Benimde ilk haftalar elleyemiyordum şimdi daha az acıyor yine yumuşak haline döndü ilk zamanlar adet olacak gibi şişti hep
hadi bakalım hayırlısı olsun erkek ilk senden geldi işte biz bi cinsiyete kaptiriyoruz kendimizi düşündüğümüz çıkmayınca çok şaşırıyoruz bende korkuyorum bakalım ne çıkacak
Kızlar inanın cok şaşkınım bilemiyorum bana bisey verdi ama sizde bakın hala kesin diyemiyorumYa hahahajay biz bile kız fikrine alışmıştık sizi düşünemiyorum hadi ilk net pipili haberi senden geldii. Sağlıkla kucağına al oğluşunuu hayırlı bir evlat olsun inşallah
Bu sene erkek senesiBu arada bizim cinsiyet belli kızlar erkek
Ayy canım sağlıklı olsun da inşallah ayy bende nasıl bekliyecrgim bilmiyorum sen böyle söyledikçeBen daha kıza yatkindim da eşim farketmez diyordu zaten ilk ama kıza o kadar alışmışız ki bi an şok olduk
Bu arada bizim cinsiyet belli kızlar erkek
Canım valla ben hiç birsey anlamadımKızlar inanın cok şaşkınım bilemiyorum bana bisey verdi ama sizde bakın hala kesin diyemiyorum
Teşekkür ederimBu sene erkek senesiSağlıkla gelsin bebeğin canım
Kızlar inanın cok şaşkınım bilemiyorum bana bisey verdi ama sizde bakın hala kesin diyemiyorum
Ben de aksine erkek senesi diyordum ta ki burada cinsiyetler söylenene kadarSağlıkla gelsiin bakalımbir anda hepimiz bu sene kız senesi fikrindeydik erkek olayına mı dönüyoruz napıyoruz
Ben de aksine erkek senesi diyordum ta ki burada cinayetler söylenene kadar
Beklicez kızlar artık valla bende anlamadımCanım valla ben hiç birsey anlamadım
Bende hiç anlamıyorum hatta şu kadarını söyleyeyim kafası nerde poposu nerede diye size soracağımKızlar inanın cok şaşkınım bilemiyorum bana bisey verdi ama sizde bakın hala kesin diyemiyorum
Acile gidip kananmam var dersen betaya bakıyolar ultrasona alıyorlar .benim bebeğimindr kalbi durmuştu ilk gebelikte 4 gün falan kaldı benimle sorun olmaz dedi doktorlar ben bi kaç doktor gezdim hemen aldırmamıştım. Ama sen hiç kalp atışı almamışsın bence hala umut var 10 hafta da duyan var çevremdeVajinal bakıldı .pazartesiye kadar beklemem suan bi kanamam olmamasına ragmen tehlıke olusturur mu ?
Bu sayfaya baktım çok güzel şeyler var ben böyle sayfalardan isim bakıyorum genelde güzel olanları not alıyorumKapı süsü bile buldum siteye bakın kızlar instagramda
Bazen belirtiler geliyor bazen gidiyor. Çoğu kişi öyle korkma hemenKizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
O koyduğum yer bacak arasıymışBende hiç anlamıyorum hatta şu kadarını söyleyeyim kafası nerde poposu nerede diye size soracağım
yaaa erkek bebiş geliyorrr. kız diye düşünmüştük hep şaşırttı bizi :) Bundan sonra doktor yanılmaz artık canım bence alışverişe başlaaKızlar hani biseyi 40 kere söylersek olurmuş ya.. Bugün doktordaydim ikili test göstermek için, bi sorun yokmuş şükür.
Ama salı günü kıza benziyor gibi demişti doktor bugün bana pipi resmi verdi
Değişmez gibi bundan sonra pek dedi, sonra da erkek bu erkek dedi
Gülüyorduk dimi hepimiz
Endişelenecek bir durum yok bence çünkü benimde bir gün hassasiyet var bir gün yok. En başından beri hep böyleydi.Kizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
Canım benimki de öyle bir artıyor bı azalıyorKizlar meme hassasiyetim her zaman vardı. Göğüslerim şişti hala da şiş ama hassasiyetim kayboldu normlde dokunsam felaket aciyordu. İçime kurt düştü şimdi birşey mi oldu diye. Sizinde hassasiyetiniz hep var mı yoksa arada kaybolup geliyor mu?
Haa o zaman her şey ortada bende tahmin etmiştim ama yok canım demistimO koyduğum yer bacak arasıymış
İyi iyi yalnız değilmişizben de aynen noldu nereye gitti diyorumakşama kadar giderek şişiyor
Bi daha gel dedi canım ama benim kafam gerçekten karistiyaaa erkek bebiş geliyorrr. kız diye düşünmüştük hep şaşırttı bizi :) Bundan sonra doktor yanılmaz artık canım bence alışverişe başlaa
Endişelenecek bir durum yok bence çünkü benimde bir gün hassasiyet var bir gün yok. En başından beri hep böyleydi.
Neresi olduğu belliyse bi daha bakayım belki anlarım dedim. ama yok yine anlamadımO koyduğum yer bacak arasıymış
Valla bende pek anlamıyorum şaştım kaldımNeresi olduğu belliyse bi daha bakayım belki anlarım dedim. ama yok yine anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?