Ben normalde ekşi seven bir insan asla değildim, ekşi elma ekşi erik hayatta sevmezdim. Bu oğlan maşallah ekşi kiviler, ekşi elmalara düşürdü beni. Annemle konuştum sabah, kızlar tatlıya düşürür erkek ekşiye dedi. Tam tersi değil miydi diyorum. Yok diyor, ye tatlıyı doğur fatmayı diyorKuzum kendini suçlu hissetme hiç. Ben de %100 sağlıklı beslenemem imkansız yani. Benim bile iştahım bir açıldı ki sorma. Bildiğin ağzım sulanıyor anlamadım bu işi. Ben mesela çikolata düşkünü değildim ama çok yiyorum. Sadece bundan sonra dozu ayarlamaya çalışacağımhamileyim diye kendimi kendime gücendirmek istemiyorum
Eşim de sabah işe giderken gece yine yemek yedin dimi dedidedim sadece yemek olsa iyi pide gömdüm. Midem yanıp bulanmaya başlıyordu Diyor ki ye ne istersen ye ama bak pideye abanma diyor
Yani papatyam o kadar kalabalık gelmeleri hiç doğru değil ama. Gelirlerse de 40 ından sonra gelirler değil mi ?Kızlar doğumdan sonra sizce misafirliğe gelirler mi şimdi benim es ailesi uzakta toplanıp gelirlerse ne yapayım maske taktırıp çocuğa elletmeyeyim doktoru öyle dedi diyeyim diyorum . Benim annem gelecek bı şimdi onlar 12 kışi falan çocuk görmeye gelirlerse artık Corona çocuklara da geçiyor çok korkuyorum küçük çocukları falan var dokunurlarsa diye
Bir rahat ettirmediler seni, geldiğine geleceğine pişman ettiler. Ayıp ya hamile kadın bu kadar huzursuz edilir mi...Sorma ya gelir gelmez o mu sorun oldu şimdi. He he diyip geçtim artık, bi ara hemen kulağına okunur falan dedi ayy gözüm döndü sinirden, görmeden kendi kafalarınca bisey yapmaya mı çalışıyorlar anladım. Ben istemeyince de ayıp olur.
Ay diyicem diyemiyorum o kadar şey var ki
Kızzz yok can çekilmesin diye pek detay vermek istemedim ama. Bir turşu yiyorum sorma. Ben de ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi diye bilirm de hurafe benceBen normalde ekşi seven bir insan asla değildim, ekşi elma ekşi erik hayatta sevmezdim. Bu oğlan maşallah ekşi kiviler, ekşi elmalara düşürdü beni. Annemle konuştum sabah, kızlar tatlıya düşürür erkek ekşiye dedi. Tam tersi değil miydi diyorum. Yok diyor, ye tatlıyı doğur fatmayı diyorSenondan tatlıya düştün demek fatma is loading
Ah bu insanlarda bunu düşünecek akıl mı var kiBir rahat ettirmediler seni, geldiğine geleceğine pişman ettiler. Ayıp ya hamile kadın bu kadar huzursuz edilir mi...
Ne yapacakları belli olmaz 40 indan sonra gelebilirler bilmiyorum belki de gelmezlerYani papatyam o kadar kalabalık gelmeleri hiç doğru değil ama. Gelirlerse de 40 ından sonra gelirler değil mi ?
Bir de corona ya bile gerek yok o kadar kalabalıkta çocuk yine hasta olur bence.
Herkesin derdi başka.Vallahi bende en son 66 olduğumda lisedeydim30 yaşımdayım. 80 ile hamile kaldım 81 kiloyum şimdi
Gördükleri yerde sıkıştırıldımDilos6342 diloşum kız kurban olurum şimdiden başlamış sende de mobbingler. Kulağını tıka onlara inadına Gül geç.
Hem İstedikleri kadar okusunlar kulağına ya kimliğini de onlar mı çıkaracakmışsiz 1 okursanız biz 5 okuruz kulağına napalım yani
Sen ele güne karşı eşinle birlik ol, o senin yanında olsun günün sonunda. Gerisi tırıvırı
Normal doğumda o kesiyi atarken hissediyor musun peki? Bazen kesmezse yırtılmalar oluyormuş zaten. Hiç kesi atmadan doğurabilen yok gibi birşey sanırım. Ablamda yırtılma olmuştu, 10 dikiş atmışlardı. Sağsalim doğuralım inşallah, o anın doğuruyorum şu an şoku ile hissetmeyiz bile belki de. Bende kesinlikle normal istiyorumOldu tabi kesi De oldu ama nasıl desem çok azdı.
Parmağın kesilir öyle minik bir kesi ama sezeryan kesisi bunun kaç katı ben kiloliyum ondan da epey korkiyurm sezeryan dan. Ama dediğim gibi arkadaşım ve kardeşimin eşi sezeryan oldu çok mutlu idi. Ben normal yaptım çok mutluydm.
Kimi nırnal de mutsuz kimi sezeryan da Yani tamamen kişiye özel. Benim şuan ki tercihim yine normal ama sancılar çok zordu
Ben sadece ona takılmadım canım ya gerçekten, zaten umurlarında değil çocuk konuşmalarından da belli, o yüzden de daha sinir oldum. Yani başka başka şeyler de varHiç bu konuyu açma ismi belli anne zorlasaniz da de bız karar verdik çocuğumuzun ismine de
Hiç turşuyla işim yok inan, var yok ekşi peşindeyim canım çekmez bu ara pek aşerme durumunda değilim.Kızzz yok can çekilmesin diye pek detay vermek istemedim ama. Bir turşu yiyorum sorma. Ben de ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi diye bilirm de hurafe bence
Bak 1 ayda tek başıma sadece 2 litrelik kavanoz turşu yedim. Eve meyve olarak sadece portakal ve kivi giriyor. Normalde portakal çok yiyemezdim şimdi mevsimi geçiyor diye üzülüyorum
Sonra niye gece midem yanıyo reflüm oluyo midem bulanıyor
Bende inanılmaz bi iştah açıklığı oluştu ama ekşiye sevdam bambaşka bi hal aldı
Ah bu insanlarda bunu düşünecek akıl mı var ki
Yani burnundan getirdiler gittiğini öyle mi bu insanlara Ramazan günü vicdan diliyorum canı mBen sadece ona takılmadım canım ya gerçekten, zaten umurlarında değil çocuk konuşmalarından da belli, o yüzden de daha sinir oldum. Yani başka başka şeyler de var
Bi sağlığın yerinde mi nasılsın diye soran yok ki. O kadar saçma şeyler konuşuldu ki biz iyi dilekte biseyde bulunuyoruz şöyle olsa ne iyi olur diye. Hersey yolunda giderse başka yerden sıkıntı çıkarmış.Bir rahat ettirmediler seni, geldiğine geleceğine pişman ettiler. Ayıp ya hamile kadın bu kadar huzursuz edilir mi...
Ben 2 aydır d vitamini içiyorum günde 10 damla gebeliğin sonuna kadar da devam dedi. Benim d vitaminim çok düşük o nedenle 10 damla demiş olabilir.Kızlar kafama takılan birşey var. doktorum 12. haftamdan sonra folik asiti bıraktırıp, yerine multivitamin, demir takviyesi ve d3 vitamini verdi. Kafama takılan D3 vitamini size de verdi mi doktorlarınız. İlacın prospektüsünü okuduğumda gebelikte rutin olarak kullanılması önerilmemektedir diyor. Damlalıklı bir şişede her gün suya 2 damla damlatıp içiyorum ama içim de rahat etmiyor. Bu 3 ilacı gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın, bittikçe kontrollerinde söyle yazayım dedi. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
İşte cevap verip susturacaksın bi kere sert çıkıştın mı daha da konuşamazlarBana kalsa bende anlatan tip değilim de kendi anneme bile kısaca anlatıp geçmiştim ama işte eşimin hatası. Annesi ya hanii sanıyor ki bunun lafı sözü bana gelmeyecek. Benim klomen + çatlatma iğnesi tedavim nerelere çekilmedi kiiHatanın çoğu da bende öyle konuştuklarında cevap veremiyorum kimseye ağızlarının payını verip sustursam bir daha kimse konuşamazsa beceremiyorum.
Yaşadıkların üzüldüm ama benim de çok benzer bir hikayem var seninle, benzer laflar benzer küçük görüşler, 'Ne o çocuğun olmuyor mu, sorunun mu var' diye açık açık soruşlar... Herkesin imtihanı başka bu hayatta, biz şükür imtihanda belli bir dönemi geçtik. Bakalım onların imtihanı bizimkinden ne derece farklı olacak? Hayat çok uzun maraton.Öyle zaten onlar tabiri caizse ceket atıp hamile kalmıslarda bizim nesil biraz zorlanıyor. Ya velevki eski nesillede kıyaslamayalım kendimizi imtihan herkesin farklı. Rabbim bu meyveyi tattırmak için biraz uğraş emek olmasını istedi demekki. Belki hemen verseydi başka bir şeyle imtihan edecekti. Ya ben artık cahil bile diyemiyorum bu insanlara hani cahil diyoruz ya bilgiye ulaşamıyor edemiyor görmeden geçirmeden büyümüş etmiş diye bence cahilden de kötü bir şey bunlar
Ne isim istiyorlar peki Allahım yarabbim Çook istiyorlarsa tekrar doğurup kendileri koyabilir.Evet öyle canım, tek derdimiz buymuş gibi. He he diyip geçiyorum napayim. Sen nasılsın napiyorsun nasil gidiyor
Öyle oldu gülerek çok laf söyleniyor. Zaten bi faydanız yok Allahim iyi yerlere gelsinler diye dua edende yok, o bile çıkmıyor ağızlarındanYani burnundan getirdiler gittiğini öyle mi bu insanlara Ramazan günü vicdan diliyorum canı m
Kızlar doğumdan sonra sizce misafirliğe gelirler mi şimdi benim es ailesi uzakta toplanıp gelirlerse ne yapayım maske taktırıp çocuğa elletmeyeyim doktoru öyle dedi diyeyim diyorum . Benim annem gelecek bı şimdi onlar 12 kışi falan çocuk görmeye gelirlerse artık Corona çocuklara da geçiyor çok korkuyorum küçük çocukları falan var dokunurlarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?