2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün çok hareketli gün geçirdim otururken kasığım çekmiyor ama kalkınca çekiyor yürütmüyor ve göbek deliğimin çevresi böle acıyor mu bi garip ya
Ya benimde genelde sağ tarafımdan ağrım oluyor dün resmen sol leğen kemiğinin ordan gördü doktor çok şaşırdım, ordan ortaya doğru geliyo
Rahim genişliyor ya işte bu ara bebislerde hızlı buyuyormus

Tekrardan açık pembe kanama geliyor , kahverengiydi sevinmiştim ne yapacağımı bilmiyorum şuan normal mi açık pembe gelmesi
Geçmiş olsun, bence korkmayın. Dinlenin ve çok çok su için. Benim birkaç kez kırmızıya da döndü çok şükür bebek iyiydi. Dinlenince yeniden kahveye dönmüştü hala bile kahverengi lekelerim var. Evet insan tedirgin oluyor kendimden biliyorum ama korkmayın lütfen

Tekrardan açık pembe kanama geliyor , kahverengiydi sevinmiştim ne yapacağımı bilmiyorum şuan normal mi açık pembe gelmesi
Canım bence bir doktor ile görüş korkma ama yine de bende kanama olduğunda kahverengi olursa değil ama kan gelirse gel demişti doktorum numarası yoksa bir acile gidebilirsin bmj iğne vururlar

Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim bugüne kadar biraz kasık ve bel ağrım olurdu göğüs ağrım olurdu bugün bir anda kesildi böyle olan var mı

Senin daha var canım ama gidince de net öğrenirsin artık muallakta kalmazsın büyük ihtimal
İsimler çok güzel hayırlısı olsun inşallah
Ayy evet çok heyecanlı beklemek çok zaman var bekleyeceğim sende insalalh şu ikili testi hayırlısıyla al canım da

Kilodan tut aklına gelebilecek her yerden söylediklerini bi yazsam sen salak misin susuyorsun dersin
Ama gebelikle birlikte pek susamicam gibi
Uff vallaha hic susma canım kilo benim kilom gencim veririm de mesefeli ol Dilosum o ne öyle ben sinir olurum

Kilodan tut aklına gelebilecek her yerden söylediklerini bi yazsam sen salak misin susuyorsun dersin
Ama gebelikle birlikte pek susamicam gibi
Minnoşum yanlış anlama ama gerçekten bu tarz şeylere neden susuyorsun? Birçok kadın var susan. Kaynanalar da nasıl olsa gelinler ağzımın payını vermiyor diye saldır babam saldır. Siz de ana kuzususunuz, haddini bildirin. Sonrası çok keyif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…