2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben 2 haftadir kullaniyorum canim. Her sabah ac karnina dilde eritilerek iciliyor. Ilk bir kac gun cok etki etmedi bende hatta bu bile kesmiyor diye dusundum ama sonra etki etmeye basladi genel olarak gunduzlerim daha rahat geciyor aksama dogru basliyor bulantim ama eskiye gore daha hafif siddetli. En azindan bir seyler yemeye basladim her ne kadar ev yemegi vs yiyemesemde. Ben o kadar kotuydum ki haftalarca kafam yattigim yerden kalkmadi, kalkip gittigim tek yer acilde serum almakti. Hatta 3 gune yakin hicbir sey yiyemedigim icin doktor hastanede bile yatirdi 1 gun sivi besledi. Gece yatmadan da prilam aliyorum. Boylelikle idare etmeye calisiyorum suan.

Tecrübe diyelim. Bu arada ilk cümlene ithafen yazayım: GEÇMEDİ, GEÇMİYOR.
Ben hep böyle korkarak mı yemek yicem
Doktorun yazdığı omega 3üde içemiyorum balık tadı geliyor
Bebişim geçen kontrollerde 3 gün ilerideyken son kontrolde 1 gün ileride çıktı vicdan azabı çekiyorum

Canım 5 vakit namaz kılan oruçlarımı tutan biriyim açıkçası üzülme ağlamama sebebim bu oruç tutamıyorum namazlarımı oturarak kılıyorum çünkü gebeliğim riskli mi onu bile bilmiyorum arada kaldım ve böyle yapmak içime hiç sinmiyor çünkü bi doktor bana tam olarak bebeğimin durumuyla ilgili bir şey söylese ona göre hareket edicem

Sağlığın el vermiyorsa Allah içini biliyor, neden bunca evham be arkadaşım? Azıcı rahat olmayı denesen keşke.

Çok ağır geçirmişsin gerçekten inşallah bir daha hiç kusmassın Ben kusmaya alıştım ama sabahları boş mideyle kusmaya çalışırken gücüm tükeniyor. O yüzden başlayacağım, inşallah işe yarar çok istiyorum ben de beslenebilmeyi Çok teşekkür ederim canım. Şifa olsun sana da ilaç inşallah

Rabbime sığın canım gerçekten bak başka yapılacak bir şey yok. Çok şükür Rabbim yuvanıza bir bebek nasip etmiş kendine zehir etme. Ya bak ben de geçen aksama acile gittim ya adam bana dedi kanama alanı olması düşük tehtidi demektir ama düşük yapacaksın anlamına gelmez dedi. Hareketlerine dikkat edeceksin bebeğin sağlıklıysa seninle kalacak dedi. Sen biraz daha haftan ilerledikce emin ol daha çok rahatlıyorsun. Birde herkes aynı doktordan memnun kalacak diye bir şey yok. Herkesin iletişim anlayısı çok farklıdır bir kişiye doktorla iletişimi güzel kuruyorsa o memnun kalıyor diğeri başka birisinden memnun kalmıyor. O yüzden sen içine sindiğin doktoru bulursun inşallah ama başkasının yorumuna odaklanma. Ben eltimle aynı doktora gidiyorum açıkcası memnun değilim ama prof oldugu için de değiştirmiycem zaten yüksek ihtimalle doğumuma o girmeyecek. Ama eltim çok memnun. Ben tedavi oldugum doktorla devam etmek istedim takibe adam sanki abim gibi bir şeydi çok seviyordum cok anlasıyorduk ama takibi bıraktıgını söyledi sanırsım ailemden biriyle ayrıldım öyle üzülmüştüm

Cinsiyeti de öğrenmek ister misin dedi, tabii hocam dedim. Erkek dedi. Biliyorum hocam söylemiştiniz dedim.
Çok teşekkürler üstümden bir yük kalktı. Rahatım artık.

İlk mesajını bulamadım çok şükür canım bunun streside kalktı Rabbim sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsiin

Doktorlar ona takılmıyor yaa bence sende takılmaa 3 gün ileri 1 gün gerii filan pek dikkate almıyorlar hala senin adet tarihin geçerli oluyor. Çocuklar son aylar kilo alıp büyüyor sonucta

Benim o kadar değil ama insan görmeyince hiç şaşırdım. Yine öyle böyle mutfağa giriyordum dün girememistim. Geçmiş olsun bu arada. İnşallah tez zManda gecer

Kızlar doktordan çıktım. Şükürler olsun sağlıklı rahat rahat yatiyordu valla kolunu hareket ettiğini gordum. Keyfine diyecek yok:) 15 cmcik . Bu arada bugün 12+1 aslında ama 13 haftalik gözüküyor dedi. Yeni doktor olduğu için önceki ultrosonlara bakacak bakalim. Bu arda ihtimal bir cinsiyet söyledi tabiki 4ayliken dahakine cevap verecek

Doktorlar ona takılmıyor yaa bence sende takılmaa 3 gün ileri 1 gün gerii filan pek dikkate almıyorlar hala senin adet tarihin geçerli oluyor. Çocuklar son aylar kilo alıp büyüyor sonucta
Doğru diyorsun her şeye rağmen pozitif olmak gerekiyor. Bebişimi de çok özledim bi bahane bulup gidip görsem mi

Çok sevindim canım ayyy ne güzel cinsiyetini göstermiş bebiş Çok şükür sağlıklı olsunlar da

Yavrum o konuda ben de çok vicdan yapıyorum, ilk üç ayı geçti artık sağlıklı beslenmemiz lazım ama olmuyor yapacak bir şey yok, yoğurt yiyebiliyordum bir dönem, seviniyordum şimdi ağzıma sürmüyorum.

Yemek zaten yemiyorum, meyve ve zeytin başka bir şey yok. İliğimizi kuruttu bulantı. Küfür edesim geliyor ama terbiyemi bızmıyıcığım.

Çok sevindim canım ayyy ne güzel cinsiyetini göstermiş bebiş Çok şükür sağlıklı olsunlar da
Şükürler olsun inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsin

Eklentiler

• 16493405997085128056545747613441.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 16493406416935896458324250355155.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 59
Kalsiyum maden suyundan alabilirsin canım. Bende yiyemiyorum

Bana da bugün bir demir bir de vitamin ilacı verdi bakalım tadı nasıl. Daha almadim
Demir ilacına dikkat et, bana verdiği ilacı sabah aç karnına içiyordum kusturuyordu, bugün gece yatmadan önce içeceğim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…