2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende bir kapı süslemesi buldum çok tatliş ve kolay isim olarakta Mehmet erkek kayınbabamın ve dedemin ismi çok seviyorum ikisinide kız olursa Aden

Eklentiler

• 958E62A8-53A7-4C51-AACB-36351CB718AD.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 56
  • DB5AD336-997D-445B-982F-31F42B61963D.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 54
  • D26D2789-8BC0-4357-A6D8-9718073437A3.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 61
Bende nifty sonucu gelince böyle bir bomba bekliyorum ay ne hissettin o an?
Ben hala ağzım açık dolanıyorum, daha doğrusu eşimle ikimiz o kadar alışmışız kız fikrine. Eşim benim telefonu cebine sokmuş kırk saat telefon aradık o da sessizde düşün halimizi

Canim endiselenme benim de yogundu 1 haftadir hic yok diyebilirim ama bir sikinti yok cok sukur

Ben hala ağzım açık dolanıyorum, daha doğrusu eşimle ikimiz o kadar alışmışız kız fikrine. Eşim benim telefonu cebine sokmuş kırk saat telefon aradık o da sessizde düşün halimizi
Oooo aynı bizi görüyorum sizde benimki kız die dolanıyor ortalıkta ama erkek çıkcak aman diloş hayırlı evlat olsunda şimdi erkeğe alıştır kendini

Canım bebeğin iyi merak etme. Bak buraya çok kez yazdım senle konuşmamış olabiliriz bu belirtilerin olması bebeğin iyi ya da kötü olduğunu göstermez, tamamen hormonlarla alakalı bir durum.

Forumda belirtisi devam eden arkadaşlardan bebeğini kaybedenler ama hiçbir belirtisi olandan hamileliğini geçirip sağlıkla kucağına alanları okuduk hep.

Endişe etmekte haklısın ben de sürekli göğüslerime bakıyordum elliyordum açıyor mu diye acıyınca mutlu oluyordum hatta ama, alakası yokmuş onunla
Bir gelip bir gidecek belirtiler için ferah olsun.

Benimde ilk haftalar elleyemiyordum şimdi daha az acıyor yine yumuşak haline döndü ilk zamanlar adet olacak gibi şişti hep
hadi bakalım hayırlısı olsun erkek ilk senden geldi işte biz bi cinsiyete kaptiriyoruz kendimizi düşündüğümüz çıkmayınca çok şaşırıyoruz bende korkuyorum bakalım ne çıkacak

Oooo aynı bizi görüyorum sizde benimki kız die dolanıyor ortalıkta ama erkek çıkcak aman diloş hayırlı evlat olsunda şimdi erkeğe alıştır kendini
Yok gerçekten sağlıklı hayırlı evlat olsun o konuda şeyim yok, ama daha salı günü kıza benziyor dedi bizde böyle gider herhalde dedik alışmışız
Eğer sizinde öyle bisey olursa eşin şok olur

Ben ikili test yaptırmadım canım, doktor 13+3’te detaylı muayene yaptı. Tüm organlarına ensesine burnuna baktı.
Usg de gözükmeyen problemler testte tespit edilebiliyormuş usg kesin sonuç vermez dedi bana doktorum ama ben yine de yaptırmak istemedim.

Zaten ikili test dediğimiz şey risk hesabının yapılması, kesin sonuç vermediği için biz tercih etmedik. He verse bile aldırma gibi bir düşüncemiz de yok zaten stresli geçen bir dönem ben de sen gibi düşünerek daha fazla stres istemedim hayatımda

Günaydın kızlar, karnı çıkanlara soruyorum. Sabah uyandığınızda daha mı küçük oluyor acaba gün içinde çıkan şişlik mi yoksa göbüş mü anlamaya çalışıyorum
Benimde sabah daha inik ve yumuşak oluyor akşam saatleri en çok şişik ve gergin olduğu zamanlar oluyor hatta sabah böyle noldu nereye gitti bebek gibi düşünüyorum tuvalete çıkma durumuylada değişiyor bence şuan çok daha belirgin gobeklerimiz yok

Ya hahahaj ay biz bile kız fikrine alışmıştık sizi düşünemiyorum hadi ilk net pipili haberi senden geldii. Sağlıkla kucağına al oğluşunuu hayırlı bir evlat olsun inşallah

ben de aynen noldu nereye gitti diyorum akşama kadar giderek şişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…