Folik asit de benim midemi bulandırıyordu . Yine çekeceğiz DeseneDemir ilacına dikkat et, bana verdiği ilacı sabah aç karnına içiyordum kusturuyordu, bugün gece yatmadan önce içeceğim bakalım.
Sorma ya sıpa büyüyorKocaman olmuş maşallah
Benim karnım da hem esnek hem çok zayıfım kendimi yalanlıyodum ama sen yazınca inandım sol tarafta yemekten sonra uzanınca hareket hissediyorum ikinci gebelik belki ondan aynı yerde hissettiğim için acaba mı diyodum amaBu gun ultrasondada gorduk doktorumada sordum gercekten de bebegi hissediyormusum 4cu gebelik oldugu icin rehim ve karnim cok hasas esnek boyle ayy cok mutluyum kizlarkelimelerle anlatamiyorum cok sevindim gercektenultrason cihazini karnima koyacakken gomus buyemeye baslamis dedi doktor
Hamile kalma sürecim çok sancılıydı yaşım çok büyük değil ama 9 aydır denedim 7. Ayda içim el vermedi rahim filmi çektirdim ardından histerekopi oldum polipleri aldım kaç tane doktora gittim ve yaptırma ettirme ailem boşuna üzülüyorsun daha çok erken vs vs lafları o kadar çok duydum ki içimi rahat ettirmeliydim ameliyattan 3 ay sonra yine tadeviyle hamile kaldım o süreç o kadar zorlu bir süreçti ki böyle zor elde etmişken kanama alanı olupta bunun için bir şey demeyen doktorlarla karşılaşmam yaptığım uğraşların hepsini boşa sayıyorlar sanki onlar için bir önemi yok sadece bir hastasın 3 haftadır beni oyaladı asla tedbir almadı Allah’a havale ediyorumRabbime sığın canım gerçekten bak başka yapılacak bir şey yok. Çok şükür Rabbim yuvanıza bir bebek nasip etmiş kendine zehir etme. Ya bak ben de geçen aksama acile gittim ya adam bana dedi kanama alanı olması düşük tehtidi demektir ama düşük yapacaksın anlamına gelmez dedi. Hareketlerine dikkat edeceksin bebeğin sağlıklıysa seninle kalacak dedi. Sen biraz daha haftan ilerledikce emin ol daha çok rahatlıyorsun. Birde herkes aynı doktordan memnun kalacak diye bir şey yok. Herkesin iletişim anlayısı çok farklıdır bir kişiye doktorla iletişimi güzel kuruyorsa o memnun kalıyor diğeri başka birisinden memnun kalmıyor. O yüzden sen içine sindiğin doktoru bulursun inşallah ama başkasının yorumuna odaklanma. Ben eltimle aynı doktora gidiyorum açıkcası memnun değilim ama prof oldugu için de değiştirmiycem zaten yüksek ihtimalle doğumuma o girmeyecek. Ama eltim çok memnun. Ben tedavi oldugum doktorla devam etmek istedim takibe adam sanki abim gibi bir şeydi çok seviyordum cok anlasıyorduk ama takibi bıraktıgını söyledi sanırsım ailemden biriyle ayrıldım öyle üzülmüştüm
Gözün Aydın canım rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsinKizlar simdi geldim eve bebis gayet salikli allahima bin sukur eşimle berab3r girdik el parmaklarinda tutunda ayaginin kucuk parmagina kadar gorduk yavrumu rabbim insallah kucagima alip evime getirmeyide nasip eder tahlilerimde cok iyi cikmis cok sukur darisi isteyen butun herkeze insallah
Kızlar doktordan çıktım. Şükürler olsun sağlıklırahat rahat yatiyordu valla kolunu hareket ettiğini gordum. Keyfine diyecek yok:) 15 cmcik . Bu arada bugün 12+1 aslında ama 13 haftalik gözüküyor dedi. Yeni doktor olduğu için önceki ultrosonlara bakacak bakalim. Bu arda ihtimal bir cinsiyet söyledi tabiki 4ayliken dahakine cevap verecek
Canım gözün AydınŞükürler olsun inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsin
Benim karnım da hem esnek hem çok zayıfım kendimi yalanlıyodum ama sen yazınca inandım sol tarafta yemekten sonra uzanınca hareket hissediyorum ikinci gebelik belki ondan aynı yerde hissettiğim için acaba mı diyodum ama
7 cm çok tatlı yaaGözün Aydın canım rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin
Canım gözün AydınAllah kolaylıkla kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin.
Bu arada boyu altta crl karşısındaki ölçümüdür baş popo mesafesiseninki de gayet iyi 7 cm kocaman bi bebek
Ne yalan söyleyeyim şu mesajınızı okuyana kadar bende eşiniz size baskı yapıyor erkek çocuk için zannettimÖyle erkeklerin canı cehenneme canım öyle erkekler 4.5.6 yida ister yine olmazsa kuma getirir. Ama eşimin ki sadece bir kadının kız istemesi gibi doğaldi
Kızıma olan aşkına ilgisine şahidim ve her gün AllahımaŞükrediyorum hatta diyorum keşke babam da beni böyle sevseydi kızımla babasının ilişkisine gıpta ediyorum
Şuan daha değil diye biliyorum zaten ileriki haftalarda baş popo değil sadece bacak uzunlukları dahil hesaplama yapacak doktorlar7 cm çok tatlı yaakilo yoktur ama o belli oluyor mu canım ultrasonda
Canım vicdan azabı çekme ben kaç zaman peynir ekmek beslendim bebek emin ol besleniyor yapacak birşey yokBen hep böyle korkarak mı yemek yicem
Doktorun yazdığı omega 3üde içemiyorum balık tadı geliyor
Bebişim geçen kontrollerde 3 gün ilerideyken son kontrolde 1 gün ileride çıktı vicdan azabı çekiyorum
Kızlar doktordan çıktım. Şükürler olsun sağlıklırahat rahat yatiyordu valla kolunu hareket ettiğini gordum. Keyfine diyecek yok:) 15 cmcik . Bu arada bugün 12+1 aslında ama 13 haftalik gözüküyor dedi. Yeni doktor olduğu için önceki ultrosonlara bakacak bakalim. Bu arda ihtimal bir cinsiyet söyledi tabiki 4ayliken dahakine cevap verecek
Doğru diyorsun her şeye rağmen pozitif olmak gerekiyor. Bebişimi de çok özledim bi bahane bulup gidip görsem mi
Al işte benim bebe bodur olacak. Tıfıl.Şuan daha değil diye biliyorum zaten ileriki haftalarda baş popo değil sadece bacak uzunlukları dahil hesaplama yapacak doktorlarUltrasonda yine tahmini bi ağırlığı vermeye başlıyor ilerde. Baş çevresi karın çevresi filan ölçülüyor. Ama kocaman maşallah size benim cocik 7.21 çıktı salı günü
Hamile kalma sürecim çok sancılıydı yaşım çok büyük değil ama 9 aydır denedim 7. Ayda içim el vermedi rahim filmi çektirdim ardından histerekopi oldum polipleri aldım kaç tane doktora gittim ve yaptırma ettirme ailem boşuna üzülüyorsun daha çok erken vs vs lafları o kadar çok duydum ki içimi rahat ettirmeliydim ameliyattan 3 ay sonra yine tadeviyle hamile kaldım o süreç o kadar zorlu bir süreçti ki böyle zor elde etmişken kanama alanı olupta bunun için bir şey demeyen doktorlarla karşılaşmam yaptığım uğraşların hepsini boşa sayıyorlar sanki onlar için bir önemi yok sadece bir hastasın 3 haftadır beni oyaladı asla tedbir almadı Allah’a havale ediyorum
Canım forumda okumadığım mesaj kalmadı benim bebeğimde 6 gün geriden geliyor 7+6 da 9.3 mm çok korkuyorum Pazartesi doktora gittim şimdi yarın başka doktora gidicem 5 gün geçmiş olcak sence büyür mü çok çok korkuyorum kalp atışını duydumCanim sen gibi ben de 2 hafta once gruba yazmıştım. Sag olsun buradaki arkadaslar içime su serpti büyür merak etme dediler ve gercekten gününü yakaladi. Benim 6+6da 5.1mm di 8+6da gününü yakaladı 22,5mm oldu. Hic merak etme hızlı buyuyorlarmis gerçekten. Kalp atisini duydunuz mu peki
Ben de kısayım inşallah boyu babasına çekerAl işte benim bebe bodur olacak. Tıfıl.
İnşallah canım inşallah yarın düzgün iletişim bir doktordur inşallah gideceğim doktor hayırlısı olsun Allan bizim hakkımızda Her şeyin hayırlısını versinKuzum burda bir çoğumuz buna benzer süreçler yaşadık emin ol tek değilsin. 15 ayda ben denedim öyle diyim sana. Zaten bu yüzden moralinin düzgün olması lazıım bu yüzden çocuğa güzel enerjiler yollaman lazım. Biz bu çocukları bulmak için çok uğraştık o yüzden de onlarla birlikte bu günleri zehir etmeden yaşamamız lazım
12+5 6cm çıkmıştı, kaç oldu acaba benim uşak.Ben de kısayım inşallah boyu babasına çeker
Kuzum 13+3 ölçümü bu, bebem 13+2 çıkmıştı
Aynen oluyorum bendeKızlar bulantısı geçenler kaçıncı hafta geçti çok kötüyüm hala ya
Birbasak sana geçti dediğim gün ertesi günü kabus olur demiştin ermiş misin sen acaba o günden beri kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?