2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
10. Haftayım bulantım hiç olmadı. Kişiye göre değişiyor. Annem 4 doğum yapmıs ben hiç bulantı yaşamadım bana çekmissin demekki diyor
Bizimkiler bayılırlar bulantı kusma vs. Bi de bi hurafe geziyor bulantısı olan hamilelik sağlıklıymış vs vs

Yakın arkadaşım serumla besleniyor o derece böyle bazen kendimi yokluyorum bende yok bi şey hissetmiyorum

Allahım hayır ya ahahahha yaaaaaa

Cok tesekkur ederim salı günü tekrar kontrolüm var umarım sorun olmaz basladim bakalim ilaca

İşte bu yüzden bazı doktorlar 14/15 haftadan önce söylemiyorlar demek ki. Şimdi hak verdim doğrusu

Ya onun en büyük sebebi aldırmanın önüne geçmekmiş. Doktorum öyle söyledi bana. 16. Haftaya kadar söylenmemesinin sebebi o kimin ne zihniyette oldugunu bilmiyoruz diye

Şok olur bide kız istiyor kızı duyunca iyice odaklandı ben hep erkek diyordum bakalım diye diye kız kalcak mı

Bizimkiler bayılırlar bulantı kusma vs. Bi de bi hurafe geziyor bulantısı olan hamilelik sağlıklıymış vs vs

Aman hurafelere bakacak olursaak. Ben diyorum hani bu geç öğrenenler varya 4. Ayında filan tedaviyle olmasaydı o bendim resmen yok hiç bir belirti

Ben de öyle düşündüm biliyor musun
Hem zihniyet hem şunu yapan var 2 kızı var 3. Gelcek erkek olmadı die aldıran ay Allahım evladın kızı erkeğimi olurmuş hayırlısı sağlıklısı olsun ama ben erkek diyorum halen nifty de kız gelirse doktorum,eşim ve test kazanacak

Biz daha tahmin bile yapılmadan erkek diye isim kararlaştırıyoruz. Kız çıkarsa da bizim eşkal:

Anaaaam. Aayyy kuzucum sağlıkla gelsin bebiş. Beklemiyordum hiç ben de

Sopayla kovalıcam hepinizi kendinizi strese sokmak için yer arıyorsunuz defalarca yazıldı çizildi doktorlar söylüyor vücut hormonlara alışıyor belirtiler hafifliyor. Hem asıl göğüs hassasiyeti son zamanlarda yaşanıyor.. şimdi sabah ile akşamki göğüs hassasiyeti bile aynı olmuyor. Benim de bi gün var bi gün yok canınızı sıkıp durmayın yok yere..
Bu arada bizim cinsiyet belli kızlar erkek
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebito
Sağlıkla gelsiin bakalım bir anda hepimiz bu sene kız senesi fikrindeydik erkek olayına mı dönüyoruz napıyoruz
Hayır benim kızım olacak değişmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…