• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 ben daha sevinip birşey alamıyorum maalesef 😔 12 Nisan'da CVS testim var sonucun çıkması 3-4 hafta sürecek inşallah bebek sağlıklıdır 🤲🏻 dua edin bana
Canım bende nifty sonucunu bekliyorum ama ense kalınlığı filan iyi çıktı sembolik aldık bir şeyler insan kendine engel olamıyor ya😆

Bunları evde gördükçe bir heyecana kapılıyorum🥰

Yaa sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın minik 😍😍 ay ben aldıgım her şeyii dolabıma asıyorum böyle dolabı her açtığımda kıyafete sarılıp gerii bırakıyorum 😂😂 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin ♥️♥️

Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 ben daha sevinip birşey alamıyorum maalesef 😔 12 Nisan'da CVS testim var sonucun çıkması 3-4 hafta sürecek inşallah bebek sağlıklıdır 🤲🏻 dua edin bana

Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsiin inşallah sonucu güzel çıkar merak etmeyin 🙏🏻

Bulantin başladı mı dedi başladı yavaştan dedim. Bu kadar .. daha önceki bulantilarim kısa süreli idi ama 2 ay oldu ya tüm gün bulantı devam ediyor. Yeme de problemim oluyor. Zar zor yine bulantı olmadığı zamanlar bir şey yiyorum işte. Ama kusma durumu olacak bulantı gibi değil. Doktor hanım da sağ olsun çok ilgilenmedi. Değiştireceğim bakalım. Belki sağlık ocağından alabilirim
İlacım bitti benim sağlık ocağından yazdırıyorum ordan da yazıyorlar. Ben ilaçla rahat ettim

Ay geçmiş olsun arkadaşım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de gebelik öncesi bir gece sabaha karşı fırlamıştım yataktan. Anestezi olmadan diş yapılamıyor maalesef. Dayanman mümkün değil. Kanallık olduysa da baya derine inmiş demektir bu çürükte. İnşallah dayanabilirsin. Doktorun beklemeni mi tavsiye etti ?

nihayet son gün. yarın sabah kontrole gidicem aşırı stresliyim.😞 artık şu bebişleri hissetsekte kontrollere tedirgin değil mutlu gitsek..
Offf evet ben de çok tedirginim. Sanki hep iyi olmayan şeyler duyacakmisim gibi geliyor. Hakim olamıyorum kendime.

Canim cvs neden yaptirdin? Yazmis miydin kacirdim galiba ben. 2li veya nipt falan yaptirdin risk mi cikti fiye merak ettim, yoksa doktorun mu istedi?

Canim cvs neden yaptirdin? Yazmis miydin kacirdim galiba ben. 2li veya nipt falan yaptirdin risk mi cikti fiye merak ettim, yoksa doktorun mu istedi?
Genetik hastalık yüzünden maalesef, canım ben hastayım eşim de taşıyıcı o yüzden bebeğin hasta olma riski var o yüzden yaptırmak zorundayım. İlk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştık zaten 😔 bol bol duaya ihtiyacım var 🤲🏻💕

Genetik hastalık yüzünden maalesef, canım ben hastayım eşim de taşıyıcı o yüzden bebeğin hasta olma riski var o yüzden yaptırmak zorundayım. İlk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştık zaten 😔 bol bol duaya ihtiyacım var 🤲🏻💕
İnşallah sağlıkla gelsin bebeğin canım bol bol Ya Şafi çek karnına elini sur ben öyle yapınca rahatlıyorum

Kızlar benimde bugün biraz genital ağrım var gibi acaba yine enfeksiyon mi var emin değilim bi su içiyorum olmadı yarın doktora gideceğim biraz soğukta kaldım mi hemen enfeksiyonum oluyor benim

Back
X