2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu isimlerin bi yerden anısı var mı yoksa gebelikte mi bulundu
Kartal çocukluktan beri hayalim hem ailecek bjklıyız hem kartal ismini hep çok ağır bulurum Kartal Bey

Nil i hamilelikte buldum
ben uzun isim sevmiyorum mesela Ali olabilir, duru ismi güzel, size isim önerilerinde bulunuyorum Asya olabilir, mesela vera da güzel isim

Eva duru esil falan onlarda aklımda
Sorun karar verememek
Bende pek iki isim yanlısı degilim

Ay benimki tutturdu Alex olsun diye. Dövsem elim kolum ağrır ne yapacağım ki bu adamı?

Kız olursa ismi çok net Güneş olacak erkek isimlerinden hiçbirini sevemiyorum inş kız kalır da cinsiyet yoksa cok başım ağrır düşünmekten
Biz dün isim listesine birkaç ekleme yaptık, aralarında Güneş de var. Ama pipili olursa çok uçuk bir şey koyacağım bana kızmayın, klasik erkek isimleri bana göre değil. Gezegen ismi bile koyabilirim. Ya da Uzay.

Ay iki isim çok zor bide unisex isim koymayın hiç mi belirlemediniz peki bize şimdi doktor kız dediya babası nil geliyor işte diyor
Yok hiç belirleyemedik ya
Allahim hele erkek olursa hiç isim yok bulamıyorum.
Deren ismine eşim sıcak bakıyor ben çok kararsızım

Aynen yemin ederim canım kafam yastıktan kalkmıyor ne mutfağa girebiliyorum ne evladımla ilgilenebiliyorum .evet bende duydum onu olmazsa bende öyle yapacam çünkü çok kilo verdim .bugün bu saat oldu sabah yarım simit yedim su dahil ağzıma alamıyorum kabusu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…