2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Değişen çok duydum minnoşum, inşallah değişmez kıyamam sana.. Görümcenden de nefret ediyorum keşke söylesen.
Ahahaha onlara inat bi tane kizce olsun değil mi ama
Aynen bende çok okuyorum, detaylı ultrasona kadar tam emin olamıcaz galiba

Canım Allah sabır versin gerçekten çok zor bende olup olup diriliyorum sabır diliyorum geçecek diye evet geçmesi lazım ama korkuyorum geçmez diye Rabbım yüzümüze baksın bir gün rahat etmek istiyorum ama yok .Bende aynen çocuğu okula götür getir çok zor seni çok iyi anlıyorum

Eylül de çok hooş, bu kızların hepsi taş olacak belli oldu. Pipi başına düşen güzel kız sayısı artıyor ahahahha ayy sorry.
Ay ben 2 gündür erkek çocuguna döndüm yaa onada metehan ismi çok hoşuma gidiyor ondan öncede kız istiyordum Ay ayırt edemiyorum çift yumurta ikizi olsaydı ne güzel olurdu bide biri kız biri erkek çok hoş olurdu

Tekrardan açık pembe kanama geliyor , kahverengiydi sevinmiştim ne yapacağımı bilmiyorum şuan normal mi açık pembe gelmesi
Açık pembe ve kahverengi kanamalardan değil kırımızı kandan korkulması gerekiyormuş endişelenmeyin bebeğiniz iyi olduktan sonra sıkıntı olmaz inşallah

Hiç sorma minnoş, biri olsa aklımda diğeri kalacak, benimki çocuk işine tövbe etti zaten. Han ismini tek başına çok seviyorum ama diğer isimlerin yanında çok duyduğumdan sıkıcı geliyor bana. Neyse artık bir tane daha bebek yapacağız mecbur.

İkisi de çok güzel canım inşallah adıyla yaşasin bence isimlerin bende çok kararsızım elimde videosu var bakıp anlamaya çalışıyorum kız mı erkek mi diye

Kızlar bugün çok hareketli gün geçirdim otururken kasığım çekmiyor ama kalkınca çekiyor yürütmüyor ve göbek deliğimin çevresi böle acıyor mu bi garip ya

Amin canım amin sabır değil şifa dileyelim. Günahlarımız kefaret olur umarim. Bizimde kaderimiz böyleymiş sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler geçecek Allahın izniyle çoğu gitti azı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…