2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
12. hafa değil mi?
Canım 12. Haftada olan ikili test. Ayrıntılı ultrason da yapılabiliyor ama hepimizin yaptırdığı şey ikili test.
En güzeli kesinlikle ay zaten doğumdan çıkmış kadınıda aramazlar ya bizim millet hemen herşeye anında aramaya çok meraklı. Hayır birde kadın öyle bir anda niye senin sesini duysun ki
Kız hemen herkes yok sütü var mı yok doyuyor mu derdine düşüyor. Sana ne ya sana neee yani. Benim çocuğumun ihtiyacını benden iyi kim düşünebilir ? Hadsizler ya. Senin fikrinin ne önemi var vasat herif yani. Bize çok karışan eden olmamasına rağmen ben bu sinirle sülalenin sevilmeyeni olurum herhalde bu gidişle
Burda yazılanları okudukça içimde Volkan patlıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba arkadaşlar, zaman hem hiç geçmiyor hem de çokk çabuk geçiyor gibi haftaya CVS testi var güzel geçsin ve güzel haberler alıyım diye dua edin lütfen
Canım benim rabbim içine ferahlık versin, tertemiz sonuçlarla yüzünü güldürsün inşallah. Kolaylıklar dilerim
Ya ne güzel :) ben de 1 ya da 1,5 kilo aldım herhalde tuvalet düzeninden dolayı emin olamıyorum ama benim aldığım kilo komple PİDE 1 haftada aldım

Amin canım

Merhaba korkmaniza gerek yok, ben iğnenin her türlüsünden korkarım, hastalandığımda bile asla igne tercih etmem ama inanin bana çok az hissediyorsunuz.
Yok az hissetmek değil bele vurulduğu için çok küçükte olsa riski var heryerde yazıyor ondan istemiyorum açıkçası

Kızlar sanırım bu doğum olayında genetik yatkınlık devreye giriyor annem 5 doğumun 4 ünü evde yaptı ve çok kolay doğururdu.Sancı kısmında eziyet çektim açılmam olmadı ama doğumum çok kolay oldu.Allah nasip ederse tekrar normal doğurmayı düşünüyorum. İnşallah bu sefer kesiye de gerek kalmaz.

İnşallah canım rabbim herkese kolay doğum nasip Etsin

Ooo pideler. Valla sen çok iyi almışsın. Hiç hareket etmeden geçirdin onca ayı neticede.
Ay şimdi tartıldım 54.10 çıktım. kıyafetler cok ağırlık yapıyormuş meğer. Ocak 22 de 53.55 mişim. Yarım kiloyla kapamışım ilk trimesteri
Ama bu benim başarım değil iştahım çok açık geceleri de midem bulanmasın diye yiyorum sürekli. Allahtan mide küçük

Canım suanlik Doruk ismindeyiz eşimle. Dış baskılara karşı daha bisey demedim
Aşırı bi baskı oldu en son, sağlıklı mi değil mi o merak edilmedi de ismi sorun oldu

Karşı taraf
Sorma koymak istesemde isimden soğudum kendi babasının da ismi ısrar ediyor işte

Aynen öyle işte dediklerini duysan nasıl kavga etmedin dersin belki. Çok şeyler varda Allah sabır versin ne diyelim
Mesajlarını gördüm şok oldum. Sonuçta siz gitmeyecek misiniz nüfusa? Onlara sessiz kal canını sıkma boşuna, cevap verdikçe cahilliklerinden canın sıkılacak iyice sinirin zıplayacak.
Beğendiysen koyun ismi onlara ne ya her şeyin içindeler sinir bozucu insanlar.

Canım ilacı yazmıyorlar değil mi, ben parayla 140 liraya aldım. Sen ne kadar veriyorsun? Her hafta alacağım, birazını ödeseymiş devlet iyi olurmuş :)
Bende ilk once parayla almistim canim, bizim ozel saglik sigortamiz var ama gebelik yazdiginda recetede karsilamiyor bende aile hekimine bulanti kusma tanisi altinda yazdirip karsilattim, ama bildigim kadari ile devlet karsilamiyor.

Ya ne güzel 54 filan en son lisede 54tüm galiba Ameliyattan sonra istesen de çabuk doyuyosun değil mi? Ben öyle duymuştum.
Ben tedavilerden ötürü çok aldım, ve öyle kaldım hayatımda66 olduğum zaman dahi olmamışken, 66 ile hamile kaldım şu an 67yim.

Benim o kadar değil ama insan görmeyince hiç şaşırdım. Yine öyle böyle mutfağa giriyordum dün girememistim. Geçmiş olsun bu arada. İnşallah tez zManda gecer
Çok teşekkür ederim, sağolun. Amin inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte

Kızlar kafama takılan birşey var. doktorum 12. haftamdan sonra folik asiti bıraktırıp, yerine multivitamin, demir takviyesi ve d3 vitamini verdi. Kafama takılan D3 vitamini size de verdi mi doktorlarınız. İlacın prospektüsünü okuduğumda gebelikte rutin olarak kullanılması önerilmemektedir diyor. Damlalıklı bir şişede her gün suya 2 damla damlatıp içiyorum ama içim de rahat etmiyor. Bu 3 ilacı gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın, bittikçe kontrollerinde söyle yazayım dedi. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim

Utanmak değil de canım valla hassas davranmadı kimse tam tersi saçmaladılar o süreçte

Valla anne sensin, senin emeğin herkesten fazla. Karıştırma isme başkalarını. Eşin de anlayışlı olmalı. Sen sun isimleri o da oylasın madem en rahatı.
Eşim direkt ben o ismi beğenmedim der keser atar annesine, çok anneci değil benim annem annesi sanki annemin üstümüzde emeği çok o da sağolsun farkında.Zor zamanda torun için emek vermeden sadece isme karışmak çok adil değil yani .Kız torun isteğini anlayabiliyorum ama sonuçta ömür boyu ben o isimle hitap edeceğim çocuğuma benim hakkım isim hakkı

Öyle zaten onlar tabiri caizse ceket atıp hamile kalmıslarda bizim nesil biraz zorlanıyor. Ya velevki eski nesillede kıyaslamayalım kendimizi imtihan herkesin farklı. Rabbim bu meyveyi tattırmak için biraz uğraş emek olmasını istedi demekki. Belki hemen verseydi başka bir şeyle imtihan edecekti. Ya ben artık cahil bile diyemiyorum bu insanlara hani cahil diyoruz ya bilgiye ulaşamıyor edemiyor görmeden geçirmeden büyümüş etmiş diye bence cahilden de kötü bir şey bunlar

Vallahi bende en son 66 olduğumda lisedeydim 30 yaşımdayım. 80 ile hamile kaldım 81 kiloyum şimdi

takip ediyor musun bilmiyorum ama instagramda umrantoo diye bir kadın varya en son süt konusunda bi video çekti gülmüştüm baya ay bilmiyorum o süreçleri inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız kızlar. Rabbim yardımcımız olsuun

Canım öncelikle sagolasin uzun uzun yazmışsın. Bu cahillik tamamen, ama nasıl cahillik biliyor musun bisey bilmeyip öğrenip tamam demek değil. Kafasının dikine gitmek.
Allah hepsine akıl fikir versin diyelim başka elden bisey gelmiyor.
Suanlik tedavi konusundan bisey diyen yok olursa en hassas konulardan biri zaten. O zaman bisey denmeden durulmaz
Bizim konu başka şeyler genellikle sadece çocuk meselesi değil
Ama yine de teşekkür ederim canım, bakalım doğumda da burdayız gibi ne söylenecek edilecek bilemiyorum. Umarım düzgün geçer sürecimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…