Ay geçmiş olsun arkadaşım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de gebelik öncesi bir gece sabaha karşı fırlamıştım yataktan. Anestezi olmadan diş yapılamıyor maalesef. Dayanman mümkün değil. Kanallık olduysa da baya derine inmiş demektir bu çürükte. İnşallah dayanabilirsin. Doktorun beklemeni mi tavsiye etti ?
Kızlar bebeklerin cinsiyetini kaç haftalık öğrendiniz. Benim bugün kontrol vardı doktor vajinal baktı henüz 9+1. Boş bulunup isim söyledi. Anlayabilir mi acaba şimdiden çok erken değil mi
Kızlar bebeklerin cinsiyetini kaç haftalık öğrendiniz. Benim bugün kontrol vardı doktor vajinal baktı henüz 9+1. Boş bulunup isim söyledi. Anlayabilir mi acaba şimdiden çok erken değil mi
Yaa evet işte. Benim doktorum hep aceleci daha 5+4 de kalp atışını dinletmişti. Ama boş bulundu yani bi anda. Sonra sen ne istiyorsun felan diye muhabbet etmeye başladı. Kesin odur demedi yani mümkün mü onu bilmiyorum.
ayy kizlar sonunda icime buyuk bir su serpildi
6 haftalikmis bebegim ve bakan teknisyen hersey cok normal gozukuyor . bebek cok iyi dedi
Kanama varmi diye sordum , hayir tertemiz dedi.
Kalp atisini dinletmedi ama gosterdi asil raporu aile doktoruna gondericek ama hersey yolunda dedi cikarken
6 haftalikmis bebegim ve bakan teknisyen hersey cok normal gozukuyor . bebek cok iyi dedi
Kalp atisini dinletmedi ama gosterdi asil raporu aile doktoruna gondericek ama hersey yolunda dedi cikarken
Geç döllenme yada 2. Kez mi yumurtladın o zaman. Ay çok şükür sağlıklı sıhhatli anneciğine sımsıkı tutunmuş minik genede dikkat et kendine canım bol bol dinlencez hareketlerimizi kısıtlıycaz ilk 3 ay
Kızlar ense ölçümü yaptırıp ikili test yaptırmasam oluyor mu yoksa ikisi aynı şey mi haftaya doktora gideceğim de ense ölçümü yapıcam dedi. İkili test yaptırmak istemiyorum biraz daha stres kaldıramıcam
Kızlar ense ölçümü yaptırıp ikili test yaptırmasam oluyor mu yoksa ikisi aynı şey mi haftaya doktora gideceğim de ense ölçümü yapıcam dedi. İkili test yaptırmak istemiyorum biraz daha stres kaldıramıcam
Kan vermezsen ikili test yapılmaz canım. Ense ölçümünü kadın doğum doktoru ultrasondan bakarak ölçüyor ikili test için de kanı laboratuvarda veriyorsun.
Aynen öyle bu belirsizlik bana kafayı yedirtecek 3 gün sonra 7. Haftama giricem inşallah bazı arkdaşlarında kalp atışını duymamaları beni çok etkiledi kurup duruyorum zaten buna müsaitim
Doktor beni kesin olsun diye 8. Haftada çağırdı ultrason cihazına güvenmiyor mu anlamadım herkes 7. Haftada duymuş konuşup daha erken gelmek istediğimi söylicem
Kan vermezsen ikili test yapılmaz canım. Ense ölçümünü kadın doğum doktoru ultrasondan bakarak ölçüyor ikili test için de kanı laboratuvarda veriyorsun.
Geç döllenme yada 2. Kez mi yumurtladın o zaman. Ay çok şükür sağlıklı sıhhatli anneciğine sımsıkı tutunmuş minik genede dikkat et kendine canım bol bol dinlencez hareketlerimizi kısıtlıycaz ilk 3 ay