Aynen benimde çocuğum var ve anaokuluna gidiyor onu getirip götürmek bende. Ben bugünlerde yiyorum ama sonrasında doğru kusmaya. 14 ü bekliyorum belki o zaman geçer tüm umudumu ona bağladım artık 14 dede geçmesse ne ederim bilmem
Canım Allah sabır versin gerçekten çok zor bende olup olup diriliyorum sabır diliyorum geçecek diye evet geçmesi lazım ama korkuyorum geçmez diye Rabbım yüzümüze baksın bir gün rahat etmek istiyorum ama yok .Bende aynen çocuğu okula götür getir çok zor seni çok iyi anlıyorum
Ay ben 2 gündür erkek çocuguna döndüm yaa onada metehan ismi çok hoşuma gidiyor ondan öncede kız istiyordum Ay ayırt edemiyorum çift yumurta ikizi olsaydı ne güzel olurdu bide biri kız biri erkek çok hoş olurdu
Ay ben 2 gündür erkek çocuguna döndüm yaa onada metehan ismi çok hoşuma gidiyor ondan öncede kız istiyordum Ay ayırt edemiyorum çift yumurta ikizi olsaydı ne güzel olurdu bide biri kız biri erkek çok hoş olurdu
Hiç sorma minnoş, biri olsa aklımda diğeri kalacak, benimki çocuk işine tövbe etti zaten. Han ismini tek başına çok seviyorum ama diğer isimlerin yanında çok duyduğumdan sıkıcı geliyor bana. Neyse artık bir tane daha bebek yapacağız mecbur.
Cinsiyetine karisan ismine karışmaz mi heheytt. Hayli hayli karışırlar yanii
Canım benim aklımda bi kaç kız ismi var ama hiç erkek ismi yok vallahi, erkek ismi bulmak daha zor gibi geliyor
Kız olursa bi bade diye hoşumuza gitti anlamı da içki demekmiş bilemedim
Eşimle ortak kararlastirdigimiz iki isim vardi işte Bade ve Deren
Bade elenecek gibi bakalım, bi sürpriz yapıp erkek olursa dogana kadar bulamam gibi
İkisi de çok güzel canım inşallah adıyla yaşasin bence isimlerin bende çok kararsızım elimde videosu var bakıp anlamaya çalışıyorum kız mı erkek mi diye
Kızlar bugün çok hareketli gün geçirdim otururken kasığım çekmiyor ama kalkınca çekiyor yürütmüyor ve göbek deliğimin çevresi böle acıyor mu bi garip ya
Canım Allah sabır versin gerçekten çok zor bende olup olup diriliyorum sabır diliyorum geçecek diye evet geçmesi lazım ama korkuyorum geçmez diye Rabbım yüzümüze baksın bir gün rahat etmek istiyorum ama yok .Bende aynen çocuğu okula götür getir çok zor seni çok iyi anlıyorum
Amin canım amin sabır değil şifa dileyelim. Günahlarımız kefaret olur umarim. Bizimde kaderimiz böyleymiş sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler geçecek Allahın izniyle çoğu gitti azı kaldı