2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ya hahahaj ay biz bile kız fikrine alışmıştık sizi düşünemiyorum hadi ilk net pipili haberi senden geldii. Sağlıkla kucağına al oğluşunuu hayırlı bir evlat olsun inşallah
Kızlar inanın cok şaşkınım bilemiyorum bana bisey verdi ama sizde bakın hala kesin diyemiyorum

Eklentiler

• 20220326_103310.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 69
Ben de aksine erkek senesi diyordum ta ki burada cinayetler söylenene kadar

Geçen sene net erkek senesiydi çevremde 15 hamile oldu 15 ide erkekti bu sene ocak ayında kıza denk geldim hep dedim kız senesine döndü heralde diye burda da üst üste kız tahminleri gelince ondan kız senesi diye bakıyordum

Vajinal bakıldı .pazartesiye kadar beklemem suan bi kanamam olmamasına ragmen tehlıke olusturur mu ?
Acile gidip kananmam var dersen betaya bakıyolar ultrasona alıyorlar .benim bebeğimindr kalbi durmuştu ilk gebelikte 4 gün falan kaldı benimle sorun olmaz dedi doktorlar ben bi kaç doktor gezdim hemen aldırmamıştım. Ama sen hiç kalp atışı almamışsın bence hala umut var 10 hafta da duyan var çevremde
Kapı süsü bile buldum siteye bakın kızlar instagramda
Bu sayfaya baktım çok güzel şeyler var ben böyle sayfalardan isim bakıyorum genelde güzel olanları not alıyorum
Bazen belirtiler geliyor bazen gidiyor. Çoğu kişi öyle korkma hemen

yaaa erkek bebiş geliyorrr. kız diye düşünmüştük hep şaşırttı bizi :) Bundan sonra doktor yanılmaz artık canım bence alışverişe başlaa

Endişelenecek bir durum yok bence çünkü benimde bir gün hassasiyet var bir gün yok. En başından beri hep böyleydi.

Canım benimki de öyle bir artıyor bı azalıyor

Bi daha gel dedi canım ama benim kafam gerçekten karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…