Kesinlikle öyle görüyorum da yok. Kendi çocuklarına bileDoğurmak tamam neyse de galiba sonrası daha da zorlu. Emek vermek sevgi göstermek bunlarda yok
Eşimin ailesiNasıl dış baskı? Kim ne diyo
İnsallahh insallahh Allah kimseyi evladiyla özellikle sağlıkla sınamasın rabbim kucağımıza alacağımız günleri de göstersin bize hayirlisiylaDiloşcum çok teşekkür ederim canım arkadaşım, inşallah herkesin sonucu böyle temiz gelir gönül rahatlığı ile yaşarız hamileliklerimizi.
Anlamıyorlar ki anlasalarYok istemiyoruz deyin canim hatırladım babanda isim vardı kv senin de babasının ismiydi çocuğu ben doguruyorum de açık açık
Onun şuan kulağına pek duyurmuyorlar yalnızım ya bana baskı oldu burda. Ama zaten devam ederse olacağı o canım en iyisi kesinlikleDilos bende ismi söylemiştim ya sana neden Arapça değil diye esime kızmışlar eşim bu olacak deyip kestirmiş bana kimse birşey diyemedi sende eşine söyle beni uzuyorlar sen konuş ailenle diye biz bu isme karar verdik degistirmeyecegiz desin . Eşine biraz sert çık
Oldu tabi kesi De oldu ama nasıl desem çok azdı.Dikiş olmadı mı sende yoksa o an hissedilmiyor mu bişey?
Sorma ya gelir gelmez o mu sorun oldu şimdi. He he diyip geçtim artık, bi ara hemen kulağına okunur falan dedi ayy gözüm döndü sinirden, görmeden kendi kafalarınca bisey yapmaya mı çalışıyorlar anladım. Ben istemeyince de ayıp olur.Mesajlarını gördüm şok oldum. Sonuçta siz gitmeyecek misiniz nüfusa? Onlara sessiz kal canını sıkma boşuna, cevap verdikçe cahilliklerinden canın sıkılacak iyice sinirin zıplayacak.
Beğendiysen koyun ismi onlara ne ya her şeyin içindeler sinir bozucu insanlar.
Canım yaparsın niye yapamayasinkiBen de sezeryandan çok korkuyorum. O kesi izi içimi bir garip yapıyor. İnşallah normal doğum yapabilirim
Valla ben lisede bile 60 lı kilodaydım sanırım.Ya ne güzel 54 filan en son lisede 54tüm galibaAmeliyattan sonra istesen de çabuk doyuyosun değil mi? Ben öyle duymuştum.
Ben tedavilerden ötürü çok aldım, ve öyle kaldım hayatımda66 olduğum zaman dahi olmamışken, 66 ile hamile kaldım şu an 67yim.
Valla doktorum bana multivitamin yanında günlük 9 damla d vitamini kullanmamı söyledi. Söylediğine göre Demir ilacı ile birlikte doğumdan sonra da kullanacağım hepsiniKızlar kafama takılan birşey var. doktorum 12. haftamdan sonra folik asiti bıraktırıp, yerine multivitamin, demir takviyesi ve d3 vitamini verdi. Kafama takılan D3 vitamini size de verdi mi doktorlarınız. İlacın prospektüsünü okuduğumda gebelikte rutin olarak kullanılması önerilmemektedir diyor. Damlalıklı bir şişede her gün suya 2 damla damlatıp içiyorum ama içim de rahat etmiyor. Bu 3 ilacı gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın, bittikçe kontrollerinde söyle yazayım dedi. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
Yok canım instagram kullanmıyorumtakip ediyor musun bilmiyorum ama instagramda umrantoo diye bir kadın varya en son süt konusunda bi video çekti gülmüştüm bayaay bilmiyorum o süreçleri inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız kızlar. Rabbim yardımcımız olsuun
Canım nasılsın hepsini okuyamadım isim konusunda eş ailesi baskı mı yapıyor anlamadım. Öyle ise sallama önemli olan eşin ve senin fikrinAnlamıyorlar ki anlasalar
Canım sen yalnızsın diye yapıyor zaten amac dediğini yaptırmak hiç canını sıkma siz ismi seçmişsiniz eşinleOnun şuan kulağına pek duyurmuyorlar yalnızım ya bana baskı oldu burda. Ama zaten devam ederse olacağı o canım en iyisi kesinlikle
Benim bebeğimin ismini kimse ben istemeden kulağına okuyamaz de gülerek ama kudursunSorma ya gelir gelmez o mu sorun oldu şimdi. He he diyip geçtim artık, bi ara hemen kulağına okunur falan dedi ayy gözüm döndü sinirden, görmeden kendi kafalarınca bisey yapmaya mı çalışıyorlar anladım. Ben istemeyince de ayıp olur.
Ay diyicem diyemiyorum o kadar şey var ki
Canım gözün aydın ama ultrasonda 7cm yazıyor zaten daha 15 cm olmaz. Benim en son 13+4te boyu 8 cmdi. Gözün aydın
Üstteki 15 cm'e kandım ben7.6 cm canımyazıyor altında mm olarak
Şaka yapıyorum canım ya, bu rakamlarla devam edebilmek bu ilk süreçlerde almamak hatta belli ölçüde vermek sağlıklı yaşamak çok önemli de işte bazı şeyler lafta kalıyor. Bundan sonra yaz geliyor daha hafif salata,zeytinyağlı ağırlıklı besleneceğiz nasipse.Valla ben lisede bile 60 lı kilodaydım sanırım.
Belki daha çok tartı yakın arkadaşım değildi
Kuzum mide ufak cabuk doyuyorsun evet. Karbonhidrat ağırlıklı yersen ama çok yersin ben şu sıra bu yanlışa düştüm. Seri yemek yapmaya başlayınca Düzelteceğim inşallah.
Gazlı içecek içmiyorum ömür boyu da içmeyeceğim mideyi büyütme riskine giremem. Bir de yemeklerde katı sıvı ayrımı var. Çorbayı Bile yemekten 15-20 dk kadar önce veya sonra tüketirim. Hem büyümesin hem de hazımsızlık yapmasın diye :)
Evet öyle canım, tek derdimiz buymuş gibi. He he diyip geçiyorum napayim. Sen nasılsın napiyorsun nasil gidiyorCanım nasılsın hepsini okuyamadım isim konusunda eş ailesi baskı mı yapıyor anlamadım. Öyle ise sallama önemli olan eşin ve senin fikrin
MaşallahÜstte 15 cm görünce o sandım:) bakalım ileride gözüküyor 12 hafta idik ama.13 hafta gözüktü
Canım sen yalnızsın diye yapıyor zaten amac dediğini yaptırmak hiç canını sıkma siz ismi seçmişsiniz eşinlegelip zorla koyacak hâli yok
Amaç kendilerinden isim koymak yoksa onlara ne benim aile ismimden, sanki umurlarında miBenim bebeğimin ismini kimse ben istemeden kulağına okuyamaz de gülerek ama kudursun
Hiç bu konuyu açma ismi belli anne zorlasaniz da de bız karar verdik çocuğumuzun ismine deAmaç kendilerinden isim koymak yoksa onlara ne benim aile ismimden, sanki umurlarında mi
Ya o kadar saçma şeyler konuşuldu ki insanın ağzı açık kalıyorrabbim sabırr ve sağlık ver başka bisey istemiyorum
Kuzum kendini suçlu hissetme hiç. Ben de %100 sağlıklı beslenemem imkansız yani. Benim bile iştahım bir açıldı ki sorma. Bildiğin ağzım sulanıyor anlamadım bu işi. Ben mesela çikolata düşkünü değildim ama çok yiyorum. Sadece bundan sonra dozu ayarlamaya çalışacağımŞaka yapıyorum canım ya, bu rakamlarla devam edebilmek bu ilk süreçlerde almamak hatta belli ölçüde vermek sağlıklı yaşamak çok önemli de işte bazı şeyler lafta kalıyor. Bundan sonra yaz geliyor daha hafif salata,zeytinyağlı ağırlıklı besleneceğiz nasipse.
%100 sağlıklı yiyecekle şekilde hamileliğini geçiren arkadaşlara özeniyorum çünkü ben onlardan değilim maalesef. Olamıyorum da, artık bebeğim de beni affetsin annesi bazen çok üşengeç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?