2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dilos6342 diloşum kız kurban olurum şimdiden başlamış sende de mobbingler. Kulağını tıka onlara inadına Gül geç.
Hem İstedikleri kadar okusunlar kulağına ya kimliğini de onlar mı çıkaracakmış siz 1 okursanız biz 5 okuruz kulağına napalım yani
Sen ele güne karşı eşinle birlik ol, o senin yanında olsun günün sonunda. Gerisi tırıvırı

Kızlar doğumdan sonra sizce misafirliğe gelirler mi şimdi benim es ailesi uzakta toplanıp gelirlerse ne yapayım maske taktırıp çocuğa elletmeyeyim doktoru öyle dedi diyeyim diyorum . Benim annem gelecek bı şimdi onlar 12 kışi falan çocuk görmeye gelirlerse artık Corona çocuklara da geçiyor çok korkuyorum küçük çocukları falan var dokunurlarsa diye

Ben normalde ekşi seven bir insan asla değildim, ekşi elma ekşi erik hayatta sevmezdim. Bu oğlan maşallah ekşi kiviler, ekşi elmalara düşürdü beni. Annemle konuştum sabah, kızlar tatlıya düşürür erkek ekşiye dedi. Tam tersi değil miydi diyorum. Yok diyor, ye tatlıyı doğur fatmayı diyor Senondan tatlıya düştün demek fatma is loading

Yani papatyam o kadar kalabalık gelmeleri hiç doğru değil ama. Gelirlerse de 40 ından sonra gelirler değil mi ?
Bir de corona ya bile gerek yok o kadar kalabalıkta çocuk yine hasta olur bence.

Bir rahat ettirmediler seni, geldiğine geleceğine pişman ettiler. Ayıp ya hamile kadın bu kadar huzursuz edilir mi...

Kızzz yok can çekilmesin diye pek detay vermek istemedim ama. Bir turşu yiyorum sorma. Ben de ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi diye bilirm de hurafe bence
Bak 1 ayda tek başıma sadece 2 litrelik kavanoz turşu yedim. Eve meyve olarak sadece portakal ve kivi giriyor. Normalde portakal çok yiyemezdim şimdi mevsimi geçiyor diye üzülüyorum
Sonra niye gece midem yanıyo reflüm oluyo midem bulanıyor
Bende inanılmaz bi iştah açıklığı oluştu ama ekşiye sevdam bambaşka bi hal aldı

Bir rahat ettirmediler seni, geldiğine geleceğine pişman ettiler. Ayıp ya hamile kadın bu kadar huzursuz edilir mi...
Ah bu insanlarda bunu düşünecek akıl mı var ki

Yani papatyam o kadar kalabalık gelmeleri hiç doğru değil ama. Gelirlerse de 40 ından sonra gelirler değil mi ?
Bir de corona ya bile gerek yok o kadar kalabalıkta çocuk yine hasta olur bence.
Ne yapacakları belli olmaz 40 indan sonra gelebilirler bilmiyorum belki de gelmezler

Gördükleri yerde sıkıştırıldım
Ya inan başka dert olmasa sadece o konuşulsa güler geçerim, zaten aklımda olan bi isimdi. Başka şeylerde konuşuldu tabi ben burda anlatmadan bilinmez ama bize kimse bulaşmasın havalarındalar. Bir de kendi çocuklarını bile düşünmek yok. Birde çocuğumun geleceği hakkında bisey dendi, dedim umurunuzda değil zaten ismine mi takildiniz. İyice sinirlerim bozuldu o yüzden
Daha çok şey varda detaylar anlatılınca daha iyi bilinir tabi

Normal doğumda o kesiyi atarken hissediyor musun peki? Bazen kesmezse yırtılmalar oluyormuş zaten. Hiç kesi atmadan doğurabilen yok gibi birşey sanırım. Ablamda yırtılma olmuştu, 10 dikiş atmışlardı. Sağsalim doğuralım inşallah, o anın doğuruyorum şu an şoku ile hissetmeyiz bile belki de. Bende kesinlikle normal istiyorum

Hiç turşuyla işim yok inan, var yok ekşi peşindeyim canım çekmez bu ara pek aşerme durumunda değilim.
Ay o asitlerden uzak dur mide sorunun varsa, benim midem çok rahat şükür bu aralar :) Bende de tam tersi iştahsızlık var

Ben sadece ona takılmadım canım ya gerçekten, zaten umurlarında değil çocuk konuşmalarından da belli, o yüzden de daha sinir oldum. Yani başka başka şeyler de var
Yani burnundan getirdiler gittiğini öyle mi bu insanlara Ramazan günü vicdan diliyorum canı m

Bi sağlığın yerinde mi nasılsın diye soran yok ki. O kadar saçma şeyler konuşuldu ki biz iyi dilekte biseyde bulunuyoruz şöyle olsa ne iyi olur diye. Hersey yolunda giderse başka yerden sıkıntı çıkarmış.
Tövbe estağfurullah bu nasıl bi mantık, allahim çocuğum iyi yerlerde olsun amin demek bile istemiyorlar oğulları için

Ben 2 aydır d vitamini içiyorum günde 10 damla gebeliğin sonuna kadar da devam dedi. Benim d vitaminim çok düşük o nedenle 10 damla demiş olabilir.

İşte cevap verip susturacaksın bi kere sert çıkıştın mı daha da konuşamazlar

Yaşadıkların üzüldüm ama benim de çok benzer bir hikayem var seninle, benzer laflar benzer küçük görüşler, 'Ne o çocuğun olmuyor mu, sorunun mu var' diye açık açık soruşlar... Herkesin imtihanı başka bu hayatta, biz şükür imtihanda belli bir dönemi geçtik. Bakalım onların imtihanı bizimkinden ne derece farklı olacak? Hayat çok uzun maraton.

Evet öyle canım, tek derdimiz buymuş gibi. He he diyip geçiyorum napayim. Sen nasılsın napiyorsun nasil gidiyor
Ne isim istiyorlar peki Allahım yarabbim Çook istiyorlarsa tekrar doğurup kendileri koyabilir.
Ben içtiğim yeni bulantı hapı sayesinde bir tık iyiyim hamd olsun.
Bebeğim kızmış 2.kizim geliyor.
İkinci erkek istedim ama olmadı nasip böyleymis hayalim kız erkek kızdı iki kızım olacak Allah izin verirse en çok kızım sevindi çok mutlu

sen öyle birşey hele yap, herkese maske verip çocuğa dokunmayın de, var ya 3 yıl senin arkandan konuşurlar söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…