2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah minnoşum bu aralar yine içimi bir karanlık kapladı, kasık ağrısından zor hareket ediyorum koktum ama fıtık geldi aklıma ondandır değil mi ya?
Canım korkma doktor benü muayene bile etti geçmiyor kasık ağrım 2 gündür adet dönemim bi saçma ağrılarım var anlatamam

Ah o batmalar çok yavaş oturup kalkmaya çalılıyorum kalsiyum takviyesi kullanıyorum ama umduğum gibi azalmadı hiçbir ağrım, aslında ağrı sızı normal geliyor bana da, bazen ruhum sıkılıyor bunaldım artık, yemek yiyememekten bile bunaldım ağladım bugün sinirlerim bozuluyor, bu bulantılar neden geçmiyor diye kendimi duvara çarpa çarpa ağlayasım geliyor. Dayanacak gücüm kalmadı sanki.

Yav elalemin kadınları havada takla atıyor hele pregnant gym yazınca ben oturduğum yerse kçma kramp giriyor vay arkadaş yaaaaa
Sen çok yaşa ya arada benzer bi tepkiyi ben de veriyorum
Benim bel bacak ağrılarımı komple kesiyor bu takviye ya. İçmezsem perte çıkıyorum.
Of kuzum keşke şu yaşadıklarına derman olabilsem gerçekten üzülüyorum hepinize. Allahım bir an önce sıkıntılarınızı alsın, pamuk gibi bir hamilelik nasip etsin hepimize
Eminim ki sen çok güçlüsün. ben öyle bir enerji alıyorum senden, hormonların da etkisiyle ani düşüşler yaşıyorsundur sadece. Geçecek hepsi

Kızlar soda içiyor musunuz? Bir zararı var mıdır acaba.. Benim canım asitli içecek istiyor, sodayla bastırıyorum..

Kemiklerim ağrıyor, bel bacak bitmiş zaten hiç hafiflemedi belki ilerleyen zamanlarda faydasını görürüm bebeğim.

İnşallah, yani azalması gerekirken daha da derine çekmesi artık düşüş ki ne düşüş, bu doğuma kadar böyle devam edecekse sonumu pek iyi görmüyorum maalesef.

Allah allah ya.
Devam Etmeyecek öyle düşünme. Azalarak bitecek tüm bu sıkıntılar inşallah Dua edelim bolbol

Canım çok teşekkür ederim beraber büyüteceğiz bebişleri
Evett minik kankiler hepsii
Valla özellikle erkek ismi olarak pek bisey bulamadık, tek tük isim geliyor insanın aklına bi de soyadimizda uzun karmankarisik olmasın diye sade isim daha hoş oluyor. Minik kankiler adaş olsun bir de

Erkek isimleri; Pars, Ali , Kılıç , Alp fikir olsun size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…