2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim karnım da hem esnek hem çok zayıfım kendimi yalanlıyodum ama sen yazınca inandım sol tarafta yemekten sonra uzanınca hareket hissediyorum ikinci gebelik belki ondan aynı yerde hissettiğim için acaba mı diyodum ama

Hamile kalma sürecim çok sancılıydı yaşım çok büyük değil ama 9 aydır denedim 7. Ayda içim el vermedi rahim filmi çektirdim ardından histerekopi oldum polipleri aldım kaç tane doktora gittim ve yaptırma ettirme ailem boşuna üzülüyorsun daha çok erken vs vs lafları o kadar çok duydum ki içimi rahat ettirmeliydim ameliyattan 3 ay sonra yine tadeviyle hamile kaldım o süreç o kadar zorlu bir süreçti ki böyle zor elde etmişken kanama alanı olupta bunun için bir şey demeyen doktorlarla karşılaşmam yaptığım uğraşların hepsini boşa sayıyorlar sanki onlar için bir önemi yok sadece bir hastasın 3 haftadır beni oyaladı asla tedbir almadı Allah’a havale ediyorum

Gözün Aydın canım rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin

Şükürler olsun inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsin
Canım gözün Aydın Allah kolaylıkla kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin.
Bu arada boyu altta crl karşısındaki ölçümüdür baş popo mesafesi seninki de gayet iyi 7 cm kocaman bi bebek

Masallah canim yok dogru hissediyorsun doktorda bugun dedi bagirsak hareketi oldugunda batma ve farkli yerlerde ortaya cikiyormus bebek istikrarlı bir sekilde ayni yerde pit pit gucu yettigi kadar ben buradayim diyor

7 cm çok tatlı yaa kilo yoktur ama o belli oluyor mu canım ultrasonda

Ne yalan söyleyeyim şu mesajınızı okuyana kadar bende eşiniz size baskı yapıyor erkek çocuk için zannettim

7 cm çok tatlı yaa kilo yoktur ama o belli oluyor mu canım ultrasonda
Şuan daha değil diye biliyorum zaten ileriki haftalarda baş popo değil sadece bacak uzunlukları dahil hesaplama yapacak doktorlar Ultrasonda yine tahmini bi ağırlığı vermeye başlıyor ilerde. Baş çevresi karın çevresi filan ölçülüyor. Ama kocaman maşallah size benim cocik 7.21 çıktı salı günü

Canım vicdan azabı çekme ben kaç zaman peynir ekmek beslendim bebek emin ol besleniyor yapacak birşey yok ama balık tadı olmayan ilaçlar da var . Başka destek iste hap olarak

Ay çok şükür sağlıkla büyüsün minik Tahmini ne dedii

Al işte benim bebe bodur olacak. Tıfıl.

Yavrum bu arada benim omega 3 çikolata kokuyor, doktorum aldırtmıştı Regenesis max’tı galiba. Ondan al istersen. R Rad__

Kuzum burda bir çoğumuz buna benzer süreçler yaşadık emin ol tek değilsin. 15 ayda ben denedim öyle diyim sana. Zaten bu yüzden moralinin düzgün olması lazıım bu yüzden çocuğa güzel enerjiler yollaman lazım. Biz bu çocukları bulmak için çok uğraştık o yüzden de onlarla birlikte bu günleri zehir etmeden yaşamamız lazım

Canım forumda okumadığım mesaj kalmadı benim bebeğimde 6 gün geriden geliyor 7+6 da 9.3 mm çok korkuyorum Pazartesi doktora gittim şimdi yarın başka doktora gidicem 5 gün geçmiş olcak sence büyür mü çok çok korkuyorum kalp atışını duydum

İnşallah canım inşallah yarın düzgün iletişim bir doktordur inşallah gideceğim doktor hayırlısı olsun Allan bizim hakkımızda Her şeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…