Yavrum o konuda ben de çok vicdan yapıyorum, ilk üç ayı geçti artık sağlıklı beslenmemiz lazım ama olmuyor yapacak bir şey yok, yoğurt yiyebiliyordum bir dönem, seviniyordum şimdi ağzıma sürmüyorum.
Yemek zaten yemiyorum, meyve ve zeytin başka bir şey yok. İliğimizi kuruttu bulantı. Küfür edesim geliyor ama terbiyemi bızmıyıcığım.
Yaaa hareketlerini gördüm ya dayanamıyorum görmeden eşimde doktor ne dese onu yapıyor 1 ay sonrasına gelin dedi o zaman gideriz kesin
Çarşamba günü bol bol görürsün detaylı bakıyorlar 12. Haftada video çekmeyi unutma ben evde özledikçe onu açıp izliyorum
Bugün içtiğimde üzerine bol su içtim hiç tadı gelmedi. Bulantı yüzünden su bile içemiyorum doğru düzgün sen ilaç alıyor musun bulantı için? Ben hiç almadım hala geçecek diye bekliyorum
Yaaa hareketlerini gördüm ya dayanamıyorum görmeden eşimde doktor ne dese onu yapıyor 1 ay sonrasına gelin dedi o zaman gideriz kesin
Çarşamba günü bol bol görürsün detaylı bakıyorlar 12. Haftada video çekmeyi unutma ben evde özledikçe onu açıp izliyorum
İyi akşamlar kızlar. Bugün işten çıktıktan sonra acayip bı sancı başladı. Alt karnımda spazm gibi hala da devam ediyor. Endişelendim biraz. Benzer şeyler yaşayan var mı.
Canım gözün aydın ama ultrasonda 7cm yazıyor zaten daha 15 cm olmaz. Benim en son 13+4te boyu 8 cmdi. Gözün aydın tekrardan Hayyal
testinin güzel çıkmasına o kadar sevindim ki rabbim kucağına almak nasip eylesin hepimizin oh ne güzel için rahatlamistir artık çok güzel bi duygudur
Kızlar doktordan çıktım. Şükürler olsun sağlıklı rahat rahat yatiyordu valla kolunu hareket ettiğini gordum. Keyfine diyecek yok:) 15 cmcik . Bu arada bugün 12+1 aslında ama 13 haftalik gözüküyor dedi. Yeni doktor olduğu için önceki ultrosonlara bakacak bakalim. Bu arda ihtimal bir cinsiyet söyledi tabiki 4ayliken dahakine cevap verecek