2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım inşallah yarın düzgün iletişim bir doktordur inşallah gideceğim doktor hayırlısı olsun Allan bizim hakkımızda Her şeyin hayırlısını versin

Amin canım benim güzel düşünelim güzel olsuum Rabbim yardımcın olsun haber ver bizlerede

Şimdi 8 de ona
Ay çok şükür sağlıkla büyüsün minik Tahmini ne dedii
Oğlan dedi malum erken gösteriyor veled

Bu ikili test ne bu arada. Ense kalınlığı da 1.8 mi ne cikti onu da tam hatırlamıyorum. Heyecan yaptım :)

Canım vicdan azabı çekme ben kaç zaman peynir ekmek beslendim bebek emin ol besleniyor yapacak birşey yok ama balık tadı olmayan ilaçlar da var . Başka destek iste hap olarak
Kapsül olduğu için sanırım içinde sıvı şekilde balık var resmen. Bu bitsin kontrole gidince başka modelini isticem

Yavrum bu arada benim omega 3 çikolata kokuyor, doktorum aldırtmıştı Regenesis max’tı galiba. Ondan al istersen. R Rad__
Doktora bulantımın devam ettiğini söylediğim halde bunu verdi. Zayıflamışsın dedi filan heralde bu daha mı etkili bilmiyorum. Bi dahaki gittiğimde bana da çiklitalı ver dicem herkesin doktoru güzel tatlı veriyor banane dicem

Ben de dün ultrasona girdim. 10. haftadayız. Bebişin kendi kendine oynadığını gördüm ilk kez sürekli kaydırak varmış gibi yukarı aşağı kayıyor :)
İkili test için 12. haftayı söyledi, geç mi sizce?

Kapsül olduğu için sanırım içinde sıvı şekilde balık var resmen. Bu bitsin kontrole gidince başka modelini isticem
Ayy o ne ben hayatta icemezdim kesinlikle omega 3 olan normal haplar var canım onlardan iste benim de mide bulantılarım geçmedi

Ayy o ne ben hayatta icemezdim kesinlikle omega 3 olan normal haplar var canım onlardan iste benim de mide bulantılarım geçmedi
Bugün içtiğimde üzerine bol su içtim hiç tadı gelmedi. Bulantı yüzünden su bile içemiyorum doğru düzgün sen ilaç alıyor musun bulantı için? Ben hiç almadım hala geçecek diye bekliyorum

Kıskanmıyoruuz sizii ben haftaya çarşamba gitceem çok heycanlıyıım acilde doktor muaneyi btirirken en son dedim birazcık görsem diye oda aksi çıktı ekranı gösterdi geri çekti
Yaaa hareketlerini gördüm ya dayanamıyorum görmeden eşimde doktor ne dese onu yapıyor 1 ay sonrasına gelin dedi o zaman gideriz kesin
Çarşamba günü bol bol görürsün detaylı bakıyorlar 12. Haftada video çekmeyi unutma ben evde özledikçe onu açıp izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…