2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Diloşcum çok teşekkür ederim canım arkadaşım, inşallah herkesin sonucu böyle temiz gelir gönül rahatlığı ile yaşarız hamileliklerimizi.
İnsallahh insallahh Allah kimseyi evladiyla özellikle sağlıkla sınamasın rabbim kucağımıza alacağımız günleri de göstersin bize hayirlisiyla

Onun şuan kulağına pek duyurmuyorlar yalnızım ya bana baskı oldu burda. Ama zaten devam ederse olacağı o canım en iyisi kesinlikle

Dikiş olmadı mı sende yoksa o an hissedilmiyor mu bişey?
Oldu tabi kesi De oldu ama nasıl desem çok azdı.
Parmağın kesilir öyle minik bir kesi ama sezeryan kesisi bunun kaç katı ben kiloliyum ondan da epey korkiyurm sezeryan dan. Ama dediğim gibi arkadaşım ve kardeşimin eşi sezeryan oldu çok mutlu idi. Ben normal yaptım çok mutluydm.
Kimi nırnal de mutsuz kimi sezeryan da Yani tamamen kişiye özel. Benim şuan ki tercihim yine normal ama sancılar çok zordu

Sorma ya gelir gelmez o mu sorun oldu şimdi. He he diyip geçtim artık, bi ara hemen kulağına okunur falan dedi ayy gözüm döndü sinirden, görmeden kendi kafalarınca bisey yapmaya mı çalışıyorlar anladım. Ben istemeyince de ayıp olur.
Ay diyicem diyemiyorum o kadar şey var ki

Ben de sezeryandan çok korkuyorum. O kesi izi içimi bir garip yapıyor. İnşallah normal doğum yapabilirim
Canım yaparsın niye yapamayasinki
Son zamanlar bol yürüyüş, ilişki , hurma, squat yaparsın ınslalah Allahım herkese istediği doğumu kolayca nasip etsin sağlıkla ınslalah

Valla ben lisede bile 60 lı kilodaydım sanırım.
Belki daha çok tartı yakın arkadaşım değildi
Kuzum mide ufak cabuk doyuyorsun evet. Karbonhidrat ağırlıklı yersen ama çok yersin ben şu sıra bu yanlışa düştüm. Seri yemek yapmaya başlayınca Düzelteceğim inşallah.
Gazlı içecek içmiyorum ömür boyu da içmeyeceğim mideyi büyütme riskine giremem. Bir de yemeklerde katı sıvı ayrımı var. Çorbayı Bile yemekten 15-20 dk kadar önce veya sonra tüketirim. Hem büyümesin hem de hazımsızlık yapmasın diye :)
Valla doktorum bana multivitamin yanında günlük 9 damla d vitamini kullanmamı söyledi. Söylediğine göre Demir ilacı ile birlikte doğumdan sonra da kullanacağım hepsini
Yok canım instagram kullanmıyorum başka topiclerde özellikle yeni çocuk sahibi olmuş anneler şu sıralar başkaları yüzünden psikolojik çok sıkıntı çekiyor. bu da sütlerine de yansıyor haliyle hayat kaliteleri de düşmüş. Hepimiz eşlere tembih edelim bi sınır çeksinler şimdiden kulaklarına küpe olsun bence. Çocuğunun ihtiyacını bir anneden daha iyi kim gözetebilir ki ?

Onun şuan kulağına pek duyurmuyorlar yalnızım ya bana baskı oldu burda. Ama zaten devam ederse olacağı o canım en iyisi kesinlikle
Canım sen yalnızsın diye yapıyor zaten amac dediğini yaptırmak hiç canını sıkma siz ismi seçmişsiniz eşinle gelip zorla koyacak hâli yok

Benim bebeğimin ismini kimse ben istemeden kulağına okuyamaz de gülerek ama kudursun

Şaka yapıyorum canım ya, bu rakamlarla devam edebilmek bu ilk süreçlerde almamak hatta belli ölçüde vermek sağlıklı yaşamak çok önemli de işte bazı şeyler lafta kalıyor. Bundan sonra yaz geliyor daha hafif salata,zeytinyağlı ağırlıklı besleneceğiz nasipse.
%100 sağlıklı yiyecekle şekilde hamileliğini geçiren arkadaşlara özeniyorum çünkü ben onlardan değilim maalesef. Olamıyorum da, artık bebeğim de beni affetsin annesi bazen çok üşengeç.

Canım nasılsın hepsini okuyamadım isim konusunda eş ailesi baskı mı yapıyor anlamadım. Öyle ise sallama önemli olan eşin ve senin fikrin
Evet öyle canım, tek derdimiz buymuş gibi. He he diyip geçiyorum napayim. Sen nasılsın napiyorsun nasil gidiyor

Canım sen yalnızsın diye yapıyor zaten amac dediğini yaptırmak hiç canını sıkma siz ismi seçmişsiniz eşinle gelip zorla koyacak hâli yok

Benim bebeğimin ismini kimse ben istemeden kulağına okuyamaz de gülerek ama kudursun
Amaç kendilerinden isim koymak yoksa onlara ne benim aile ismimden, sanki umurlarında mi
Ya o kadar saçma şeyler konuşuldu ki insanın ağzı açık kalıyor rabbim sabırr ve sağlık ver başka bisey istemiyorum

Amaç kendilerinden isim koymak yoksa onlara ne benim aile ismimden, sanki umurlarında mi
Ya o kadar saçma şeyler konuşuldu ki insanın ağzı açık kalıyor rabbim sabırr ve sağlık ver başka bisey istemiyorum
Hiç bu konuyu açma ismi belli anne zorlasaniz da de bız karar verdik çocuğumuzun ismine de

Kuzum kendini suçlu hissetme hiç. Ben de %100 sağlıklı beslenemem imkansız yani. Benim bile iştahım bir açıldı ki sorma. Bildiğin ağzım sulanıyor anlamadım bu işi. Ben mesela çikolata düşkünü değildim ama çok yiyorum. Sadece bundan sonra dozu ayarlamaya çalışacağım hamileyim diye kendimi kendime gücendirmek istemiyorum
Eşim de sabah işe giderken gece yine yemek yedin dimi dedi dedim sadece yemek olsa iyi pide gömdüm. Midem yanıp bulanmaya başlıyordu Diyor ki ye ne istersen ye ama bak pideye abanma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…