Canım keseyi 5+6 da görmüşsün sanırım yani 6. Haftada keseyi 8. Haftadada duymaman normal korkma 10-12 net duyulur diye biliyorum yarın başka doktora git
8+0 daydı geç döllenme olmuş olabilir mi canım seninki onun hep gerine geliyordu mesela doktor öyle demişti pco filan varsa geç döllenme olmuştur çünkü keseyi de nerdeyse 6. Haftada görmüşsün
Selam arkadaşlar, çok fena durumdayım.. 2-3 gün önce azı dişlerim den birinin küçük bi bölümü kırıldı. Önce ağrı sızı yoktu ama sonra oldu. Dişçiye gittim kanal tedavisi gerekiyor 14.haftadan sonra yapalım dedi ama benim ağrım var şimdi de o dişin olduğu yanak alev gibi yanıyor. Ne yapabilirim bilen var mı? Anestezisiz bi işlem var mı, yapılabilir mi bu durumda
Cinsiyetine karisan ismine karışmaz mi heheytt. Hayli hayli karışırlar yanii
Canım benim aklımda bi kaç kız ismi var ama hiç erkek ismi yok vallahi, erkek ismi bulmak daha zor gibi geliyor
Kız olursa bi bade diye hoşumuza gitti anlamı da içki demekmiş bilemedim
Eşimle ortak kararlastirdigimiz iki isim vardi işte Bade ve Deren
Bade elenecek gibi bakalım, bi sürpriz yapıp erkek olursa dogana kadar bulamam gibi
Cinsiyetine karisan ismine karışmaz mi heheytt. Hayli hayli karışırlar yanii
Canım benim aklımda bi kaç kız ismi var ama hiç erkek ismi yok vallahi, erkek ismi bulmak daha zor gibi geliyor
Kız olursa bi bade diye hoşumuza gitti anlamı da içki demekmiş bilemedim
Eşimle ortak kararlastirdigimiz iki isim vardi işte Bade ve Deren
Bade elenecek gibi bakalım, bi sürpriz yapıp erkek olursa dogana kadar bulamam gibi
Erkek olursa Recep Agah, kız olursa Efnan Ada olacak inşAllah bir tane video var peygamber efendimiz tarafından sevilen ve unutulan isimler kuranda geçiyor atıyım da fikir olur belki sana
Erkek olursa Recep Agah, kız olursa Efnan Ada olacak inşAllah bir tane video var peygamber efendimiz tarafından sevilen ve unutulan isimler kuranda geçiyor atıyım da fikir olur belki sana
8+0 daydı geç döllenme olmuş olabilir mi canım seninki onun hep gerine geliyordu mesela doktor öyle demişti pco filan varsa geç döllenme olmuştur çünkü keseyi de nerdeyse 6. Haftada görmüşsün
İnşallah benimde hiç ağrım yok ne bulantım ne başka bir şey arada kasıklarıma ağrı giriyo göğüslerim ağrıyor ki ben dün yanlışlıkla fitil koydum rahmim ilişki sırasında kasıldı diye nasıl böyle bir şey yaptım bilmiyorum kafayı yicem akıbetim hiç belli değil