Benimde ilk haftalar elleyemiyordum şimdi daha az acıyor yine yumuşak haline döndü ilk zamanlar adet olacak gibi şişti hep
hadi bakalım hayırlısı olsun erkek ilk senden geldi işte biz bi cinsiyete kaptiriyoruz kendimizi düşündüğümüz çıkmayınca çok şaşırıyoruz bende korkuyorum bakalım ne çıkacak
Ya hahahaj ay biz bile kız fikrine alışmıştık sizi düşünemiyorum hadi ilk net pipili haberi senden geldii. Sağlıkla kucağına al oğluşunuu hayırlı bir evlat olsun inşallah
Teşekkür ederim hepimizin inşallah. Eylül anneleri konusuna baktım ben de sabah kızlar da var ama çoğunluk erkekti gerçekten. Yakında Dilos6342
gibi şaşkınlığa uğrayacak birkaç kişi daha bence
Geçen sene net erkek senesiydi çevremde 15 hamile oldu 15 ide erkekti bu sene ocak ayında kıza denk geldim hep dedim kız senesine döndü heralde diye burda da üst üste kız tahminleri gelince ondan kız senesi diye bakıyordum
Acile gidip kananmam var dersen betaya bakıyolar ultrasona alıyorlar .benim bebeğimindr kalbi durmuştu ilk gebelikte 4 gün falan kaldı benimle sorun olmaz dedi doktorlar ben bi kaç doktor gezdim hemen aldırmamıştım. Ama sen hiç kalp atışı almamışsın bence hala umut var 10 hafta da duyan var çevremde
Kizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
Kızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz
Kizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?