- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
zeytinyağı ile de güzel duyuluyormuş öyle okumuştum birinden deneseydinizFetal dopplerim geldi. Kendi kalp atışımı gümbür gümbür dinliyorum ama bebişi duyamadım henüz. Jel ile kullanılıyormuş asıl Daha gürültüsüz net duymak için. Aşırı duyarlı sese cünkü arada bağırsak hareketlerimi de veriyo dışarıeşime jel al gel dedim bakalım o da geç gelebilecek herhalde gece gelişmeleri yazarım
Bi ara cok minik 140 lı bi atış sesi duyar gibi oldum ama emin de olamadım
Kuzuum 12+3 bugün. Ama ultrason jeli de al yanında muhakkak çünkü insana bi hüzün çöküyor hafif ilkinde duyamayıncaYavrum kaçıncı haftadaydııın, demek ki daha erken duyulabiliyor.Yarın doktor dinletsin sonra da ben alayım.
Ooh sefanız olsunKızlar yarın randevu aldım eşimin işi var diebedavadan dedim miniğimi göreyim 8 gün sonra görmüş olcam
Başka yağ ile denedim çok farketti gerçektenzeytinyağı ile de güzel duyuluyormuş öyle okumuştum birinden deneseydiniz
ayy bende istiyorum strese girdiğim zaman aslında dinleyip içim rahat etsin diye. bazen bir şey oldu mu acaba diye çok endişeleniyorum. ama baktım bebeğin pozisyonuna bağlı olarak bazen duyulmayabiliyormuş sırtı dönükken filan. o zaman daha çok stres olurum diye cesaret edemedim almaya.Kuzuum 12+3 bugün. Ama ultrason jeli de al yanında muhakkak çünkü insana bi hüzün çöküyor hafif ilkinde duyamayınca
Ben de sana tavsiye edecektim akşam jel gelsin. Suan stabil şekilde güm güm değil de derinden sürekli olarak duyabildim ekstra yağ ve su ile.
Akşam yine yazacağım
Ooh sefanız olsun
Başka yağ ile denedim çok farketti gerçekten
Evet bebeğim jeli duymuştum, zaten kocaman bir şişe alır fiyatı da uygun, doğuma kadar gider hatta ikinci bebişe de kalır.Kuzuum 12+3 bugün. Ama ultrason jeli de al yanında muhakkak çünkü insana bi hüzün çöküyor hafif ilkinde duyamayınca
Ben de sana tavsiye edecektim akşam jel gelsin. Suan stabil şekilde güm güm değil de derinden sürekli olarak duyabildim ekstra yağ ve su ile.
Akşam yine yazacağım
Ooh sefanız olsun
Başka yağ ile denedim çok farketti gerçekten
Kızlar yarın randevu aldım eşimin işi var diebedavadan dedim miniğimi göreyim 8 gün sonra görmüş olcam
Valla yaşayıp görcez ama ben şuanki performanstan bile memnunum arada dötünü dönerse de dönsün dötünü ısırırım onunayy bende istiyorum strese girdiğim zaman aslında dinleyip içim rahat etsin diye. bazen bir şey oldu mu acaba diye çok endişeleniyorum. ama baktım bebeğin pozisyonuna bağlı olarak bazen duyulmayabiliyormuş sırtı dönükken filan. o zaman daha çok stres olurum diye cesaret edemedim almaya.
Kuzum alta fotoğraf ekliyorum yeniden. Satıcı da yazıyor fotoğrafta. indirimde 288 TL idi ama şimdi baktım 380 olmuş fiyatı. Linki de ekliyorum aşağıya.Evet bebeğim jeli duymuştum, zaten kocaman bir şişe alır fiyatı da uygun, doğuma kadar gider hatta ikinci bebişe de kalır.Sen bana aldığın satıcının linkini de at, medikalden almazsam internetten alırım.
Öyleler valla uğraşmamak için kadınlar bile kadınlara yardımcı olmuyor artık ya çok acımasız ve anlayissizlarJel kullanıyorlar mı ki ?
Bir de biraz uğraşmak gerekiyor bence uğraşmak istemiyor olabilirler kimseyle. Bizim sağlık ocağında sözde hemşirem var ama akşama kadar otursun yesin pc başında. Tek derdi bu.
Gebeliği 3+3 te öğrendim bana diyor ki ben gebeliğinizi burdan başlatmıyorum kalp atışını duyunca haber verirsiniz. Gebeliğiniz sonlanırsa iptal etmem gerekir buradan. Pc başında sisteme girecek altı üstü. Ciddi ciddi bu cümleleri kurdu bana. Ulan yaa senin bi tuşa basıp sonlandırman mı olay gerçekten. ben kayıp yaşarken.
Sinirlendim yine hatırlayınca eşim zor çıkardı odadan o gün. Israr ediyo bi de kadın.
Zaten ne arıyorlar ne soruyorlar. Ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz iş telefonum diye numarasını verdi.
idrar testi bakılıyor mı diye mesaj atttım, 3 gün sonra bakılmıyor diye cevap verdi.
Duyuluyor yani kuzum merak etme stabil kendi kalp sesimiz gibi gümbür gümbür değil ama sakin bi atış sesi duydum sürekli olarak masaj yağıyla bile.
Akşam jel gelsin detay geçerim yine.
Bilmiyorum bu konuyu başka kremle dönüşümlü olarak kullanırsak belki başlangıç için uzun ömürlü olabilir2-3 kutu kullanılır gibi geliyor bana
Sanki hiç geçmeyecek gibiBulantıların tiksinmelerin geçsiin başlarsın yemeye yavaş yavaş
ayyy ne güzel konuştun inşallah az kaldı görecez o günleriAynen öyle çok şükür Rabbim nasip etti ya bebeklerimize bize gerisi önemli değil emzirirken veririz kalanıda 6-7 aydan sonra havalar ısınır ısınmaz bebeklerimizle beraber yürüyüşe çıkarak veririz hem açık hava onlara da iyi gelir
Her özel hastanenin öyle canım muayeneden sonra 10 gün kontrol bedava zaten mide için ve magnezyum yazdırdam doktora ayrıca ciddi kasık tutulmam var bazen yürütmüyor onları sorucam o sıraaa bebişimi görürüm bahaneyleYa üzmeyiin bacım bizi böyle şeylerleesizin nasıl öyle oluyor özel hastane diye mi ? Benim doktorun özel muayane yeri 950 lira veriyorum hiç 10 gün ücretsiz filan yok her gittiğimde alıyor o parayı
Çok güzel indirim varmış üzüldüm kaçırdığıma, neyse fark etmez akıl sağlığımı kaybetmektense.Valla yaşayıp görcez ama ben şuanki performanstan bile memnunum arada dötünü dönerse de dönsün dötünü ısırırım onun
Kuzum alta fotoğraf ekliyorum yeniden. Satıcı da yazıyor fotoğrafta. indirimde 288 TL idi ama şimdi baktım 380 olmuş fiyatı. Linki de ekliyorum aşağıya.
Vzn Fetal Doppler 530b
Fava ekledim bekliyorum indirimiAynen çiçeğim ben de o yüzden dedim. Kalça üst bacak haricinde Göğüs bölgesine de kullanıyorlar çatlamasın diye.
Bunu da ekledim indirime girsinValla yaşayıp görcez ama ben şuanki performanstan bile memnunum arada dötünü dönerse de dönsün dötünü ısırırım onun
Kuzum alta fotoğraf ekliyorum yeniden. Satıcı da yazıyor fotoğrafta. indirimde 288 TL idi ama şimdi baktım 380 olmuş fiyatı. Linki de ekliyorum aşağıya.
Vzn Fetal Doppler 530b
Beklemeee, çatır çatır çatlayacaksın geç kalıyorsuuun.Fava ekledim bekliyorum indirimi
Çok güzel indirim varmış üzüldüm kaçırdığıma, neyse fark etmez akıl sağlığımı kaybetmektense.Favladım bebeğimteşekkür ederim.
Hanımlar bu arada yakınınızdaki medikallere sorabilirsiniz oralarda bazen daha uygun oluyor. 1lt jeli de 20 TL ye almış eşim.Fava ekledim bekliyorum indirimi
Bunu da ekledim indirime girsin
Her özel hastanenin öyle canım muayeneden sonra 10 gün kontrol bedava zaten mide için ve magnezyum yazdırdam doktora ayrıca ciddi kasık tutulmam var bazen yürütmüyor onları sorucam o sıraaa bebişimi görürüm bahaneylesen özel muayeneyemi gidiyorsun
950 derken ?Ya üzmeyiin bacım bizi böyle şeylerleesizin nasıl öyle oluyor özel hastane diye mi ? Benim doktorun özel muayane yeri 950 lira veriyorum hiç 10 gün ücretsiz filan yok her gittiğimde alıyor o parayı
Kızlar, uyku haliniz devam ediyor mu ya ben öğlen dinlenmeyince hep yorgun hissediyorum ya ... dün 9 saat uyudum ama yine şuan mod uyku
Evet minnoş yarın soracağım, bazen daha pahalı oluyor medikalde, 400 üstü ise attığın linkten alırım.Hanımlar bu arada yakınınızdaki medikallere sorabilirsiniz oralarda bazen daha uygun oluyor. 1lt jeli de 20 TL ye almış eşim.
Öyle böyle 10+5 ettim ama daha çok uykum geliyor . Başka belirti yok demi kız:) benim kalcam masallah ağrıyor:) benim ekstra belirti. He bir de açlık mide bulantısı ve çok yemek... benim sanırım normal hamile statüsündekiTek ve yegane hamilelik belirtiimasla yetmiyor uyku sürekli uyku halimdeyiim. 12. Haftadan sonra biter diyorlar bakalım
950 derken ?her kontrolümde 950 veriyorum deme bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?