2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Allah yardımcın olsun, çok zor durumlar. Umarım bir an önce rahata erersin.
Aslında bu tarz durumda yalnız olduğunda ve sonrasında hak iddia edemeyecekler senin üstünde rahat olacaksın.
Evet o yönden rahatım. Ama karışan yine karışıyor hiç alakasız da olsa moralini bozabiliyor. Kendinde o hakkı bulup dilini uzatıyor valla. Çocuk doğunca karışmaları daha fazla oluyor daha az görüşerek bunun da altından kalkarım diye düşünüyorum

Ben eşime bile elini yüzünü yıkamadan yaklaştırmayı düşünmüyorum en azından o 40 günlük dönemde daha hassas oluyorlar 6 ay dikkatli olmak lazım o kadar emek verdik ağızlarının kokusu yüzünden hastalanmasına izin veremeyiz heralde

Ayy doğduktan sonrası için beni sıkıntı bastı

Ayy Allah'tan bizdekiler uzaktalar

Ay desinler bide görmemisin çocuğu diye uff ben başkasının bebeğine de dokunuyorum opmuyorum hiç sevmem

Canım sadece isim meselesi değil başka şeylerde konuşuldu ondan sinirim bozuldu
İyi bari ilacın işe yaramasina çok sevindim canım. Ben de oğlan fikrine çok alıştım, ilk çocuğum olursa kız olsun arkadaşım gibi olur diyordum ama zaten zor oldu, sağlıktan başka bisey istemiyorum. Hem çok alıştım da oglusum diye seviyorum ikisi de ayrı bi tat
Ama senin icinde şunu diyeyim hem abim hem ablam var bakarsan evli olduktan sonra özellikle ablamla hala bağlar değişmiyor iyi ki var diyorum iki kız birbirlerine cok iyi oluyor. Bu dönemde sağlık problemlerini de çok duyar olduk Allahim sağlık sıhhat versin gerisi hiç önemli değil

Bazen gidip ailemin yanında mı doğursam diyorum gerçi orası da kalabalık
Bende öpmem hiç üzülürüm çocuğa dokunmam bile çok yakın birinin değilse yeğen gibi ellemem bile
Başkasının çocuğunu cop cop open insana bile uyuz olurum ben ya kendi çocuğumda direk yara oluyor yanakları diyecegim yoksa cildirirdim

Şuan zorunluluktan duruyorum canım, eğer kaldığımız yerde kalmaya devam edersek doğuma gelicem çokta duramicam zaten eşim alıp gider. Çok durmak sağlığa zararlı

Destekçi eşler
Bak 40 ı çıkınca çağırırsınız her şeyiyle eşin ilgilenir sen şöyle bi bebeni gösterir uyuması lazım der götürürsün kasım ayı zaten o kadar soğuk olmuyor
Ben de ben de şimdiden sigara sakal konusunda hele şart koştum. Dedim git kendine iyi bi sinek kaydı traş makinesi bul al ondan sonra istediğin kadar öp kokla
Sabah sigara içip bana su getirdi. Yatakta midem bulandı bardak sigara kokmuş. Dedim al nolur götür kokuyor. Şok oldu evde içmeyi azalttı neyseki biraz 6 ayı var bakalım ne yapacak
Ohooo. Dün topluca sezaryene girdik doğum yaptık. Bugün bebeği nasıl elletmeseme gelmişiz. Bizim kızlar uçuyor.
Her yerimiz şiş şiş

Şuan zorunluluktan duruyorum canım, eğer kaldığımız yerde kalmaya devam edersek doğuma gelicem çokta duramicam zaten eşim alıp gider. Çok durmak sağlığa zararlı
Durma durma hiç gerek yok. Şu an en önemli şey sen ve bebeğinsiniz. Sizi üzmelerine izin verme hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…