2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım keseyi 5+6 da görmüşsün sanırım yani 6. Haftada keseyi 8. Haftadada duymaman normal korkma 10-12 net duyulur diye biliyorum yarın başka doktora git

Ayy evet çok heyecanlı beklemek çok zaman var bekleyeceğim sende insalalh şu ikili testi hayırlısıyla al canım da
Aldım canım zorla sonuçları buldum
E nabizda görünmüyordu hastanenin kendi lab kismida açılmıyor ama sonuçlar çıkmış, eşim az önce alıp geldi hastaneden sonuçlar anlayabildigim kadarıyla normal

Uff vallaha hic susma canım kilo benim kilom gencim veririm de mesefeli ol Dilosum o ne öyle ben sinir olurum

Kızlar direk düşündüğü şeyi söylemiyor başkasının ağzından söylüyor. Mesela X kişisi sizin gelinin kilosu çok dedi,
Veya bi yerdeyiz kadının bacaklarına bak nasıl kalın diyor ama bana bakıyor gibi gibi

Bak o daha güzel x kişisine neymiş benim kilomdan hiç hoşlanmam böyle insanlardan ne ayıp de sonra da haksızmiyim anne ne ayıp de

Çok şükür canım ya senin hastane iyi zorlamış

O zaman sen de x’e cevap veriyormuş gibi konuş, pislik kadın ya. Psikolojik şiddet. Bu kaynanalara manevi tazminat davası açsak kazanırız biliyor musun? Yine kinlendim ya.

Bak o daha güzel x kişisine neymiş benim kilomdan hiç hoşlanmam böyle insanlardan ne ayıp de sonra da haksızmiyim anne ne ayıp de

Çok şükür canım ya senin hastane iyi zorlamış
Dedim kuzum anlamıyor ki devam. En son biraz lafı sert yedi bi daha kaldı öyle, inşallah böyle devam eder
Aynen valla canım sabahtan beri e nabiza da düşmüyor kendi siteleri de hatalı açılmıyor

O zaman sen de x’e cevap veriyormuş gibi konuş, pislik kadın ya. Psikolojik şiddet. Bu kaynanalara manevi tazminat davası açsak kazanırız biliyor musun? Yine kinlendim ya.
Verdim verdim ama anlamıyordu işte, bi ara bütün sinirlerim bozulmuştu. İşte en son lafı sert yedi suanlik bisey yok bakalım ama gidince ne olur bilmiyorum

Kazanıyorsun canım ben okumuştum bı yerden

Benim kv de diyor ki çocugu kendin büyüt boşver çalışma geri

Dedim kuzum anlamıyor ki devam. En son biraz lafı sert yedi bi daha kaldı öyle, inşallah böyle devam eder
Aynen valla canım sabahtan beri e nabiza da düşmüyor kendi siteleri de hatalı açılmıyor
İyi olmuş en olmadı ağlamaya basla dilos hormonlar falan eşin de katılır susar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…