2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O zaman inşallah önemli bir şey değildir de fitil yapıyordur minnoşum.

Covid bahanesine sığınmasınlar haremlik selamlık yok diye onu bahane ediyorlar.

Yaa çocuk gibi seviniyordur heyecanlanıyordur belli tavırlarından. Bizimki hiç soru sormaz, ekran açılınca başlıyor gülmeye, çıkana kadar gülüyor sadece.

İnşallaaahh
Ne güzel seviniyorlar canım benim.
Ay maşallah onlar bambaşka bi açıdan deneyimliyor bu yolculuğu İşte

Ben senin dediğini anladım canım, ama ben ikili test zamanında üst üste gittim sadece.
Bi 5. Haftada bi 7. Haftada, 12. Haftada gittim. Sonra kendisi çağırdı gitmeden bakalım diye
Ben doktoru bi anlayamıyorum bi iyi gibi geliyor bi kötü geliyor
İlaç sormak için mesaj attım 3 gün sonra cevap verdi sürekli story atarken. Bunlar beni falan biraz uzaklaştırdı açıkçası
Bana bunların bilgisini bile vermedi ne zaman ne yapılacak vs. Gibi

Bebislerinizin cinsiyeti nedir? Erkek anneyi guzellestirir. Kiz annenin guzelligini alir derler dogru muymus acaba :)
Cinsiyeti kısmetse üç gün sonra göreceğim ama ben güzelleştim normalde olan güzelliğim de eklenince görün bakın ne affat bir şey oldum ihi
Alt karnım da top gibi ileri uzuyor bu arada
Ay ne hatırladım oğlumda karnım 5 aylığa kadar çıkmamıştı o civarlarda bi yere gitmiştik kadının biri beni oğluna istemişti eheheh demek erkek çocuk cidden güzelleştiriyo ehehe

Doktora ısınmadın mı hiç rahat etmiyor için. Doktor çok önemli ve tabi bizlerin psikolojileri de. Ben ilk önce acıbadem de bir profa gittim hiç memnun kalmadım mesela burda da yazmıştım. Sonra değiştirdim şimdiki doktorumdan çok memnunum. Heryerini tek tek gösteriyor öyle 2 dk bakıp geçmiyor. Hiç erinmiyor herşeyi detaylı anlatıyor. Akşam 7de bile olsa dönüş yapıyor. Bizlerin de içi rahat ediyor böylece

Kızlar ben de sizin bahsettiginiz hastaneye gidiyorum baştan beri. Doktorumdan vazgeçemeyeceğimi anladığım an doğum paketini aldım gitti. Ekimden beri kendisiyle tedavi sürecini yürüttük o yüzden cok alistim. Hemde o üniv de okumuştuk ben ve eşim seviyorum orayı :) sizide beklerim gelin beraber doğuralim

Doktorun kim canım benim olur valla çocuğum inşallah planlı sezaryen tarihine kadar bekler

Ne güzel valla memnun kalmana çok sevindim, benim doktorun elinde sürekli telefon hasta çağırırken falan. Bu kadar aktifken bi evet veya hayır yazmak için 3 gün sonra cevap vermesi sinir bozucu.
Son zamanda sık sık gittim tamam o konuda muayene zamanının kisalmasi normal tabi ona bisey diyemem ama bilgilendirme az ben sorucam da anca bi doğru düzgün cevap verirse işte

Ne güzel :) İnşallah yakın tarihlerde doğuralım :) Ben de doktorunu merak ettim.

Millet içini dökecek bir çöplük arıyor galiba. Çok tuhaflar.
Bizde bazen konuşuyoruz tamam ama gebelik sorunuyla ilgili bisey soruluyor 2 3 cevap anca, konu dedikoduya gelince bir sürü cevap
Bazı konular oluyor haksız yere o kadar sövüp saydıran var ki şok oluyorum arada onlara üzülüyorum

Beni güzelleştirdi mi bilmiyorum ama şimdiden kendine benzetti maşallah, sayesinde yüzümde baya tüylenme var
Normalde hic sivilcem olmaz bir kizima hamileyken sivilcem cikmisti birde simdi cikiyor cinsiyeti daha belli deil ama umarim kizdir

Ben geçenlerde düşünüyordum normal doğum olsa nasıl olur vs. diye. Çünkü bi kaç tanıdığım var öğlen sancısı tutup hemen açılması olup aksama doguran. 4 5 saat içinde yani. Dediğim kişilerinde ilk doğumu bir de.
Dedim öyle bisey olsa denesem mi acaba sonra koşarak uzaklaştım fikirden
Çünkü benim durum farklı nasıl biseyle karsilasirim bilemiyorum, bir de oradan çocuk çıkma fikri düşündükçe içim bayiliyor

Ben heyecan ve stres yaptığımda o an katılıyorum. O yüzden normal düşünmüyorum. Ama normal gibi olan epidural hep düşündüğüm şey. Bekarken bile diyordum. Ama yaşamadık bilmiyoruz. Yani ben bilmiyorum o yüzden akışına bıraktım. Ama sezeryan düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…