2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...


  • Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Anlıyorum bebeğim benim de öyle, bazen 2 bazen 5 önde çıkıyor, o yüzden ben de sat ile ilerliyorum, ama canım doktorum bunu biliyor sonuçta, o neden öyle ilerlemiyor, gidince soracağım.

Peki bana gram ölçümü söyler mi acaba 14+4’te?
 
Ben ikili test yaptırmadım canım ama 13+2 de gittiğimizde sanki ikili test gibi detaylı olarak baktı organlarına. O zaman çıkarken 79 gram olmuş dedi :)

Buna göre sana da söyler diye düşünüyorum
 
Benim doktordan bahsedeyim, sabah zaten geç geliyor instagramdan bakıyorum herseyi koyduğu için evden geç çıkıyor vs. Tamam kalabalık ama çok çok fazla değil yine de 10 dk dursak diyelim yine bitirecek öğlene kadar rahat rahat
Bi de araya tanıdıkları falan soktuklarını da gördüm o yüzden sinirleniyorum
 
Ben ikili test yaptırmadım canım ama 13+2 de gittiğimizde sanki ikili test gibi detaylı olarak baktı organlarına. O zaman çıkarken 79 gram olmuş dedi :)

Buna göre sana da söyler diye düşünüyorum
Ben de yaptırmadım minnoşum, inşallah söyler daha da heyecanlandım, ama hiç detaylı bakmaktan bahsetmedi, inşallah bakaaar.
 
Bi doktor biliyorum ben de hatta gitmişliğim de var. Baksan instagramda çok ünlü şöyle böyle sürekli aktif ama ben muayenede o enerjiyi alamadım mesela ondan.

Şuanki doktorumun yazık hiç vakit yok ayda yılda bir paylaşım yaparsa yapıyor

Bizde de kontrol randevusu olayı var 10 tane normal hasta varsa 15 tane kontrol randevulu hasta var gibi hissediyorum bazen. Ben de şu zamana kadar vaktinde giremedim, çoğu zaman 45 dk bir saat atıyor ama doktoru sevince katlanıyorsun :)
 
-Sunshine Akıntı devam ediyor mu çiçek? 23 Nisana kadar dokuz doğururuz hepimiz şimdi. Ama enişte bey de haklı. Eşlerin içeri girememesi aklımın almadığı alamayacağı bir durum. Kaçıncı yüzyılda yaşadığımıza bak. Kocamın elini tutmadan muayene bile olmuyorum, doğuma da girmem. Zaten benim ciciş doktorum alır onu da içeri. Ya almazsa? Hastane değiştiririm mecbur.
 
Ya sosyal medyaya hiç inanmayın zaten, Takipçi etkinliğine katılan doktorlar gördü bu gözler
Ya da bi kaç takipcisine ona buna Takip ettirin veya tanıtın diyenler. Ohooo gerçekten sosyal medya yüzü.
Bende geç girmeyi göze alırım ama aynı muameleyi göreceksem, ben icerde 2 dk kalıp başkası yarım saat kalırsa ne anlamı var. Tabi herkesin sorunu aynı değil ama arada ciddi farkı gördüm ben. Ben en son gittiğimde cinsiyeti söyleyecekti aceleden nasıl kalktım ben anlamadım yani. O kadar da değil
Birbasak Bu arada kuzum ikili testte bile doktor bi ensesine bi burnuna baktı bi de boyunu ölçtü hemen kalktım
Öyle incelemeler falan yok. Bazen kağan kocatepenin videolarını izliyorum tabi sadece sosyal medyaya mi böyle bilemem, bebisin el parmaklarını bile sayiyordu
Ben daha ne elini ne ayağını gördüm doğru dürüst
 
Bebislerinizin cinsiyeti nedir? Erkek anneyi guzellestirir. Kiz annenin guzelligini alir derler dogru muymus acaba :)
 
Kizlar siz hastane fiyatlarını sordunuz mu benim doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler 7 ile 13 bin arasıymış bana 13 çok geldi daha da yükselir mi acaba ekime kadar
Ben doğum paketi olarak 15 bin gibi bir fiyat aldım.


14+2 den bildiriyorum bende bulantı başladı 2 gündür var kusturuyor bazen
Oy oy... Hani balayıydı hani rahatlıktı


Sevgili Nehir büyükşehirde doğdum büyüdüm, hatta İstanbul'un göbeği denilecek yerlerde yaşamama rağmen küçük bir yere yerleşme hevesim o kadar çok ki. Çok şanslısın, hayalim küçük şehirde beldesinde bahçeli bir evde yaşamak, ekip biçmek, kendi mahsulümü yemek, tavuk beslemek.


İnşallah bundan sonra bütün sıkıntılar sıfırlanacak tatlım. İnanıyorum bu kadar sıkıntının sonu aydınlık.


Kızlar ben başkasının dertlerine üzüle üzüle bi hal oluyorum bu hamilelik iyice mahvetti beni ya bak yine biseyler okudum üzüldüm

:) Sıkıntılı haberlere son diloşum. Başkasına üzülmemeye çalış, yoksa beyin bunu içselleştirip sana bilinçaltı oyunu yaşatabiliyor gelecekte.

-Sunshine bizim de cinsiyetimiz geçen hafta belli oldu erkek, bir ismimiz yok daha hiç bir isme ısınamıyorum ne zormuş isim bulmak, içimden hep kız geçiyordu kız ismi hazırdı
Sanki mesajı ben yazmışım. :) Ben de yüzük falından, rüyalardan, insanların telkinlerinden hep kızım olacak sanıyordum. Adını da hazırlamıştım :) Sonra erkek olabilme ihtimalini duyunca önce afallayıp sonrasında benimsedim tabii.

İnşallah Emzirme olayı olmasa 1 sene sonra isterdim ikinciyi

Çok cesaretlisin Rad :) Ben başka çocuk istediğimi zannetmiyorum ya. Allah minnoşuma ömür versin, 36 yaşında anne olacağım zaten, onu büyütüp beraber gezme hayalim var. :)



Ne güzel MAŞALLAH!

Sen paket almadın dimi canım doğum için?
Biz odaları gezdik dün hastanede hiç fena değil, bu 2-3 hafta içinde paket işini çözüp bitirmeyi planlıyoruz.
 
Hadi bakalım haberdar edersin bizi de güzel haberlerle gel canisi
İnşallah canım
Teşekkür ederm canım bugün detaylı bi arama yapacağım soracağım her şeyi. Bu hastaneleri de ararım

Bak çok net söylüyorum böyle bir durumda olay çıkarırdı bizimkisi. Ben daha riske girmeyeceğim herhalde
Gerçekten muayene süresini geçtim eşe yapılan muamele nedir ayrıca.
Akıntı devam Etmiyor kuzum. Daha 1 hafta önce idrar kültürü vermiştim temiz çıkmıştı zaten. Fitil kullanıyorum günlük 2 doz o bile yapıyordur belki hiç bilemiyorum

Eşim de diyor ki covid mi kaldı maskeler çıktı yasaklar kalktı haklı olcak ya canım kocam
valla haklısın kuzum bi hevesle soru sormaları var ekrana bakarken. Hocam şimdiii cildi saydam değil mi bizim gibi değil yani kurban olduklarım yaaaa
Bi de başımı yanağımı sıvazlıyor çocuk zıpladıkça inanılmaz mutlu oluyorum onu öyle gördükçe.çok şükür.

Bebislerinizin cinsiyeti nedir? Erkek anneyi guzellestirir. Kiz annenin guzelligini alir derler dogru muymus acaba :)
Ergenlikte çıkarmadığım kadar sivilce çıkarıyorum ve bildiğin çirkinleştim bence umarım benim kız fıstık gibi bir şey olur da bunlara değer diyormuşum

Kuzu doğum paketi için yazacağım sana. Doktor bir şeyler dedi bana
 
Benimki de öyle yavrum tek tek gösteriyor her şeyini, ne çektin bu doktordan, bir doktor daha var diyordun bir git bebeğim belki onu seversin. Böyle olmaaz.
 
Hamilelik uygulaması diye giriyorum dedikodu uygulaması olarak cikiyorum
Bakmicam artık bazen sinirlerim bozuluyor
 
Heh evet.

Bak ben düşük tecrübem olduğu İçin doktorla en başında anlaşmıştım. Her hafta gelmek istiyorum diye tamam sen nasıl rahat edeceksin dedi bana.
Tabi ben 12. Haftaya hasar her hafta gittiğimden bizim muayeneler de 3-4 dk anca sürdü çünkü bebek canlı mı kalp atışı nasıl boyu nasıl bu kadar baktık hep.

Oradaki ebeler bana doktorumuz 13-17 ve 21. Haftada detaylı usg yapıyor demişlerdi. Nitekim 13+2 de gittiğimde tüm organları gösterdi baktı.
Şimdi cuma günü 17+2 olacak yine bakacakmış.

Detaylıya siz mi bakacaksınız dedim evet ben bakıyorum başka birine yönlendirmiyorum dedi. 17. Haftaya kadar çoğu organ oluşuyor zaten görüyorum çoğunu oluşumu tamamlayan bir kaç organ İçin 21 de tekrar bakıyorum dedi.

Yani anlatabildim mi bilmiyorum benim muayenelerim de bir dönem çok Sık gittiğimden çok uzun değildi ama o güven ilişkisi kurulunca takılmıyorsun hiç bunlara Bu sefer evet ya biraz fazla veriyorum ama içim rahat ediyor diyorsun.
 
Yazık bizimki de çıkaracakta sabır çekiyor
Bi anlasam valla sanki tek yaptik
 
Doğumdan aşırı korkuyorum hayırlısı artık epidural normal doğum kulağıma hoş geliyor cocuk normal doğuma uygun olursa herhalde epiduralli yaparımm kesin

Şimdiden korkutma bunlarla kendinii önümüzde daha vakit var. Ben bedenimizi ben psikolojimizii. Sezeryanda olsa normalde olsa Rabbim hepimize kolay sıkıntısız doğum ve doğum sonrası nasip etsiin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…