Sağol canım ama ben şok şuanAhahah ay hayırlısı olsun dilos sen erkek isimlerine bak bence
Ee sen ve eşin ne istiyordunuz kız mı erkek miSağol canım ama ben şok şuan
Ben daha kıza yatkindim da eşim farketmez diyordu zaten ilk ama kıza o kadar alışmışız ki bi an şok oldukEe sen ve eşin ne istiyordunuz kız mı erkek mi
Bende nifty sonucu gelince böyle bir bomba bekliyorumAy galiba evet bu sefer daha kesiinn
Ben hala ağzım açık dolanıyorum, daha doğrusu eşimle ikimiz o kadar alışmışız kız fikrine. Eşim benim telefonu cebine sokmuş kırk saat telefon aradık o da sessizde düşün halimiziBende nifty sonucu gelince böyle bir bomba bekliyorumay ne hissettin o an?
Canim endiselenme benim de yogundu 1 haftadir hic yok diyebilirim ama bir sikinti yok cok sukurKizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
Oooo aynı bizi görüyorum sizdeBen hala ağzım açık dolanıyorum, daha doğrusu eşimle ikimiz o kadar alışmışız kız fikrine. Eşim benim telefonu cebine sokmuş kırk saat telefon aradık o da sessizde düşün halimizi
Kaç haftaliksin?Canim endiselenme benim de yogundu 1 haftadir hic yok diyebilirim ama bir sikinti yok cok sukur
Benim de sabahları inik akşamları gergin ve şişlik oluyorGünaydın kızlar, karnı çıkanlara soruyorum. Sabah uyandığınızda daha mı küçük oluyoracaba gün içinde çıkan şişlik mi yoksa göbüş mü anlamaya çalışıyorum
Canım bebeğin iyi merak etme. Bak buraya çok kez yazdım senle konuşmamış olabiliriz bu belirtilerin olması bebeğin iyi ya da kötü olduğunu göstermez, tamamen hormonlarla alakalı bir durum.Kizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
Benimde ilk haftalar elleyemiyordum şimdi daha az acıyor yine yumuşak haline döndü ilk zamanlar adet olacak gibi şişti hepKizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
Ben hala ağzım açık dolanıyorum, daha doğrusu eşimle ikimiz o kadar alışmışız kız fikrine. Eşim benim telefonu cebine sokmuş kırk saat telefon aradık o da sessizde düşün halimizi
Evet ikiz gebelik olarak devam ediyor şükürhepimizin sağlıkla devam etsin inş güzel şeyler yazalım buraya
Yok gerçekten sağlıklı hayırlı evlat olsun o konuda şeyim yok, ama daha salı günü kıza benziyor dedi bizde böyle gider herhalde dedik alışmışızOooo aynı bizi görüyorum sizdebenimki kız die dolanıyor ortalıkta ama erkek çıkcak aman diloş hayırlı evlat olsunda şimdi erkeğe alıştır kendini
Ben ikili test yaptırmadım canım, doktor 13+3’te detaylı muayene yaptı. Tüm organlarına ensesine burnuna baktı.Kızlar ense ölçümü yaptırıp ikili test yaptırmasam oluyor mu yoksa ikisi aynı şey mi haftaya doktora gideceğim de ense ölçümü yapıcam dedi. İkili test yaptırmak istemiyorum biraz daha stres kaldıramıcam
Benimde sabah daha inik ve yumuşak oluyor akşam saatleri en çok şişik ve gergin olduğu zamanlar oluyor hatta sabah böyle noldu nereye gitti bebek gibi düşünüyorumGünaydın kızlar, karnı çıkanlara soruyorum. Sabah uyandığınızda daha mı küçük oluyoracaba gün içinde çıkan şişlik mi yoksa göbüş mü anlamaya çalışıyorum
Kızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz
ben de aynen noldu nereye gitti diyorumBenim de sabahları inik akşamları gergin ve şişlik oluyor
Benimde sabah daha inik ve yumuşak oluyor akşam saatleri en çok şişik ve gergin olduğu zamanlar oluyor hatta sabah böyle noldu nereye gitti bebek gibi düşünüyorumtuvalete çıkma durumuylada değişiyor bence şuan çok daha belirgin gobeklerimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?