2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Anladım minnoşum, belli ki doğuma kadar kullanacağız zaten. Benim kullanmam iyi oldu beslenemediğimden ayakta duracak gücüm kalmamıştı artık.

Aynen canım sana iyi olmuştur. İnşallah mide bulantıların geçer de bu günlerin telafisini yaparsıın

Bende iki oğlan anasıyım, çok şükür bence çok güzel aralarındaki uyumu çok seviyorum 4 yaş var benimkilerin arası, küçüğüne çok kıyafet ayakkabı almıyoruz maddi yöndende iyi oluyor eğer değişmezse şimdilik buna kız dedi doktor ama kendimi kaptırmıuorrum her an dönebilir diye, birdahaki kontrol 17.hafta da o zamana daha net söyler sanıyorum, sağlıkla hayırla vaktinde gelsinler

Ayyy maşallah
sen bugün kime gittin ya

Tüp bebek doktoruma evet arkadaşım büyüyor hızla insan şaşırıyor seviniyor öyle karışık…
Valla gözün aydın proluton bıraktın bende de fitil değil de bu iğne daha çok yoruyor
Bu arada sen fitil i de bırakmıştın dimi

Valla gözün aydın proluton bıraktın bende de fitil değil de bu iğne daha çok yoruyor
Bu arada sen fitil i de bırakmıştın dimi
Canım ya fitil ayrı yoruyor proluton ayrı Allah yardımcın olsun.
Fitili 12. Haftada bıraktırdı. Şu an hiçbir ilaç kullanmıyorum vitamin ve takviye dışında şükür
Bu arada dün tekrar TSH istedi endokrin doktoru. TSH değerim baya iyi yükselmiş. Alt sınırı yakaladım. 0.27 doktor 3 hafta daha kullanmamı istedi.

Güzel haberlerin ardı arkası kesilmiyorduuu maşallah Allah’ım sağlığını sıhhatini daim eylesin.
Beni de rahimle alakalı düşünceler alıyor.
Senin de rahim ağrıların sızlama gibi oluyor mu ya? kasılıyor gibi geliyo bana

Gözün aydın canımm. O ilaçları bırakınca vücutta rahatlıyor şişkinlik vs hazırlıyor. Çocuğu akşam akşam rahatsız etmişsiniz niye oynasın size

Ben 10 uncu haftadan itibaren hissediyorum. Doktora soylemedim bilerek. Mumkun degil dicek diye. Ama hissedenler var canim pit pit diye
Valla bilemedim daha önceden böyle bisey hissetmedim. Arada pıt pıt baloncuk gibi biseyler oluyor bebis sanirim

Oyyy maşallah yaa ne güzel dün hep güzel haberler alınmış kaçırdım ben
K KIR PAPATYASII sen gittin mi canım mesajları goremedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…