Evet o yönden rahatım. Ama karışan yine karışıyor hiç alakasız da olsa moralini bozabiliyor. Kendinde o hakkı bulup dilini uzatıyor valla. Çocuk doğunca karışmaları daha fazla oluyor daha az görüşerek bunun da altından kalkarım diye düşünüyorumAllah yardımcın olsun, çok zor durumlar. Umarım bir an önce rahata erersin.
Aslında bu tarz durumda yalnız olduğunda ve sonrasında hak iddia edemeyecekler senin üstünde rahat olacaksın.
Ben eşime bile elini yüzünü yıkamadan yaklaştırmayı düşünmüyorum en azından o 40 günlük dönemde daha hassas oluyorlar 6 ay dikkatli olmak lazım o kadar emek verdik ağızlarının kokusu yüzünden hastalanmasına izin veremeyiz heraldeYok ben zaten diyeceğim doktorumuz kucağa almayı yasakladı pandemiden dolayı lütfen maskeleri takın aşıları da yok derim büyüklerin de tek tek sarılmasıni dokunmasını istemiyorum o yüzden bır aylıkken falan bir gunlugune gelirlerse zaten uzaktan sevsin gitsinler kendi aileme de aynı şekilde derim zaten
Ayy doğduktan sonrası için beni sıkıntı bastıBen eşime bile elini yüzünü yıkamadan yaklaştırmayı düşünmüyorum en azından o 40 günlük dönemde daha hassas oluyorlar 6 ay dikkatli olmak lazım o kadar emek verdik ağızlarının kokusu yüzünden hastalanmasına izin veremeyiz heralde
Bende çok düşünüyorum kalabalık burası baya göstermesem ayıp olur muAyy doğduktan sonrası için beni sıkıntı bastı
Ayy Allah'tan bizdekiler uzaktalarBende çok düşünüyorum kalabalık burası baya göstermesem ayıp olur mugörmemişin çocuğu olmuş derler.
Mevlüt versem 40ında o zaman herkes gelip gitse bi kere de kurtulurum ama gelen geliyor yine çat kapı geldik der gelirler
Ay desinler bide görmemisin çocuğu diye uff ben başkasının bebeğine de dokunuyorum opmuyorum hiç sevmemBende çok düşünüyorum kalabalık burası baya göstermesem ayıp olur mugörmemişin çocuğu olmuş derler.
Mevlüt versem 40ında o zaman herkes gelip gitse bi kere de kurtulurum ama gelen geliyor yine çat kapı geldik der gelirler
Canım sadece isim meselesi değil başka şeylerde konuşuldu ondan sinirim bozulduNe isim istiyorlar peki Allahım yarabbim Çook istiyorlarsa tekrar doğurup kendileri koyabilir.
Ben içtiğim yeni bulantı hapı sayesinde bir tık iyiyim hamd olsun.
Bebeğim kızmış 2.kizim geliyor.
İkinci erkek istedim ama olmadı nasip böyleymis hayalim kız erkek kızdıiki kızım olacak Allah izin verirse en çok kızım sevindi çok mutlu
Bazen gidip ailemin yanında mı doğursam diyorum gerçi orası da kalabalıkAyy Allah'tan bizdekiler uzaktalar
Bende öpmem hiç üzülürüm çocuğa dokunmam bile çok yakın birinin değilse yeğen gibi ellemem bileAy desinler bide görmemisin çocuğu diye uff ben başkasının bebeğine de dokunuyorum opmuyorum hiç sevmem
Bazen gidip ailemin yanında mı doğursam diyorum gerçi orası da kalabalık
Başkasının çocuğunu cop cop open insana bile uyuz olurum ben ya kendi çocuğumda direk yara oluyor yanakları diyecegim yoksa cildirirdimBende öpmem hiç üzülürüm çocuğa dokunmam bile çok yakın birinin değilse yeğen gibi ellemem bile
Cam fanus mu yaptırıp koysak onları görmeye gelenler öyle görsün bence mantıklıBaşkasının çocuğunu cop cop open insana bile uyuz olurum ben ya kendi çocuğumda direk yara oluyor yanakları diyecegim yoksa cildirirdim
Şuan zorunluluktan duruyorum canım, eğer kaldığımız yerde kalmaya devam edersek doğuma gelicem çokta duramicam zaten eşim alıp gider. Çok durmak sağlığa zararlıEn azından inşallah toplanıp gelmezler. Yani her şeyi geçtim insan yorgun hassas oluyor gelseler bile yatıya kalınmaması gerekir. İnşallah bunu düşünebilecek insanlardır.
Allah sağlık selamet versin canım sana. Dediğin gibi yaşadığın her şeyi tahmin dahi edemeyiz Allah kolaylık versin.
Yerinde olsam memlekette çok beklemem. Senin sürecini sana zehir ederler böyleleri. Çok etkilenirsin doğumdan sonra da.
Yani çevremde böyle insanlar olmasındansa az yorulur uykusuz kalırım ama çocuğuma kafam rahat bakarım.
Allah bozmasın kuzum. İştahsızlık varsa her türlü, sen et balık ye sağlıklı şeylere yönel fırsat bu fırsat
Shdjjdjdj lohusalığa geçtik bileOhooo. Dün topluca sezaryene girdik doğum yaptık. Bugün bebeği nasıl elletmeseme gelmişiz. Bizim kızlar uçuyor.
Ahaha vallahi en güzeli elleşmesinlerCam fanus mu yaptırıp koysak onları görmeye gelenler öyle görsün bence mantıklı
Biz çocuğu doğurduk millete nasıl elletmesek diye düşünüyoruzOhooo. Dün topluca sezaryene girdik doğum yaptık. Bugün bebeği nasıl elletmeseme gelmişiz. Bizim kızlar uçuyor.
Gördüm gördüm maşallahınız var bebekler.Shdjjdjdj lohusalığa geçtik bile
Anlayışsızlar gelince direkt uyutup uyuyor diyelimAhaha vallahi en güzeli elleşmesinler
Destekçi eşlerEşim uyumlu olur diye düşünüyorum bu süreçte aslında bebek görmeye gelmek istediklerinde ona göre plan yaparız ama ne zamana kadar erteleyebiliriz bilmiyorum sonra da kış olacak zaten teker teker ağırlamak daha zor gelir açıkçası bana şimdiden yildimtoplu gelip giderlerse çıkar hepsi bir arada en azından
Ben de ben deBen eşime bile elini yüzünü yıkamadan yaklaştırmayı düşünmüyorum en azından o 40 günlük dönemde daha hassas oluyorlar 6 ay dikkatli olmak lazım o kadar emek verdik ağızlarının kokusu yüzünden hastalanmasına izin veremeyiz heralde
Her yerimiz şiş şişOhooo. Dün topluca sezaryene girdik doğum yaptık. Bugün bebeği nasıl elletmeseme gelmişiz. Bizim kızlar uçuyor.
Durma durma hiç gerek yok. Şu an en önemli şey sen ve bebeğinsiniz. Sizi üzmelerine izin verme hiçŞuan zorunluluktan duruyorum canım, eğer kaldığımız yerde kalmaya devam edersek doğuma gelicem çokta duramicam zaten eşim alıp gider. Çok durmak sağlığa zararlı
Sen elletcen mi çocuğunu yoksaGördüm gördüm maşallahınız var bebekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?