2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şimdiden korkutma bunlarla kendinii önümüzde daha vakit var. Ben bedenimizi ben psikolojimizii. Sezeryanda olsa normalde olsa Rabbim hepimize kolay sıkıntısız doğum ve doğum sonrası nasip etsiin
Amin insallah butun anne adaylari vaktinde kolay guzel agirisiz sizisiz evlatlarina kavussun insallah

Normalde hic sivilcem olmaz bir kizima hamileyken sivilcem cikmisti birde simdi cikiyor cinsiyeti daha belli deil ama umarim kizdir
Benimde sivilcem çıktı da strestendir bence diye düşünüyorum. Doktor tahmini erkek ama belli olmaz tabi 18 mayısta belli olacak

Ben normal dogum istiyorum. Hatta sezeryandan daha cok korkuyorum. O kesi izini dusununce icim fena oluyor ama sanki normal dogum yapsam dogal akisinda olucakmis gibi geliyor. Doktorla da cok ilgisi var bence. Kimisi cok motive ediyormuş

Canım kontrole gittiğimde 13 haftalik gözüktü. Ultrasonda doğum tarihi olarak da 11.10.2022 gözüküyor. Şuan sistemden hesapladım 14 +0 gözüküyor

:) Hepimiz öyle doğduk ama öyle düşün bir de. Ya çatı darlığı olursa ya da ne bileyim bebek dönmezse tabii mecbur zaten sezeryan.
Ben illa normal olacak demiyorum tabii ama olabilirse düşünüyorum.
Özellikle sütün hemen gelmemesi ihtimaline karşın normal doğum kafama yatıyor.

Kısmet bazı şeyler sanırım :) İnşallah hepimizin kalbindekine göre olur herşey.

Agrilar 7cmden sonra cok cok siddetli canim acilma cok saat sure bilir benim dogumum 29 saat surmustu korkutmak deil niyetim sadece bunuda goz onunde bulundurun normal dogumu dusunuyorsaniz cati muayenesi sart cocugun kilosu cok onemli insallah rabbim herkeze gonlundeki dogumu nasip eder epidular dogum sanildigi kadar kolay deil bu arada epidural sadece aciyi deil hissetmeyide engelliyor dogum aninda ikindigini hissetmiyorsun yani sen ikindigini sanabilirsin ama aslinda ikinmiyorsundur cunku hissetmiyorsun hic bir sey vallahi dogumun hic bir kolay yolu yok acikca soylemek gerekirse herturlusu zor ama bebek o gun gelmeye karar verdiyse o bebek o gun gelecek demektir oyle veya boyle disi sikip sonuca odaklanmak zorundayiz allah yardimcimiz olsun

Kızlar sizde oluyor mu gün içinde birkere su gibi akıntı geliyor ayaktayken bazen sıcak koşuyorum kan mı yoksa diye gayet su gibi akıntı

Ben normal dogum istiyorum. Hatta sezeryandan daha cok korkuyorum. O kesi izini dusununce icim fena oluyor ama sanki normal dogum yapsam dogal akisinda olucakmis gibi geliyor. Doktorla da cok ilgisi var bence. Kimisi cok motive ediyormuş

Allah nasip ederse bende normal istiyorumm. Zaten göbekli bir insanım ben hani o kesi izi ve iyileşmesi beni korkutuyor. İnternette okudugum da işte yağlı olunca iyileşme daha zor oluyormuş. Rabbim en iyisini bilir valla dualarımıda öyle ediyorum sağlıkla kolaylıkla hem bebeğim için hemde benim için en kolayı en rahatı nasıl olacaksa öyle olsuun

Normalde hic sivilcem olmaz bir kizima hamileyken sivilcem cikmisti birde simdi cikiyor cinsiyeti daha belli deil ama umarim kizdir
İnşallah diyelim :) Hayırlısıyla nasipse sağlıkla gelsin inşallah. Kız bebekte sivilcelenme olurmuş ben de öyle duymuştum.

Valla şuan bu konu hakkında acabalar yaşamak istemiyorum ya Daha çok strese girerim gibi geliyor bana

kullananlar vardı sanki burda rennie yanlış hatırlamıyorsam

Doğru düşünüyosun iki doğum tarzının da artı ve eksisi var. Normal doğumda hemen ayağa kalkabiliyorsun, vücudundaki ödem vs hemen iniyor. Sütün hemen geliyor. Ama işte ileri yaşlar için idrar torbasında aşağılanma olabiliyormuş, idrar tutamama kaçırma vb gibi. Bir de saatlerce ağrıyı çekme ihtimali var bir de. Ona hiç girmeyeyim :)
Sezeryanda da sonuçta ameliyat izi dediğin gibi, süt gelmeme geç gelme ihtimali. Her durumu ayrı değerlendirmeli. Doktorun da motive etmesi önemli senin de motive olman ve kararlılığın önemli.
Eltim normal yapacağım diye tutturdu, rutin test kontrolleri de yaptırmamış. Bebeği normal doğurdu tamam ama enfeksiyon kaptı bebek 10 gün hastanede kaldı rahim ağzındaki enfeksiyondan.
Yani bazı şeyler nasip.

Kızlar sizde oluyor mu gün içinde birkere su gibi akıntı geliyor ayaktayken bazen sıcak koşuyorum kan mı yoksa diye gayet su gibi akıntı
Evett banada oluyo ama sanki o akıntı geldikçe benim kasık ağrılarım geçiyo rahatlıyorum. Doktoruma sordum su gibi olduğunu normal korkulacak bişey yok dedi. En başından beri böyle benim

İnşallah diyelim :) Hayırlısıyla nasipse sağlıkla gelsin inşallah. Kız bebekte sivilcelenme olurmuş ben de öyle duymuştum.
Amin insallah cumlemize sonucta kizda olsa erkekte olsa benim yavrum yine sevicem onemli olan saglik rabbim baska dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…