2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ahahaha bizim ki yarın kesin olacak belki de erkek olur belli olmaz hemen erkek anası tribine girdin kızlar oğlumun peşinde koşacak diye Ahhh ah

Ben ikisinden de istiyorum, mecbur ikinci yapılacak. Tutturamazsak noktayı koyarız üçe dayanamam.

Ya o değilde benim canım sıkkın, benimle ilgilen biraz.

Kızlar bu arada doktorum demir ilacını ve takviyeleri doğuma kadar kullanacaksın dedi. Siz sordunuz mu bunu?

Ben ikisinden de istiyorum, mecbur ikinci yapılacak. Tutturamazsak noktayı koyarız üçe dayanamam.

Ya o değilde benim canım sıkkın, benimle ilgilen biraz.
Yaaa miniğim nen var
Yemek yapıcam ama şimdi bakamam
Ben aldım bile kesinlikle ertelemeyin. Çok konforlu bir şeymiş. Masaj koltuğu gibi geldi bana
Uf ben aldım bugün dayanamadım @Hayyal
Kızlar bu arada doktorum demir ilacını ve takviyeleri doğuma kadar kullanacaksın dedi. Siz sordunuz mu bunu?
Biz doğumdan sonra da devam

Ben aldim kizlar rahat. Bi ara cok asiri belim agridi yatma yatamiyorum kalkamiyorum. En son gidip aldim. Allahtan e bebek yakin bize

Eklentiler

• image.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 68
Ay ne güzel sağlıkla gelsin isimleride sıralayın ne dusnuyorsunuz cinsiyette kesinleşti artık sizin
Valla fikir bekliyorum bende canım cinsiyeti öğrenmeden çok konuşmadık erkek olsaydı babamın adını koymayı düşünüyordum iki yıl önce kaybettik kız olunca şimdi arastiricaz bakalım

hamileliğimin başından beri ne zaman dışarda yesem mide bulantısı kusmayla sonuçlandı bugünde gene akıllanmadım dışardan yedim midem alt üst olduu bunu çocuğa anlatsan yapma bak kötü oluyorsun diye çocuk anlar yapmaz ben şimdi nasıl yasaklıycam bu çocuğa bazı şeylerii

Valla fikir bekliyorum bende canım cinsiyeti öğrenmeden çok konuşmadık erkek olsaydı babamın adını koymayı düşünüyordum iki yıl önce kaybettik kız olunca şimdi arastiricaz bakalım

Başınız sağolsun. İsim konusu için böyle bence anlık tamam bu dediğin oluyor ya öyle güncelleme geliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…