Niye iyi.degil.kiDurumum hiç iyi değil, bari alıp günde bir kere dinleyeyim diyorum.
Hemen atayım minnoşum, hangisi içine sinerse onu alırsın. Ben de 4.ay almayı düşünüyorum bakalım.Link atsana caniko bende ondan alayım benim alacağım sonra dandik çıkmasın
Alıcam bugün yaa
Yarın doktora gidiyorsun dimi bende yarın mı gitsem kararsızım
Ben de ileride alırsam bunu alırım diye düşündümHemen atayım minnoşum, hangisi içine sinerse onu alırsın. Ben de 4.ay almayı düşünüyorum bakalım.
Evet yarııın, çok endişeli ve heyecanlıyım, beraber gideliim.
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Alalım rahat edelim.Ben de ileride alırsam bunu alırım diye düşündüm
Alalım rahat edelim.
Bu arada ben boyun ağrısından uyuyamıyorum biliyor musun? 3 saat uyudum bugün.Yastık da ortopedik ne yapacağım bilemedim.
Yok yavrum tutulma değil, bir yastık koyup yaslamazsam oturamıyorum bile değişik bir ağrı, sızlama gibi de olabilir tarif edemiyorum ama tutulma değil.Tutulmamı oldu
Canım sonra benim gibi olursun bekle 16. Haftaya kadarBenimde midem çok kötü. Doktora söyleyeyim mide ilacı şurubu bişey yazsın çok mutsuzum bişey yapasım gelmiyor cinsiyeti öğrenince biraz kendime gelirim gibi geliyor ama söylemeyecek kesin görse bile emin olmadan
Başka doktora mı gitsem cinsiyet için
Çok teşekkür ederim sağolasınız .çok şükür operasyonu atlattım .ama ilk annelik heyecanıma ilk sevincime ilk bebeğime veda etmek çok zor oldu . Bunları yaşamam gerekiyormuş demek kiTabiki veririm kürtaj öncesi 2 fitil verdiler vajinadan o bölgenin açılması icinmiş 3 saat bekledim adet ağrısı gibi ağrı başladı sonra uyutup kürtaja aldılar uyandığımda adet ağrım gibi ağrım vardı eve gideken ağrı çektim ama tek içtiğim parol ve kan ilacıydı ertesi gün uyandığımda ağrım yoktu ve fazla kanamam olmadı benim 1 ay sonra kontrola gittim 28 gün sonra adet oldum doktorum hatta 1 ay sonra bebek düşünebileceğimi söyledi o yüzden kürtajdan sonraki süreçte kendine iyi bak ben 10 gün yattım bol bol dinlendim yememe dikkat ettim kuru üzüm siyah üzüm sürekli yedim ve kolay atlattım düşünce olarak daha zor bir süreç kürtajdan o kadar korkma canım moral olarak evet zor toparlanıyor insan ve kendin için iyi olmaya çalış tekrar hamile kalıcaksın hatta kalp atışı için korkucaksın belkide ben her gittiğimde hala korkuyorum ama çok şükür hepsi geçiyor
Çok geçmiş olsun. Kendinize çok iyi bakın. Allahım tez vakitte tekrar hamile kalmayı ve yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim sağolasınız .çok şükür operasyonu atlattım .ama ilk annelik heyecanıma ilk sevincime ilk bebeğime veda etmek çok zor oldu . Bunları yaşamam gerekiyormuş demek kibana acımda korkumda destek olan herkese çok teşekkür ederim. İnsanı en iyi belki de bu süreçleri yaşamış kişiler anlayabiliyor ama dileğim o ki kimse yaşamasın yine de . Bu gruptaki tüm arkadaşlara sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almaları için tek duam . Ben ne yazık ki artık bu gruptan ayrılıyorum .İsterdim ki daha çok şey paylaşabileyim çok şey sorabileyim ya da güzel haberler paylaşayım ama olmadı .nasip böyleymiş sağlıcakla kalın arkadaşlar
Canım hiç endişe etme benim de yüksek çıktı doktorum glifor diye bi ilaç başladı sabah akşam, 13. Haftada da kesti.Bu arada kan tahlillerimi de vermiştim sonuçlar çıkmaya başladı ve insülinim 73 çıktı
Maksimum değeri 24. Glukozum da bir nebze yüksek ama insülin firarda resmen. Sanırım hamilelik diyeti is coming.
Eşim çok değişti, hamileliğin ilk zamanları beni durdurmayan adamı şimdi ben zorla yatağa atıyorum.Kızlar ilişki yasağı olmayan arkadaşlara sorucam ya ilişki sırasında korku oluyor mu ve ya ilişki aralarını ne şekilde yapıyorsunuz benim ilşkiden sonra hem kasık ağrım artıyor hem akıntım eşimde çok istekli değil hamileyim die korkuyor
Bende cok cabaladm saglikli besleneyom diye ama bulantilarim baslayinca yalan oldu.Sağlıklı beslenip tamamen bebiş odaklı kilo almayı çok isterdim ama beslenemiyorum artık kusura bakmasın bebitom
Doğru düzgün mutfağa girip yemek yapamıyorum et ve yumurtayı hiç yiyemiyorum çiğ kuruyemiş muz ve peynir yiyorum bol bol inş onlarla kurtarabilirim
Bir de turşu
benim uyku halim devam ediyor ama kabus gibi ruyalarda goruyorum. onlardan uyaninca geri yatmam zaman aliyorKızlar, uyku haliniz devam ediyor mu ya ben öğlen dinlenmeyince hep yorgun hissediyorum ya ... dün 9 saat uyudum ama yine şuan mod uyku
Ya içime su serptin bizde yasak 1 hafta önce kalktı ama oda diyor ödüm kopuyor size bir şey olcak die diyor bide bende ağrılarım var dedikçe iyice çekiyor kendini bir haftada 1 dedim en mantıklısı ama bilmiyorumEşim çok değişti, hamileliğin ilk zamanları beni durdurmayan adamı şimdi ben zorla yatağa atıyorum.Korkuyor, bebeğimize bir şey olabilir, sen annesin diyor.
Bebeğim biz ilişki sıkkığını azalttık 3 4 günde bir, ama aksine ağrılarım hafifliyor benim, akıntım hep vardı ilişkiden sonra evet biraz artıyor.
Eşim çok değişti, hamileliğin ilk zamanları beni durdurmayan adamı şimdi ben zorla yatağa atıyorum.Korkuyor, bebeğimize bir şey olabilir, sen annesin diyor.
Bebeğim biz ilişki sıkkığını azalttık 3 4 günde bir, ama aksine ağrılarım hafifliyor benim, akıntım hep vardı ilişkiden sonra evet biraz artıyor.
Ben de Yasaklar çiğnenmek içindir diyeyim siz anlayınYa içime su serptin bizde yasak 1 hafta önce kalktı ama oda diyor ödüm kopuyor size bir şey olcak die diyor bide bende ağrılarım var dedikçe iyice çekiyor kendini bir haftada 1 dedim en mantıklısı ama bilmiyorum
Doğuma kadar ilişkiye devam eden de var, 3 ay kala bırakan da. Vakit varken devam.Ya içime su serptin bizde yasak 1 hafta önce kalktı ama oda diyor ödüm kopuyor size bir şey olcak die diyor bide bende ağrılarım var dedikçe iyice çekiyor kendini bir haftada 1 dedim en mantıklısı ama bilmiyorum
benim uyku halim devam ediyor ama kabus gibi ruyalarda goruyorum. onlardan uyaninca geri yatmam zaman aliyor
Ah bunları ellerimiz de anlasa .. korkuyorlarDoğuma kadar ilişkiye devam eden de var, 3 ay kala bırakan da. Vakit varken devam.Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz o sıklıkla yapın tabii minnoşum.
Valla ben giriyorumYa içime su serptin bizde yasak 1 hafta önce kalktı ama oda diyor ödüm kopuyor size bir şey olcak die diyor bide bende ağrılarım var dedikçe iyice çekiyor kendini bir haftada 1 dedim en mantıklısı ama bilmiyorum
Ya zaten bende sıkıntı yokki eşim çok korkuyor yani gözünde hissediyorum bunuValla ben giriyorumbaşladım yoksa sıkıntı yaniii o kadar aradan sonra korku olmuş bende bence eğer doktor izin veriyorsa eskisi gibi davranmak en iyisi yoksa eşler arasında da sıkıntı. Çünkü doğduktan sonra da belli bi süre ilişki olmucak adamları etkiliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?