2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende direk dörtlü test yapacağız dedi kan verdim ama ben paket almıştım ondan yapmış olabilir sonra da 23 . Hafta ayrıntılı ultrason bakacak
O da olabilir canım zaten her doktorun görüşü aynı olmuyor zaten biri gerekli duyuyor her ihtimale karşı yaptiriyor biri gerekli duymuyor

Acaba bizi kaçıncı hafta tekmelicek 20 de filan netleşir mi iyice?
Aslında bana doktor dedi ki sanırım kiloma da bakarak söyledi en erken 19. Hafta onda da akşam dinleneceksin de tatlı bisey yiyeceksin uzanacaksin öyle dedi. Ama sanırım 20den sonra başlıyormuş. Sanırım 24 28e kadar düzensiz oluyormuş yani bi gün hissedip diğer gün hissetmemek gibi. Ya da her gün sadece akşamları bi kaç hareket hissetmek gibi sonra da yerinde durmuyorlarmis annelerden okuduğum kadarıyla

Valla canım almayı düşünüyorum yani ne yalan söyleyeyim daha da tam hissetmiyoruz ya hatta hiç diyelim insan merak ediyor. Doktor da 5 hafta sonra gel dedi nasıl beklenir
Hem ilerde hareketler bazen kesiliyor insan tedirgin olur o zamanda hemen elinin altında olup dinleyebilirsin ya o açıdan çok iyi. Bi link atar mısın müsait olduğunda canim aklımda bulunsun.
Valla bu arada maşallah çok bilgilisin benimde ishal kesilmeyince artık 2 antibiyotik bi probiyotik vermişlerdi hepsi anca zor geçirdi 5 6 günde

Dene bakalım ben de cok şey denedim ölüm döşeğindekileri kaldırdığım oldu. Ah bekar evim çok güzeldi tülün ardından tatlı tatlı ışığı alırlardı arada besinle beraber çok güzel açarlardı ama şimdi anca yaprak anca yaprak
2 senedir tık yok ya
Kuzum biliyorsundur belki eve yeni gelen pekişeler uzun süre bekletmeden köklerin arasındaki süngeri çıkar temizle yeniden toprağı ile saksıya doldur. İçi nemli kalmamalı o da öldürür çiçeği.

Antibiyotikler yararlı bakterileri de yok ediyor bağırsak florasını bozuyor ya kuzum probiyotik ondan vermiştir. Geçmişte de çok kullandığım oldu zararlı değildir zaten kesinlikle inanmam böyle bi şeye şahsen
Ay diloşum vaktim çok bol maalesef.
bi de yapım itibari ile bilmediğim bir şey başıma gelince çok sinir stres yaşarım o yüzden ha bire bi şeyler okuyorum soruyorum İşte
Gebelik zaten komple yabancı olduğum bi süreç ben basit sanıyordum komple cahillik
bi de riskli gebelik çıktı başımıza süreci aklı selim yönetebilmek için uğraşıyorum

Linki bırakıyorum ben indirime denk gelmiştim şans eseri belki araştırırsan yine çıkar takip edersin canım
Vzn Fetal Doppler 530b

Ama mesela şimdi uzanıyorum ben o pıt pıt oluyor gayette hissediyorum senin kilon kaç?

İnşallah canım ne gerekiyorsa ona göre hareket edeceğiz artık yaşamayan bilmiyor gerçekten

Ama mesela şimdi uzanıyorum ben o pıt pıt oluyor gayette hissediyorum senin kilon kaç?
Kuzu senin sat tan 2 gün öndeymişim ben yaa
O pıt pıtlar bağırsak da ilerleme filan değil mi acaba
Ben hiç ihtimal vermiyordum uzun zamandır öyle hisler var diye. Bi de özellikle yatınca rahmimi dışardan bile çizebilirim o kadar çıkık
Ayyy bilemedimm şöyle okkalı bi tekme atmıyo ki göreyim dünya kaç bucak

Benim aksam ustu bir kac damla pempe kan geldi ama sonra durdu. Saatlerdir uzaniyorum.
galiba artik bebegim yukari dogru ciktigi icin ufak bir kan geldi .
tekrar ederse acil e gidcegim ama suan ne bir agri ne birsey var , kendimide iyi hissediyorum

Sen bilgilisin baya ne güzel :) şimdi 3 tane çiçeğim var. Bir tane de şirkette 4.
Söylediğin iyi oldu hiç özenli bakamadım bugüne kadar. Hep öldürdüm inşallah bu sefer iyi olur.

Geçmiş olsun açık renkli ise bişey olmaz sanırım. Kötü düşünmemeli inşallah iyi olur

Benim aksam ustu bir kac damla pempe kan geldi ama sonra durdu. Saatlerdir uzaniyorum.
galiba artik bebegim yukari dogru ciktigi icin ufak bir kan geldi .
tekrar ederse acil e gidcegim ama suan ne bir agri ne birsey var , kendimide iyi hissediyorum

Geçmiş olsun kendini yorduysan ondan da gelmiş olabiliir bir şey yoktur inşallah

Ben de bebikoyu hissedenlerdenim uzanınca solda şimdi kahvaltı yapıp tekrar denicem oluyor
Bu arada hastane çıkışı ve hediyelik düşündüyseniz fikir olsun bizle de paylaşın canımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…