2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tek doktorla kalma başka doktorada git canım kalp atışı duymayıp kürtaj oldum ilk hamileliğimde 3 doktora gittim hatta ayrıntılı ultrasona girdim ayrıntılı ultrasonda doktor 1 haftadaha bekleyecegiz dedi ama bebeğim 6 haftalıktı 5 haftaya düştü kürtaj oldum inş kalp atışını duyarsın bebişin sağlıklıdır belkide dualarımla seninle seni su an çok iyi anlıyorum

Aynen benimde çocuğum var ve anaokuluna gidiyor onu getirip götürmek bende. Ben bugünlerde yiyorum ama sonrasında doğru kusmaya. 14 ü bekliyorum belki o zaman geçer tüm umudumu ona bağladım artık 14 dede geçmesse ne ederim bilmem

Insan da hevesleniyor belli olsun şunu alayım şöyle yapayım, ismiyle sesleneyim diye.
Aynen öyle yavrum önce sağlık
Beni şaşırtır mı diye de çok merak ediyorum. Hele sizleri daha çok merak ediyorum sonradan dönerse ne yapacaksınız diye ahahah ay çok eğlenceli.

Çok fazla kanamalı gebelik geçiren var korkmayın 2-3 hafta içinde geçtiğini
Canım üzülme İnan geçen hafta arkadaşım böyle oldu bi doktora gitti kalp atışı duymuyorum dedi sonra başka doktora gitti ağlayarak o da duymuyorum dedi bir gün bekledi sabretti kan tahlili vermesini söyledim hcg ne bakarak hesap edebilirsin arkadaşım yaptırdı 166 bin çıktı ertesi gün başka doktora gitti ve çok sağlıklı olduğunu söyledi kalp atışını da duydu bence başka doktora git

Gezegene cok kayma Uzaydan sapma bence de o güzel
Bak bu da güzel cidden
Güneş çok güzel
Dimi ya yazın bi kız çocuğuna annesi seslenmişti bi an dönüp baktım içim o kadar ısındı ki. Eşime dedim kızımız olursa güneş olsun :)
Bence Uzay çok güzel ya da Atlas ben Pars ı çok beğeniyorum
Pars da güzel

Uzay ve Gece arasındayım beybisi, daha düşünecek zaman var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…