Ben 2 haftadir kullaniyorum canim. Her sabah ac karnina dilde eritilerek iciliyor. Ilk bir kac gun cok etki etmedi bende hatta bu bile kesmiyor diye dusundum ama sonra etki etmeye basladi genel olarak gunduzlerim daha rahat geciyor aksama dogru basliyor bulantim ama eskiye gore daha hafif siddetli. En azindan bir seyler yemeye basladim her ne kadar ev yemegi vs yiyemesemde. Ben o kadar kotuydum ki haftalarca kafam yattigim yerden kalkmadi, kalkip gittigim tek yer acilde serum almakti. Hatta 3 gune yakin hicbir sey yiyemedigim icin doktor hastanede bile yatirdi 1 gun sivi besledi. Gece yatmadan da prilam aliyorum. Boylelikle idare etmeye calisiyorum suan.Ben zofran sanıyordum canım, doktor öyle söylemişti dün, meğer senin ilacından yazmış, eczaneden çıkınca poşete baktım onzyd vermiş. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Elimde ilaç öylece bakıyorum, cesaret edemedim bir türlü. Bir de dramamine vermiş. Onzyd işe yaradı mı sende? Aç karnına alıyor musun? Ben sabah aç karnına daha çok kusuyorum, uyanır uyanmaz alsam bir şey olur mu acaba?
Ben hep böyle korkarak mı yemek yicemTecrübe diyelim.Bu arada ilk cümlene ithafen yazayım: GEÇMEDİ, GEÇMİYOR.
Canım 5 vakit namaz kılan oruçlarımı tutan biriyim açıkçası üzülme ağlamama sebebim bu oruç tutamıyorum namazlarımı oturarak kılıyorum çünkü gebeliğim riskli mi onu bile bilmiyorum arada kaldım ve böyle yapmak içime hiç sinmiyor çünkü bi doktor bana tam olarak bebeğimin durumuyla ilgili bir şey söylese ona göre hareket edicemCanım hani hayat tarzın nasıl bilmiyorum ama dua etsen kuran dinlesen biliyorsan kuran okusan. Bak internette bir adamın videosunu izledim ben sen neyi hissedersen çocugun da onu hissediyormus anneleri olarak 9 ay boyunca biz ne yersek biz ne işitirsek biz ne hissedersek o duyguları yaşayacak bebeklerimiz. Kendini rahatlat vesveselere kapılma kimsenin hamilelik hikayesiyle kendininkini kıyaslama üzme kendinii gerçekten bak sadece çevrede ki herkese bir dinler ikincisinde akıl verir üçüncüde dinlermiş gibi yapar sen kendini ferahlat. Film izlemek mi iyi geliyor kitap okumak mı yemek yapmak mı dua etmek mi artık ne seni rahatlatacaksa onu yapmaya başla bence yoksa emin ol geçmiyor ne zaman geçiyor ne de iyi hissettiriyor
Sağlığın el vermiyorsa Allah içini biliyor, neden bunca evham be arkadaşım? Azıcı rahat olmayı denesen keşke.Canım 5 vakit namaz kılan oruçlarımı tutan biriyim açıkçası üzülme ağlamama sebebim bu oruç tutamıyorum namazlarımı oturarak kılıyorum çünkü gebeliğim riskli mi onu bile bilmiyorum arada kaldım ve böyle yapmak içime hiç sinmiyor çünkü bi doktor bana tam olarak bebeğimin durumuyla ilgili bir şey söylese ona göre hareket edicem
Çok ağır geçirmişsin gerçektenBen 2 haftadir kullaniyorum canim. Her sabah ac karnina dilde eritilerek iciliyor. Ilk bir kac gun cok etki etmedi bende hatta bu bile kesmiyor diye dusundum ama sonra etki etmeye basladi genel olarak gunduzlerim daha rahat geciyor aksama dogru basliyor bulantim ama eskiye gore daha hafif siddetli. En azindan bir seyler yemeye basladim her ne kadar ev yemegi vs yiyemesemde. Ben o kadar kotuydum ki haftalarca kafam yattigim yerden kalkmadi, kalkip gittigim tek yer acilde serum almakti. Hatta 3 gune yakin hicbir sey yiyemedigim icin doktor hastanede bile yatirdi 1 gun sivi besledi. Gece yatmadan da prilam aliyorum. Boylelikle idare etmeye calisiyorum suan.
Canım 5 vakit namaz kılan oruçlarımı tutan biriyim açıkçası üzülme ağlamama sebebim bu oruç tutamıyorum namazlarımı oturarak kılıyorum çünkü gebeliğim riskli mi onu bile bilmiyorum arada kaldım ve böyle yapmak içime hiç sinmiyor çünkü bi doktor bana tam olarak bebeğimin durumuyla ilgili bir şey söylese ona göre hareket edicem
Cinsiyeti de öğrenmek ister misin dedi, tabii hocam dedim. Erkek dedi. Biliyorum hocam söylemiştiniz dedim.
Çok teşekkürler üstümden bir yük kalktı. Rahatım artık.
Ben hep böyle korkarak mı yemek yicem
Doktorun yazdığı omega 3üde içemiyorum balık tadı geliyor
Bebişim geçen kontrollerde 3 gün ilerideyken son kontrolde 1 gün ileride çıktı vicdan azabı çekiyorum
Benim o kadar değil ama insan görmeyince hiç şaşırdım. Yine öyle böyle mutfağa giriyordum dün girememistim. Geçmiş olsun bu arada. İnşallah tez zManda gecerNormaldir diye düşünüyorum, buradaki arkadaşlardan da yaşayan çok bel ağrısı. Bende de var ama dün akşama kadar olan ağrılar hiçmiş onu anladım. Uzandığım yerden kalkamadım resmen eşimin yardımıyla kalktım belim odun gibi kesildi kıpırdayamadım. Akşam yatarken de sağımdan soluma dönemedim ağrısından kaç defa uyandım sayısını bilmiyorum. Hemen sabah ofise gelince hamile destek yastığı siparişi verdim e bebekten. Umarım işe yarar. Yoksa karınlarımız daha da büyüdükçe halimiz ne olur
Çok teşekkür ederim canım benimİlk mesajını bulamadım çok şükür canım bunun streside kalktı Rabbim sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsiin
Doğru diyorsun her şeye rağmen pozitif olmak gerekiyor. Bebişimi de çok özledim bi bahane bulup gidip görsem miDoktorlar ona takılmıyor yaa bence sende takılmaa 3 gün ileri 1 gün gerii filan pek dikkate almıyorlar hala senin adet tarihin geçerli oluyor. Çocuklar son aylar kilo alıp büyüyor sonucta
Çok sevindim canımKızlar doktordan çıktım. Şükürler olsun sağlıklırahat rahat yatiyordu valla kolunu hareket ettiğini gordum. Keyfine diyecek yok:) 15 cmcik . Bu arada bugün 12+1 aslında ama 13 haftalik gözüküyor dedi. Yeni doktor olduğu için önceki ultrosonlara bakacak bakalim. Bu arda ihtimal bir cinsiyet söyledi tabiki 4ayliken dahakine cevap verecek
Yavrum o konuda ben de çok vicdan yapıyorum, ilk üç ayı geçti artık sağlıklı beslenmemiz lazım ama olmuyor yapacak bir şey yok, yoğurt yiyebiliyordum bir dönem, seviniyordum şimdi ağzıma sürmüyorum.Ben hep böyle korkarak mı yemek yicem
Doktorun yazdığı omega 3üde içemiyorum balık tadı geliyor
Bebişim geçen kontrollerde 3 gün ilerideyken son kontrolde 1 gün ileride çıktı vicdan azabı çekiyorum
Şükürler olsun inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsinÇok sevindim canımayyy ne güzel cinsiyetini göstermiş bebiş Çok şükür sağlıklı olsunlar da
Kalsiyum maden suyundan alabilirsin canım. Bende yiyemiyorumYavrum o konuda ben de çok vicdan yapıyorum, ilk üç ayı geçti artık sağlıklı beslenmemiz lazım ama olmuyor yapacak bir şey yok, yoğurt yiyebiliyordum bir dönem, seviniyordum şimdi ağzıma sürmüyorum.
Yemek zaten yemiyorum, meyve ve zeytin başka bir şey yok. İliğimizi kuruttu bulantı. Küfür edesim geliyor ama terbiyemi bızmıyıcığım.
İçiyorum bebeğim Allahtan onu içebiliyorum.Kalsiyum maden suyundan alabilirsin canım. Bende yiyemiyorum
Kocaman olmuş maşallahŞükürler olsun inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsin
Bana da bugün bir demir bir de vitamin ilacı verdi bakalım tadı nasıl. Daha almadimİçiyorum bebeğim Allahtan onu içebiliyorum.
Demir ilacına dikkat et, bana verdiği ilacı sabah aç karnına içiyordum kusturuyordu, bugün gece yatmadan önce içeceğim bakalım.Bana da bugün bir demir bir de vitamin ilacı verdi bakalım tadı nasıl. Daha almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?