doktora gittim kalp atışı yok dedi .önce karnın nefes alırken çok hareket ettiğinden Yakalayamıyorum tam dedi .sonra vajinal baktı .kalp atışı yok dedi.kese 8-9haftalık bebek 6 haftalık görünüyor anormal zaten dedi .bir an önce kürtaj olman lazım dedi .Daha önce gittiğimde herşey sağlıklı idi .ne yapacağımı bilmiyorum. Kanamam yoktu kese arkasında kanama var dedi ama bende bişey yoktu .10.haftayı beklemelimiyim ne yapacağımı bilmiyorum .benzer durum yaşayıp daha geç kalp atışı gören oldu mu?
Tek doktorla kalma başka doktorada git canım kalp atışı duymayıp kürtaj oldum ilk hamileliğimde 3 doktora gittim hatta ayrıntılı ultrasona girdim ayrıntılı ultrasonda doktor 1 haftadaha bekleyecegiz dedi ama bebeğim 6 haftalıktı 5 haftaya düştü kürtaj oldum inş kalp atışını duyarsın bebişin sağlıklıdır belkide dualarımla seninle seni su an çok iyi anlıyorum
Aynen yemin ederim canım kafam yastıktan kalkmıyor ne mutfağa girebiliyorum ne evladımla ilgilenebiliyorum .evet bende duydum onu olmazsa bende öyle yapacam çünkü çok kilo verdim .bugün bu saat oldu sabah yarım simit yedim su dahil ağzıma alamıyorum kabusu yaşıyorum
Aynen benimde çocuğum var ve anaokuluna gidiyor onu getirip götürmek bende. Ben bugünlerde yiyorum ama sonrasında doğru kusmaya. 14 ü bekliyorum belki o zaman geçer tüm umudumu ona bağladım artık 14 dede geçmesse ne ederim bilmem
Merhaba ikiz gebeyim 10 haftalık tüp bebek
Dün çok şiddetli kanamam oldu hastanede iğne yapıldı bugün kahverengi şekilde geliyor kese etrafında kanama olmuş
Bu durumu yasayanlar ne zaman nasıl geçiyor
Doktor wc harici kalkmak yasak dedi hastanede iğne yaptırmam gerekiyor gidip gelmem problem olur mu ne yapacağım
doktora gittim kalp atışı yok dedi .önce karnın nefes alırken çok hareket ettiğinden Yakalayamıyorum tam dedi .sonra vajinal baktı .kalp atışı yok dedi.kese 8-9haftalık bebek 6 haftalık görünüyor anormal zaten dedi .bir an önce kürtaj olman lazım dedi .Daha önce gittiğimde herşey sağlıklı idi .ne yapacağımı bilmiyorum. Kanamam yoktu kese arkasında kanama var dedi ama bende bişey yoktu .10.haftayı beklemelimiyim ne yapacağımı bilmiyorum .benzer durum yaşayıp daha geç kalp atışı gören oldu mu?
Canım üzülme İnan geçen hafta arkadaşım böyle oldu bi doktora gitti kalp atışı duymuyorum dedi sonra başka doktora gitti ağlayarak o da duymuyorum dedi bir gün bekledi sabretti kan tahlili vermesini söyledim hcg ne bakarak hesap edebilirsin arkadaşım yaptırdı 166 bin çıktı ertesi gün başka doktora gitti ve çok sağlıklı olduğunu söyledi kalp atışını da duydu bence başka doktora git
Biz dün isim listesine birkaç ekleme yaptık, aralarında Güneş de var. Ama pipili olursa çok uçuk bir şey koyacağım bana kızmayın, klasik erkek isimleri bana göre değil. Gezegen ismi bile koyabilirim. Ya da Uzay.