2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben bugün domates çorbası içtim çok güzeldi sende dene istersen

Benim de şarjım dayanmıyor videosunu izlemekten

Yok canım valla öyle birşey yok. öyle biri ile aynı yastığa baş koymak kendime hakaret olur.
Anladım canım hani sen sinirlendin ya o yüzden dedim sen eşinin huyunu karakterini tabi ki tanıyorsun biz bilmedigimiz için yanlış anlaşıldı

Bugün içtiğimde üzerine bol su içtim hiç tadı gelmedi. Bulantı yüzünden su bile içemiyorum doğru düzgün sen ilaç alıyor musun bulantı için? Ben hiç almadım hala geçecek diye bekliyorum
Vallahi canım ben prilam Dr de üçüncü kutudayim yoksa ben duramam yani

Bizim doktor maile atıyormuus hareketlendiği haftdan itibaren her hafta görüntüsünüü ayy her günü mü heycanlı özlemlii olur

İyi akşamlar kızlar. Bugün işten çıktıktan sonra acayip bı sancı başladı. Alt karnımda spazm gibi hala da devam ediyor. Endişelendim biraz. Benzer şeyler yaşayan var mı.

Şükürler olsun inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsin
Canım gözün aydın ama ultrasonda 7cm yazıyor zaten daha 15 cm olmaz. Benim en son 13+4te boyu 8 cmdi. Gözün aydın tekrardan
Hayyal testinin güzel çıkmasına o kadar sevindim ki rabbim kucağına almak nasip eylesin hepimizin oh ne güzel için rahatlamistir artık çok güzel bi duygudur

Hanımlar cinsiyeti belli olanlar varsa gün içinde mesajlar seri akıyor gözden kaçabilir, beni etiketleyin lütfen listemize ekleyelim

15 cm olduğuna emin misin canım? 19. Haftada oluyor 15 cn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…