3 hafta olmadı canım. Şehir falan fark edermi bilmiyorum ama her şehirde laboratuvarlari var mı belki o da fark oluşturur. Benim il Ankara. Ben yaptırmadım bu arada
Allah kalbimi biliyor bekarken ben hep erkek çocuklarına düşkündüm yolda bir erkek bebek görsem içim giderdi aynı yaştan iki çocuk görsem kızlı erkekli içim hep oğlana kayardı Allah bana iki oğlan nasip etti kızım da olsun farklıyı da tadayım süsleyip püsleyip giydireyim demiştim ama hayırlı olan buymuş gün geçtikçe iki oğlan annesi olma fikri hoşuma gitmeye başladı Hele büyüyüp delikanlı oldukları günleri görmek en büyük hayalim
Bende iki oğlan anasıyım, çok şükür bence çok güzel aralarındaki uyumu çok seviyorum 4 yaş var benimkilerin arası, küçüğüne çok kıyafet ayakkabı almıyoruz maddi yöndende iyi oluyor eğer değişmezse şimdilik buna kız dedi doktor ama kendimi kaptırmıuorrum her an dönebilir diye, birdahaki kontrol 17.hafta da o zamana daha net söyler sanıyorum, sağlıkla hayırla vaktinde gelsinler
İyi akşamlar herkese akşam randevumuz vardı. 134gr olmuş kuşum, 15 cm olmuş 15+3 çıktı ultrasonda. Minnoşum da sağlıklıydı, annesi ona şeker yediremediği için çok hareketli değildi sadece
Proluton depotu da bıraktık. Çok rahatladım şükür
İyi akşamlar herkese akşam randevumuz vardı. 134gr olmuş kuşum, 15 cm olmuş 15+3 çıktı ultrasonda. Minnoşum da sağlıklıydı, annesi ona şeker yediremediği için çok hareketli değildi sadece
Canım ya fitil ayrı yoruyor proluton ayrı Allah yardımcın olsun.
Fitili 12. Haftada bıraktırdı. Şu an hiçbir ilaç kullanmıyorum vitamin ve takviye dışında şükür
Bu arada dün tekrar TSH istedi endokrin doktoru. TSH değerim baya iyi yükselmiş. Alt sınırı yakaladım. 0.27 doktor 3 hafta daha kullanmamı istedi.
Canım ya fitil ayrı yoruyor proluton ayrı Allah yardımcın olsun.
Fitili 12. Haftada bıraktırdı. Şu an hiçbir ilaç kullanmıyorum vitamin ve takviye dışında şükür
Bu arada dün tekrar TSH istedi endokrin doktoru. TSH değerim baya iyi yükselmiş. Alt sınırı yakaladım. 0.27 doktor 3 hafta daha kullanmamı istedi.
Güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyorduuu maşallah Allah’ım sağlığını sıhhatini daim eylesin.
Beni de rahimle alakalı düşünceler alıyor.
Senin de rahim ağrıların sızlama gibi oluyor mu ya? kasılıyor gibi geliyo bana
Ay kuzuumm ciddi misiin bi an senden kız gelecek diye düşünmedim değil ama içine nasıl doğmuş yaaa
Oyyy nasıl sevindim bi gün bakamadım kaçırdım durumu nasıl sağlığı vs. Hersey yolundadir insallahh