Canim resimler ayni nerdeyse burasi sirt tarafi demi hic doktorda aklima gelmedi sormak eve gelince bi an dedim bu ön tarafiysa bacaklar nerde yavrumun kalbinin atigi yer bit bit oynuyodu ultrasonda o yüzden ön tarafi sandim .. sirtanda kabinin atigi yer oynuormu biliyomusunuz ?
Aynen canim sirt kısmı ama ayaklari ve elleride gozuktu. Fosur fosur uyuyordu cok hareket etmedi. Cinsiyet vermeyi sevmiyorum bu haftalarda ama kiz bebege benziyor dedi. Nerden anladiysa artik hicbisey gozukmedi bak bi tane daha atacam fotoğraf orda elleri ayaklari beyaz bir sekilde gözüküyor
ben de ilk hamileliğimde çatlak kremiyle birlikte bebek yağı kullanmıştım. şu an çatlak kremine daha başlamadım. ama özellikle kuru ciltlerde tek başına yetmiyor
Hangi kremi kullaniyosun canim. Ben bio oil aldim ama yeterli gelir mi bilmiyorum ic bacakta catlamalar var. Aslinda kilo almadim hic kilo kaybettim ama kalcadan asagisi genisliyor sanirim vucut.
Hangi kremi kullaniyosun canim. Ben bio oil aldim ama yeterli gelir mi bilmiyorum ic bacakta catlamalar var. Aslinda kilo almadim hic kilo kaybettim ama kalcadan asagisi genisliyor sanirim vucut.
Canım ben bugün Genoks’u aradım. 4000 lira dediler. 23 kromozomlu olan testi istedim. Bir de Amerika’ya gitmiyormuş, bizde makinesi var, biz yapıyoruz testi dedi. O yüzden güvenemedim. Sen tavsiye üzerine mi oraya gittin canım?
Canım ben bugün Genoks’u aradım. 4000 lira dediler. 23 kromozomlu olan testi istedim. Bir de Amerika’ya gitmiyormuş, bizde makinesi var, biz yapıyoruz testi dedi. O yüzden güvenemedim. Sen tavsiye üzerine mi oraya gittin canım?
İnşallah minnoşum, her biri sağlıkla doğsun inşallah. Anası kurban olsun. Şimdi ben bir erkek evlat yetiştireceğim Allahın izniyle , artık sıraya mı girersiniz ne yaparsınız bilemem kız anaları.
Anası babası gibi eşitlikçi, saygı ve sevgi dolu olacak benim oğlum inşallah.
hamileliğimin başından beri ne zaman dışarda yesem mide bulantısı kusmayla sonuçlandı bugünde gene akıllanmadım dışardan yedim midem alt üst olduu bunu çocuğa anlatsan yapma bak kötü oluyorsun diye çocuk anlar yapmaz ben şimdi nasıl yasaklıycam bu çocuğa bazı şeylerii
Ben sana şuanda ne versem senin için vermiş olcam dedi. Çocuk şuanda senden çok bir şey almaz dedi. 20-21. Haftdan itibaren bebek annenin değerlerini çeker erkenden alma takviyeyi zamanı o dedi Güvendiğim için doktoruma bir şey demedim hem prof hemde riskli gebelik uzmanı ondan dolayı bilgilerine güvendim
3 hafta olmadı canım. Şehir falan fark edermi bilmiyorum ama her şehirde laboratuvarlari var mı belki o da fark oluşturur. Benim il Ankara. Ben yaptırmadım bu arada
Ben sana şuanda ne versem senin için vermiş olcam dedi. Çocuk şuanda senden çok bir şey almaz dedi. 20-21. Haftdan itibaren bebek annenin değerlerini çeker erkenden alma takviyeyi zamanı o dedi Güvendiğim için doktoruma bir şey demedim hem prof hemde riskli gebelik uzmanı ondan dolayı bilgilerine güvendim