Kizlar yarin 10 cu haftami tamamliyorum iki hafta sonra ikili tarama testi icin gidicem insallah bebish iyidir en son gittimde 5 gun ileriden geliyordu umarim iyidir ve cinsiyet tahmini yapicak tabi bebis gosterirse yaa aslinda bunlari yazmak icin baslamamistim uzattim heyecanliyim bu gunlerde benim gobus sismeye basladi sizlerde bir deisiklik var mi acaba?
Kizlar yarin 10 cu haftami tamamliyorum iki hafta sonra ikili tarama testi icin gidicem insallah bebish iyidir en son gittimde 5 gun ileriden geliyordu umarim iyidir ve cinsiyet tahmini yapicak tabi bebis gosterirse yaa aslinda bunlari yazmak icin baslamamistim uzattim heyecanliyim bu gunlerde benim gobus sismeye basladi sizlerde bir deisiklik var mi acaba?
Selam arkadaşlar, çok fena durumdayım.. 2-3 gün önce azı dişlerim den birinin küçük bi bölümü kırıldı. Önce ağrı sızı yoktu ama sonra oldu. Dişçiye gittim kanal tedavisi gerekiyor 14.haftadan sonra yapalım dedi ama benim ağrım var şimdi de o dişin olduğu yanak alev gibi yanıyor. Ne yapabilirim bilen var mı? Anestezisiz bi işlem var mı, yapılabilir mi bu durumda