterde rahatça çalışmış olursun canım insallahh
Bizi ancak biz anlarız bu bulantı birşeye benzemiyormus yataktan çıkmak istemiyorum isyan etmek istemiyorm ama 13 haftaya gelecz geçmedi hele ağzımdaki acı tat. Pazartesi Dr a gidicem en kuvvetli hap zoferms onu yaz dicem çünkü psikolojik olarak bittim kafamı yastıktan kaldırmak istemiyorum sürekli kusmak sonsuza kadar kusmak istiyorum Allahım şifa sende büyüksünCanım ben ilk oğlumda da çok kötü oldum şuanda yemin ederim sevinemiyorum o kadar iyi anlıyorum ki sanki hiç geçmeyecek gibi prilam bile fayda etmiyor eridim aktim 8 9 kilo verdim ömrümden ömürler gitti artık parça geliyor boğazımdan çok çaresizim
Tabiki bende öyle buldum zaten. Babyci bebek Gereçleri̇ diye instagramda sayfalarına bakınİnstagram adresi filan var mı o sayfanın. Bizde baksak bi
Allah razı olsun canım benim askerlik işteOyy hızlandırılmış olmuş sizinki. Rabbim ömür boyu mutlu etsin inşallah.
Ben de arkadaşlardan araştırıyorum çok güzel oluyormuş zoom layarak bakıyormuş her uzvuna. Kalbinin odacıkları bile belli oluyor dedi
Aminnn Allah hepimizin sıkıntılarını kaldırsın inşallah
Kızım olursa NilSen ne koyacaksın
Aynen öyle diyorlar hep ama hiç erkek ismi tamam bu diyemiyorum ya hep uzak gibi isimler sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?