2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canim sirt kısmı ama ayaklari ve elleride gozuktu. Fosur fosur uyuyordu cok hareket etmedi. Cinsiyet vermeyi sevmiyorum bu haftalarda ama kiz bebege benziyor dedi. Nerden anladiysa artik hicbisey gozukmedi bak bi tane daha atacam fotoğraf orda elleri ayaklari beyaz bir sekilde gözüküyor

Eklentiler

• B004CF7A-CFDB-4EC4-9DF5-AC4F263427D4.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 68
ben de ilk hamileliğimde çatlak kremiyle birlikte bebek yağı kullanmıştım. şu an çatlak kremine daha başlamadım. ama özellikle kuru ciltlerde tek başına yetmiyor
Hangi kremi kullaniyosun canim. Ben bio oil aldim ama yeterli gelir mi bilmiyorum ic bacakta catlamalar var. Aslinda kilo almadim hic kilo kaybettim ama kalcadan asagisi genisliyor sanirim vucut.

Evet ben yaptırdım tavsiye ederim daha kesin sonuç ben Genoks a yaptırdım 3750 lira ödedik.
Canım ben bugün Genoks’u aradım. 4000 lira dediler. 23 kromozomlu olan testi istedim. Bir de Amerika’ya gitmiyormuş, bizde makinesi var, biz yapıyoruz testi dedi. O yüzden güvenemedim. Sen tavsiye üzerine mi oraya gittin canım?

Hangi kremi kullaniyosun canim. Ben bio oil aldim ama yeterli gelir mi bilmiyorum ic bacakta catlamalar var. Aslinda kilo almadim hic kilo kaybettim ama kalcadan asagisi genisliyor sanirim vucut.
ismini hatırlamıyorum ama çok memnun kalmıştım. sıfır çatlakla bitirdim 1. hamileliği. doktoruma sorucam yine. umarım hatırlıyordur. o zaman yazarım

Bana doktorum önerdi canım.Normalde 4000 imiş ama gittiğim hastane hastalarına 3750 lira dediler.

Ne zaman kaynana gelecek diyordum adını dahi anma sevmediğin ot derler

Alışmaktan herhalde yavrum bende her gün dışarıdan yiyorum neredeyse okulda ev yemeği çıkıyor onu yediğim zaman mide bağırsak hemen sıkıntı

Çok tatlış bir elbise aldım kızlar gelecek ay parti için fikir olur belki ben dantel parıltı vs sevmiyorum dümdüz oldu göbüşle hoş olur dedim

Eklentiler

• DA899653-0F17-4E2E-AE3D-7305719CC8B6.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 101
Sebebini söyledi mi minnoşum, nerdeyse hepimiz 12.haftada başladık çünkü.

Ben sana şuanda ne versem senin için vermiş olcam dedi. Çocuk şuanda senden çok bir şey almaz dedi. 20-21. Haftdan itibaren bebek annenin değerlerini çeker erkenden alma takviyeyi zamanı o dedi Güvendiğim için doktoruma bir şey demedim hem prof hemde riskli gebelik uzmanı ondan dolayı bilgilerine güvendim

Genoksta doktor indirimi bile yapıyorlar. Bana 3250 TL fiyat vermişlerdi doktorumu söylediğimde bilginiz olsun.
Ben de doktorumun adını söyledim. O yüzden 4500 den 4000’e indiler. Tutturabildiklerine sanırım. Profesyonel gelmedi bana. Of nereye yaptıracağım ya

Anladım minnoşum, belli ki doğuma kadar kullanacağız zaten. Benim kullanmam iyi oldu beslenemediğimden ayakta duracak gücüm kalmamıştı artık.

Alışmaktan herhalde yavrum bende her gün dışarıdan yiyorum neredeyse okulda ev yemeği çıkıyor onu yediğim zaman mide bağırsak hemen sıkıntı

Aynen alışkanlık o zaman bide bende kilo da olunca bebiş diyor heralde yapma anne bunu bizi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…