2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Senin gene varmııs 3-4 tane daha ay neyse çok şüküür böyle hafif hafif şeylerle atlatalım inşallah Bulantısı vs olanada Rabbim inşallah tez vakitte normale döndürsün. Zor çünkü

Senin gene varmııs 3-4 tane daha ay neyse çok şüküür böyle hafif hafif şeylerle atlatalım inşallah Bulantısı vs olanada Rabbim inşallah tez vakitte normale döndürsün. Zor çünkü
Insallah canim:) bakalım neler olacak

Haklısın hemen alayım
Yastık aldın mı onu da alayım dedim her yerimi desteklesin
Evet yastık ihtiyacım da var o büyük yastıkların kullanışsız olduğu söyleniyor, bel destekleyen bir yastık var hem belini hem göbeğini rahat ettiriyor ebebekte gördüm yorumlar çok iyi, onu düşünüyorum. Yağı geciktirme zopaynan govalarım.

Eşime böyle bişey alıcam desem delirdin der o yüzden medicalden aldıramam anca netten
Benimki bana ısrar etti ya yeterki içim rahat etsin diye tek koyduğu kriter sesi biz dışarıdan duyacağız değil mi oldu

Boşver diloş kalsın vallahi, ne olacak... Onu da arada giydirirsin neticede hemen büyüyorlar.
Ya da ortalama bir renk al istersen yeşik sarı gibi.
Erkek deyip kız dedikleri de çok, kız deyip erkek çıkan da çok.
Ben de çok beğendim oğlan olsa da giydirsem mi diyorum

Aman kendine dikkat et canım cok cok kötü olursan da vücut direncin düşer. Ama azmine kararlılığına hayran kaldım, hiç iradeli biri değilimdir. Bende bulantı yaşamadan bu kadar almayı başardım o bile bana çok iyi geliyor, şimdide yeni yeni bulantı türedi başıma özellikle akşam falan kaçırırsam ya da ağır gelirse artıyor geceleri, gündüz bisey yokta. Bende memlekete gidince bol bol annemle yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama bu sıralar üstümde aşırı bi halsizlik var anlamadım gitti

Genelde şöyle oluyor detaylıya girmeyenlerinde ileri ki haftalarda iyice belli oluyor sanırım. Zaten detaylı ultrasonda görmek çok istiyordum iyice iştahım kabardı
Ben de tuluma bayıldım degistirmeyecektim eşimde kız eşyası gibi dedi kafam karıştı ama olsun napayim artık
Ne güzel annen yardımcı oluyor ben çalışmasam da cok cok uzaktayım iş dolayısıyla ve tek kaldığım için gözüm korkmuyor değil inşallah güzelce atlatırız bu dönemi

Link atsana caniko bende ondan alayım benim alacağım sonra dandik çıkmasın
Alıcam bugün yaa
Yarın doktora gidiyorsun dimi bende yarın mı gitsem kararsızım

Benimki bana ısrar etti ya yeterki içim rahat etsin diye tek koyduğu kriter sesi biz dışarıdan duyacağız değil mi oldu
Erkekler çok saf ya dışardan duyulmasa bile sonra kendi de duyabilir üzülüyorum bu saf hallerine
Yok sadece anne duyabiliyor deseydin sjdjdjjxb

Erkekler çok saf ya dışardan duyulmasa bile sonra kendi de duyabilir üzülüyorum bu saf hallerine
Yok sadece anne duyabiliyor deseydin sjdjdjjxb
Yok öyle değil Dışarıya ses veriyor mu diye kastediyor daha çok sadece ekranda kalp atışının yazmadığından emin olmak istedi

bu arada geçen kilo muhabbeti yapmıştık ben doktor bana kızar yakında demiştim ama bugün kilomuz da süper dedi 64 ile kalmıştım 67yim şuan 11 haftayı geçtik. Demek ki çok değilmiş.

Benimde midem çok kötü. Doktora söyleyeyim mide ilacı şurubu bişey yazsın çok mutsuzum bişey yapasım gelmiyor cinsiyeti öğrenince biraz kendime gelirim gibi geliyor ama söylemeyecek kesin görse bile emin olmadan
Başka doktora mı gitsem cinsiyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…