2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Link atsana caniko bende ondan alayım benim alacağım sonra dandik çıkmasın
Alıcam bugün yaa
Yarın doktora gidiyorsun dimi bende yarın mı gitsem kararsızım
Hemen atayım minnoşum, hangisi içine sinerse onu alırsın. Ben de 4.ay almayı düşünüyorum bakalım.
Evet yarııın, çok endişeli ve heyecanlıyım, beraber gideliim.

Canım sonra benim gibi olursun bekle 16. Haftaya kadar ben şuan bilmiyormuş gibiyim işte özellikle 16dan önce de çok değişebiliyormus
Bazen bende rennie içiyorum hem yanma hem bulanma var gibi

Çok teşekkür ederim sağolasınız .çok şükür operasyonu atlattım .ama ilk annelik heyecanıma ilk sevincime ilk bebeğime veda etmek çok zor oldu . Bunları yaşamam gerekiyormuş demek ki bana acımda korkumda destek olan herkese çok teşekkür ederim. İnsanı en iyi belki de bu süreçleri yaşamış kişiler anlayabiliyor ama dileğim o ki kimse yaşamasın yine de . Bu gruptaki tüm arkadaşlara sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almaları için tek duam . Ben ne yazık ki artık bu gruptan ayrılıyorum .İsterdim ki daha çok şey paylaşabileyim çok şey sorabileyim ya da güzel haberler paylaşayım ama olmadı .nasip böyleymiş sağlıcakla kalın arkadaşlar

Çok geçmiş olsun. Kendinize çok iyi bakın. Allahım tez vakitte tekrar hamile kalmayı ve yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ilişki yasağı olmayan arkadaşlara sorucam ya ilişki sırasında korku oluyor mu ve ya ilişki aralarını ne şekilde yapıyorsunuz benim ilşkiden sonra hem kasık ağrım artıyor hem akıntım eşimde çok istekli değil hamileyim die korkuyor

Bu arada kan tahlillerimi de vermiştim sonuçlar çıkmaya başladı ve insülinim 73 çıktı
Maksimum değeri 24. Glukozum da bir nebze yüksek ama insülin firarda resmen. Sanırım hamilelik diyeti is coming.
Canım hiç endişe etme benim de yüksek çıktı doktorum glifor diye bi ilaç başladı sabah akşam, 13. Haftada da kesti.

Eşim çok değişti, hamileliğin ilk zamanları beni durdurmayan adamı şimdi ben zorla yatağa atıyorum. Korkuyor, bebeğimize bir şey olabilir, sen annesin diyor.

Bebeğim biz ilişki sıkkığını azalttık 3 4 günde bir, ama aksine ağrılarım hafifliyor benim, akıntım hep vardı ilişkiden sonra evet biraz artıyor.

Bende cok cabaladm saglikli besleneyom diye ama bulantilarim baslayinca yalan oldu.
peynir ekmek domates ve salatalikla besleniuorum , arada da cubuk kraker bir iki portakal 1 kilo vermisim
Kızlar, uyku haliniz devam ediyor mu ya ben öğlen dinlenmeyince hep yorgun hissediyorum ya ... dün 9 saat uyudum ama yine şuan mod uyku
benim uyku halim devam ediyor ama kabus gibi ruyalarda goruyorum. onlardan uyaninca geri yatmam zaman aliyor

Ya içime su serptin bizde yasak 1 hafta önce kalktı ama oda diyor ödüm kopuyor size bir şey olcak die diyor bide bende ağrılarım var dedikçe iyice çekiyor kendini bir haftada 1 dedim en mantıklısı ama bilmiyorum

Ben de Yasaklar çiğnenmek içindir diyeyim siz anlayın artış Konusuna katılıyorum

Doğuma kadar ilişkiye devam eden de var, 3 ay kala bırakan da. Vakit varken devam. Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz o sıklıkla yapın tabii minnoşum.

benim uyku halim devam ediyor ama kabus gibi ruyalarda goruyorum. onlardan uyaninca geri yatmam zaman aliyor

Bak hep o rüya işini unuttum. Çok karışık rüyalar ve olumsuz rüyalar çok görmeye başladım. Bir gecede bir sürü Rüya görülür mu

Valla ben giriyorum başladım yoksa sıkıntı yaniii o kadar aradan sonra korku olmuş bende bence eğer doktor izin veriyorsa eskisi gibi davranmak en iyisi yoksa eşler arasında da sıkıntı. Çünkü doğduktan sonra da belli bi süre ilişki olmucak adamları etkiliyor yani

Ya zaten bende sıkıntı yokki eşim çok korkuyor yani gözünde hissediyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…