2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben artık çorba içmeyi düşünüyorum 2 3 saatte bir onu içsem ya da sarma filan olsa evde sürekli ekşili onları atıştırsak ne güzel olur ama yapacak kimse yok sürekli yapamıyoruz da
Evet canım bende yoğurt yiyorum ekmek le ekmek yeyince iki dilim tok tutuyor

Canım suanlik Doruk ismindeyiz eşimle. Dış baskılara karşı daha bisey demedim
Aşırı bi baskı oldu en son, sağlıklı mi değil mi o merak edilmedi de ismi sorun oldu
Kim sorun ediyor ismi ? Ne değişik ya
Boşver takılma eşin de yok tek seni bulunca yüklenmisler

Aa ben telefonla konuştuğunda bile kinleniyorum, kafasını koparasım geliyor.
Benimki çok konuşmuyor sürekli gidip geldiği için
Genelde yanımda değilken konuşuyor çünkü konuşunca hep odadan çıkarım farketti de artık yanımda pek aramaz

Kızlar çatlaklarınız oluştu mu?
Benim 2-3 gün önce karnımda kaşıntı başladı içten çatlamaya başladım sanırım kremi sürünce geçti kaşıntı. Bir de göbüşleriniz çıktı mı benim sanki belli oluyor artık alt karnım öne doğru uzuyor

Benimki çok konuşmuyor sürekli gidip geldiği için
Genelde yanımda değilken konuşuyor çünkü konuşunca hep odadan çıkarım farketti de artık yanımda pek aramaz
Allah sana sabır versin bebitom. Bizimki görüşseydi o kadın yuvamızı çoktan yıkmıştı, ilk zamanlar çok denedi çünkü. Kenafir. Ne yine konuyu bu kadına getirdin bak sinir vurdu tepeme.

Allah sana sabır versin bebitom. Bizimki görüşseydi o kadın yuvamızı çoktan yıkmıştı, ilk zamanlar çok denedi çünkü. Kenafir. Ne yine konuyu bu kadına getirdin bak sinir vurdu tepeme.
Koca ve boşanmak deyince direkt konu annelerine geliyor
Benimki ayırmaz seviyor beni ama gıcık kadın hazetmiyorum cimri ve cahil

Anladım canım bende diyorum yanlış mı görüyorum dedim kızlar şimdi soruyorum detaylı ultrason kaçıncı hafta oluyor ?
20ci haftaya kadar canim genelde 18de yapiyorlar onceki gebeliklerimden biliyorum ama ben turkiyede deilim yurt disi ama fark olacagini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…