2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cok üzgünüm dunku mesajin icin cevap yazmistim bu mesajini görmedim afedersin. Rabbim icini ferahlatsin en kisa zamanda tekrar nasip olsun

Yok ultra HD rüyalarım arasında henüz ona sıra gelmedi canım
Minnoş biz şimdi Netflix’te Dark diye bir diziye başladık, sabah akşam onu izliyoruz. Her gece rüyamda zamanda yolculuk yapıyorum. Ufkum çok açıldı çok.

Dizi efsane bu arada, tavsiye ederim seyretmediyseniz.

Dilos6342 diloş senin 12. Haftadan sonra bulantıların başlar gibi olmuştu devam ediyor mu halaa ? Benim 12. Haftada bulantım başladı ya 2 gündür bulantı kusma sıkıntısı yaşıyorum

Minnoş biz şimdi Netflix’te Dark diye bir diziye başladık, sabah akşam onu izliyoruz. Her gece rüyamda zamanda yolculuk yapıyorum. Ufkum çok açıldı çok.

İzlemem mi harika bi dizi. Sezon sonunda soy ağacı açıp inceleme yapıyordum

Dilos6342 diloş senin 12. Haftadan sonra bulantıların başlar gibi olmuştu devam ediyor mu halaa ? Benim 12. Haftada bulantım başladı ya 2 gündür bulantı kusma sıkıntısı yaşıyorum
Canım benim arada yokluyor şuan bazen sabahları bazen gece yatarken bazen midem yanıyor karmakarışık. Bi ara bende çıkartıyordum şu sıralar bisey yok.
Bazen kendimi uyandığımda kötü hissedersem dramamine vermişti acil doktoru onu iciyorum

Haftaya doktoruma sorarım devam ederse eğer. Hayır normalde başta olsa sıkıntı etmem hani cocuk bizden cok beslenmiyor ya. Artık beslenmeye de basladı ya yiyip içemiyorum doğru dürüst kendimi de zorladıkca daha sıkıntı oluyor Neyse dur bakalım bunu çözeriiz inşallah geçici bir süreçtir

Ben doktora sordum enfeksiyon vardır bu haftada beklemeyiz dedi idrar tahlili verdim o da temiz çıkmıştı anlamadım ki. Bende burda doktora çıktığımda sorucam canim

Çok üzgünüm. Benim de başıma geldi, güçlü olmaya çalış. Bak 3 ay sonra tekrar müjdeledi beni. Rabbim içini ferahlatsın. Ben o kaybımdan sonra bu bebekte çok rahatım. Olacağı varsa oluyor diyorum. Allah gönlüne göre versin, dua edeceğim sana

İzlerken bi süre sonra eşimi bu kimdi, şu hangi zamandaydı diye darlamıştım Sakın 2 gün bile ara verme kayış kopuyor

Dramamine yi aç karnına mı içiyorsun canım? Ben doktorun söylediğini unuttum, tok içiyorum. İşe yaradı mı sende?

İzlerken bi süre sonra eşimi bu kimdi, şu hangi zamandaydı diye darlamıştım Sakın 2 gün bile ara verme kayış kopuyor
Aa ben çok dikkatli izlerim, fil hafızalıyımdır hayatta unutmam. Eyvah büyük konuştum. Ama gerçekten dikkatli izlemek lazım, kulaklardan duman çıkarabilecek bir dizi.

Bundan önce de Pera Palas izlemiştim. Zaman makinesini icat etmeme az kaldı.
Çok beğendim valla minnoşum, bu tarz dizilere denk gelirsen yaz bana da.
Ay o da güzeldi de hazal Kaya pek cık olmamış yani
Tamam kuzum benim arşiv kalabalık bi bakar ulaşırım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…