2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Açık pembe ve kahverengi kanamalardan değil kırımızı kandan korkulması gerekiyormuş endişelenmeyin bebeğiniz iyi olduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah
İnşallah bir şey olmaz ya öyle korkuyorum ki bu durumdan bebekler çok iyiydi haftaya tekrar gidicem doktora
Teşekkür ederim sürekli dinleniyorum herhalde içerideki biriken kan çıkıyor o yüzden tekrarlıyor olabilir dedi doktorum dinlen dedi
Gerçekten bu durum insanı öyle üzüyor ki Allah korusun herkesin bebeğini
Çok teşekkür ederim
Canım bence bir doktor ile görüş korkma ama yine de bende kanama olduğunda kahverengi olursa değil ama kan gelirse gel demişti doktorum numarası yoksa bir acile gidebilirsin bmj iğne vururlar
Görüştüm yazdım hemen dinlenmeye devam et icerde biriken kan çıkıyordur dedi. Yarım saat önce progestan ignemi yaptırdım evde inşallah keser kanamayı tekrarlamaz
Çok teşekkür ederim size de öyle panik oluyorum ki korkudan kime neyi soracağımı şaşırıyorum daha önceden bu durumu yaşayan insanlardan öğrenmek biraz da olsa içimi rahatlatıyor

Canım benim doktorum dedi ki doğacak olan çocuk doğar bunu sakın unutma dedi bak cidden öyle o yüzden sakin kalmaya calis Allah'a emanet ol inşallah ben etrafımdan çok kanama yaşayan insan gördüm çok şükür bebeklerini kucaklarına aldılar haftan ileri zaten bende bu haftalarda kanama yaşadım neredeyse üç ay olacak inşallah sakin ol

Şükür onda problem yok ailemde kalıyorum canim 2 ay gibi görünüyor suanlik. Oturmaya gideyim derim biseye bahane bulur kabul etmez gibi olur sonra da hiç gelmedi der
Bu sefer çenemi tutamam gibi
Ay iyi o zaman Cat kapı git bı kahve iç ayy midem bulandı de kalk canım iyi ki çok istemiyor seni daha iyi değil mi

Hesabı soruluuur, bugünün yarını da var.
Ahahah bedel ödenecek diyorsun yani cnaim benim ki de en son çocuk olunca ev hanımı ol kendin büyüt diyor acaba ne zamana kadar düğünü olana kadar ben evde durayım niyeyse çalışmadan hoşlanmıyor

Kizlar yarin 10 cu haftami tamamliyorum iki hafta sonra ikili tarama testi icin gidicem insallah bebish iyidir en son gittimde 5 gun ileriden geliyordu umarim iyidir ve cinsiyet tahmini yapicak tabi bebis gosterirse yaa aslinda bunlari yazmak icin baslamamistim uzattim heyecanliyim bu gunlerde benim gobus sismeye basladi sizlerde bir deisiklik var mi acaba?

Arkadaşın kaçıncı haftadaydı

Ahahah bedel ödenecek diyorsun yani cnaim benim ki de en son çocuk olunca ev hanımı ol kendin büyüt diyor acaba ne zamana kadar düğünü olana kadar ben evde durayım niyeyse çalışmadan hoşlanmıyor
Kendisi okumamış olabilir mi? Çalışmıyorsa çalışan gelini de çekemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…