2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu burun bandıra çok ağırlık yapıyor ama nefessiz kalmaktan iyidir ay ne kötüymüş dimi
Bir anda durup dururken burnumdan nefes alamadım. Gerçekten kötü bir hismiş. Bant rahatsız edici ama en azından nefes alabildik şükür ne olur ne olmaz evde hep bulundurcağım bu bantlardan.

Tek isim en iyisi ya bebemin kafası karışmasın hemşire kız da oğlun olacak şanslısın diyor bana valla biraz babacı sanki bizimki onun sesine direkt ultrasonda tepki veriyor.
Vay vay babacı olmuş şimdiden Bizimki de öyle sanırım kalbini dinlicez tam ses gelmiyordu, babası bi seslenince pozisyon değişti herhalde hemen güm güm güm güm
Ben de ikinci ismi bi ara çok düşündüm de sadece Güneş gerçekten daha kolay gibi evde iki isimle de seslen bi bak bakalım hangisi daha yakın geliyor sana

Valla tek isim iyidir güneş güzel isim, ben alengirli isimlere karşıyım zaten. Basit temel isimleri daha çok seviyorum
Yorucu bir süreçten sonra bugünleri gördük Allah daha da güzel günleri nasip etsin

Al kuzum al onsuz duymak cok zor gerçekten günün de ilerlemiş olcak baya kesin duyarsın
İnşallah minnoşum bu aralar yine içimi bir karanlık kapladı, kasık ağrısından zor hareket ediyorum koktum ama fıtık geldi aklıma ondandır değil mi ya?

Valla tek isim iyidir güneş güzel isim, ben alengirli isimlere karşıyım zaten. Basit temel isimleri daha çok seviyorum
Yorucu bir süreçten sonra bugünleri gördük Allah daha da güzel günleri nasip etsin
amin güzellik. mucizeyi yaşadığımı hissediyorum adeta..
amin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
İnşallah minnoşum bu aralar yine içimi bir karanlık kapladı, kasık ağrısından zor hareket ediyorum koktum ama fıtık geldi aklıma ondandır değil mi ya?
Bak sen benden 3 gün geridesin. Birebir olmaz ama bu hafta yaşadıklarımı söyleyeyim, tabi doktor hepsine normal dedi,
Cumartesi günü alttan zonklama batma hisler yaşadım ama oturamıyorum kalkamıyorum hele bunları ani şekilde hiç yapamadım. Bu bir gün sürdü. Pazar günü kasık ağrılarım cok oldu ve dediğin gibi hareketimin kitlendiği anlar oldu. Kalsiyum magnezyum takviyesini 2 aldım 2 gün. Suan hafif ama ara ara devam ediyor tabi. Kağan Kocatepe de yuvarlak bağ ağrısı gibi ağrılardan bahsetmiş bu hafta için. Rahim büyüyor yukarı çıkıyor yavaşça elbet gerilecek ve ağrı yapacak biraz biliyoruz bunları zaten.
Doktorum da bugün bana ‘bak bebek biraz daha yukarı çıkmış dedi. Bu değişiklikler hep ağrı yapıyor işte. Sen strese sokma kendini, dinlen, ayaklarını sıcak tut beslenmeye çalış bi bak bakalım azalıyor mu ağrılar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…