2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
zeytinyağı ile de güzel duyuluyormuş öyle okumuştum birinden deneseydiniz

Yavrum kaçıncı haftadaydııın, demek ki daha erken duyulabiliyor. Yarın doktor dinletsin sonra da ben alayım.
Kuzuum 12+3 bugün. Ama ultrason jeli de al yanında muhakkak çünkü insana bi hüzün çöküyor hafif ilkinde duyamayınca
Ben de sana tavsiye edecektim akşam jel gelsin. Suan stabil şekilde güm güm değil de derinden sürekli olarak duyabildim ekstra yağ ve su ile.
Akşam yine yazacağım

Kızlar yarın randevu aldım eşimin işi var die bedavadan dedim miniğimi göreyim 8 gün sonra görmüş olcam
Ooh sefanız olsun
zeytinyağı ile de güzel duyuluyormuş öyle okumuştum birinden deneseydiniz
Başka yağ ile denedim çok farketti gerçekten

ayy bende istiyorum strese girdiğim zaman aslında dinleyip içim rahat etsin diye. bazen bir şey oldu mu acaba diye çok endişeleniyorum. ama baktım bebeğin pozisyonuna bağlı olarak bazen duyulmayabiliyormuş sırtı dönükken filan. o zaman daha çok stres olurum diye cesaret edemedim almaya.

Evet bebeğim jeli duymuştum, zaten kocaman bir şişe alır fiyatı da uygun, doğuma kadar gider hatta ikinci bebişe de kalır. Sen bana aldığın satıcının linkini de at, medikalden almazsam internetten alırım.

Kızlar yarın randevu aldım eşimin işi var die bedavadan dedim miniğimi göreyim 8 gün sonra görmüş olcam

Ya üzmeyiin bacım bizi böyle şeylerlee sizin nasıl öyle oluyor özel hastane diye mi ? Benim doktorun özel muayane yeri 950 lira veriyorum hiç 10 gün ücretsiz filan yok her gittiğimde alıyor o parayı

Valla yaşayıp görcez ama ben şuanki performanstan bile memnunum arada dötünü dönerse de dönsün dötünü ısırırım onun
Kuzum alta fotoğraf ekliyorum yeniden. Satıcı da yazıyor fotoğrafta. indirimde 288 TL idi ama şimdi baktım 380 olmuş fiyatı. Linki de ekliyorum aşağıya.
Vzn Fetal Doppler 530b

Eklentiler

• C4BA8125-869E-49E1-87A8-EFB4C7C5B2AB.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 34
Öyleler valla uğraşmamak için kadınlar bile kadınlara yardımcı olmuyor artık ya çok acımasız ve anlayissizlar

Bulantıların tiksinmelerin geçsiin başlarsın yemeye yavaş yavaş
Sanki hiç geçmeyecek gibi
ayyy ne güzel konuştun inşallah az kaldı görecez o günleri

Ya üzmeyiin bacım bizi böyle şeylerlee sizin nasıl öyle oluyor özel hastane diye mi ? Benim doktorun özel muayane yeri 950 lira veriyorum hiç 10 gün ücretsiz filan yok her gittiğimde alıyor o parayı
Her özel hastanenin öyle canım muayeneden sonra 10 gün kontrol bedava zaten mide için ve magnezyum yazdırdam doktora ayrıca ciddi kasık tutulmam var bazen yürütmüyor onları sorucam o sıraaa bebişimi görürüm bahaneyle sen özel muayeneyemi gidiyorsun

Çok güzel indirim varmış üzüldüm kaçırdığıma, neyse fark etmez akıl sağlığımı kaybetmektense. Favladım bebeğimteşekkür ederim.

Aynen çiçeğim ben de o yüzden dedim. Kalça üst bacak haricinde Göğüs bölgesine de kullanıyorlar çatlamasın diye.
Fava ekledim bekliyorum indirimi
Bunu da ekledim indirime girsin

Çok güzel indirim varmış üzüldüm kaçırdığıma, neyse fark etmez akıl sağlığımı kaybetmektense. Favladım bebeğimteşekkür ederim.

Fava ekledim bekliyorum indirimi

Bunu da ekledim indirime girsin
Hanımlar bu arada yakınınızdaki medikallere sorabilirsiniz oralarda bazen daha uygun oluyor. 1lt jeli de 20 TL ye almış eşim.

Ay ne güzel işmiş sizin ki yaa Evet canım özel muayeneye gidiyorum öyle bir uygulaması yok doktorun her gittiğinde aynı tutar

Kızlar, uyku haliniz devam ediyor mu ya ben öğlen dinlenmeyince hep yorgun hissediyorum ya ... dün 9 saat uyudum ama yine şuan mod uyku

Tek ve yegane hamilelik belirtiim asla yetmiyor uyku sürekli uyku halimdeyiim. 12. Haftadan sonra biter diyorlar bakalım

Tek ve yegane hamilelik belirtiim asla yetmiyor uyku sürekli uyku halimdeyiim. 12. Haftadan sonra biter diyorlar bakalım
Öyle böyle 10+5 ettim ama daha çok uykum geliyor . Başka belirti yok demi kız:) benim kalcam masallah ağrıyor:) benim ekstra belirti. He bir de açlık mide bulantısı ve çok yemek... benim sanırım normal hamile statüsündeki

950 derken ? her kontrolümde 950 veriyorum deme bana

Evet her kontrolde Ankarada yaşıyorum özel muayenesi olan hemen hemen her doktor böyle Ankarada ünvanlı deneyimliler. Prof benim doktorum birde Perinatoloji uzmanı. Riskli değilim çok şükür de çevremde 3 hamile bu doktora gitti memnun kaldılar doktorun ilgisinden doğuma yaklaşımdan vs. O yüzden bunu tercih ettim bende. Ben tedavi oldugum doktoruma çok gitmek istedim asıl o doktorum her konuda çok farklıydı hem bilgi hem iletişim hem uzmanlıgı doktorun cihazları bile çok iyiydi. Ama maalesef artık doğum takibi yapmadıgını vaktini tamamen olmayanlara vereceğini söyledii. Öyle en son kalbi dinletti bıraktı benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…