O da olabilir canım zaten her doktorun görüşü aynı olmuyor zaten biri gerekli duyuyor her ihtimale karşı yaptiriyor biri gerekli duymuyorBende direk dörtlü test yapacağız dedi kan verdim ama ben paket almıştım ondan yapmış olabilir sonra da 23 . Hafta ayrıntılı ultrason bakacak
Aslında bana doktor dedi ki sanırım kiloma da bakarak söyledi en erken 19. Hafta onda da akşam dinleneceksin de tatlı bisey yiyeceksin uzanacaksin öyle dedi. Ama sanırım 20den sonra başlıyormuş. Sanırım 24 28e kadar düzensiz oluyormuş yani bi gün hissedip diğer gün hissetmemek gibi. Ya da her gün sadece akşamları bi kaç hareket hissetmek gibi sonra da yerinde durmuyorlarmis annelerden okuduğum kadarıylaAcaba bizi kaçıncı hafta tekmelicek 20 de filan netleşir mi iyice?
Valla canım almayı düşünüyorum yani ne yalan söyleyeyimkuzum hala alabilirsin aslında nabzını da gösteriyo bebeğin takip etmesi güzel bence
dediğin gibi iç de rahatlatıyor baya.
bence probiyotikte sorun yoktur onun benim özelimde bi bildiği vardır belki
cünkü direkt gebeler için üretilmiş probiyotikler de var. hatta nette normal doğum öncesi probiyotik kullandırılan kadınlar okumuştum bebek doğum kanalından geçerken maruz kalsın isteniyormuş filan.
Ay kıyamamTuzu kullanmayınca aynı şey bir daha olmadı canım, öyle korktum ki, daha tuza yaklaşmamdemek ki ben salatalığı, ayvayı tuzlayıp yiye yiye yapmışım o işi
Dene bakalım ben de cok şey denedim ölüm döşeğindekileri kaldırdığım oldu. Ah bekar evim çok güzeldi tülün ardından tatlı tatlı ışığı alırlardı arada besinle beraber çok güzel açarlardı ama şimdi anca yaprak anca yaprakBen zaten bu orkide bakmayı hiç beceremiyorum. 3-4 taneyi Pert etmişliğim varşubatta aldı bir tane eşim, onun İçin mayalı şekerli sulu bir karışım düşünüyorum umarım bunu da pert etmem coşturuyor diyorlar orkideleri istersen deneyince söylerim.
Antibiyotikler yararlı bakterileri de yok ediyor bağırsak florasını bozuyor ya kuzum probiyotik ondan vermiştir. Geçmişte de çok kullandığım oldu zararlı değildir zaten kesinlikle inanmam böyle bi şeye şahsenValla canım almayı düşünüyorum yani ne yalan söyleyeyimdaha da tam hissetmiyoruz ya hatta hiç diyelim insan merak ediyor. Doktor da 5 hafta sonra gel dedi nasıl beklenir
Hem ilerde hareketler bazen kesiliyor insan tedirgin olur o zamanda hemen elinin altında olup dinleyebilirsin ya o açıdan çok iyi. Bi link atar mısın müsait olduğunda canim aklımda bulunsun.
Valla bu arada maşallah çok bilgilisinbenimde ishal kesilmeyince artık 2 antibiyotik bi probiyotik vermişlerdi hepsi anca zor geçirdi 5 6 günde
İnşallah canım çok sağol. Evet doktor da yaz geliyor, tuz ödemini artırır aman dedi. Hepimiz dikkat edelim.Ay kıyamaminşallah bi daha hiç yaşamazsın kesmek azaltmak her türlü iyi ödemde olmaz
Ama mesela şimdi uzanıyorum ben o pıt pıt oluyor gayette hissediyorum senin kilon kaç?Aslında bana doktor dedi ki sanırım kiloma da bakarak söyledi en erken 19. Hafta onda da akşam dinleneceksin de tatlı bisey yiyeceksin uzanacaksin öyle dedi. Ama sanırım 20den sonra başlıyormuş. Sanırım 24 28e kadar düzensiz oluyormuş yani bi gün hissedip diğer gün hissetmemek gibi. Ya da her gün sadece akşamları bi kaç hareket hissetmek gibi sonra da yerinde durmuyorlarmis annelerden okuduğum kadarıyla
İnşallah canım ne gerekiyorsa ona göre hareket edeceğiz artık yaşamayan bilmiyor gerçektenKuzu çok iyi anlıyorum bende de çok kilo ve insülin direnci vardı şekerim çok hızlı çakılırdı sağlıklı düşünemez o an yükselsin diye elimin altında ne varsa atıştırmak zorunda kalırdım bazen. Çok dikkat ettiğim dönemlerde bile vermem x10 daha zordu. Diyetisyen desteği bu dönemde faydalı olabilir bebek söz konusu.
Bir de kesinlikle 2 saatten uzun süre bir şey atıştırmadan durma en kötü süt ayran yoğurt filan muhakkak tüket daha kötü olursun. Bende de gebelik sonrası ekstra şeker düşmeleri yeniden başladı. İyi bi beslenmeyle yolunda tutarsın inşallah her şeyi
Kuzu senin sat tan 2 gün öndeymişim ben yaaAma mesela şimdi uzanıyorum ben o pıt pıt oluyor gayette hissediyorum senin kilon kaç?
Cok teşekkür ederimay ben 10. yilimda tekrar dugun yapmak istiyorumen sevdigim sey bu yaban ellerde en cok hasretini cektigim sey dugun ve halay
K KIR PAPATYASII , hayirli olsun canimbir prensesimiz daha geliyor
Bence de cnaim doktor görüşü farklılığı oluyorO da olabilir canım zaten her doktorun görüşü aynı olmuyor zaten biri gerekli duyuyor her ihtimale karşı yaptiriyor biri gerekli duymuyor
Sen bilgilisin baya ne güzel :) şimdi 3 tane çiçeğim var. Bir tane de şirkette 4.Dene bakalım ben de cok şey denedim ölüm döşeğindekileri kaldırdığım oldu. Ah bekar evim çok güzeldi tülün ardından tatlı tatlı ışığı alırlardı arada besinle beraber çok güzel açarlardı ama şimdi anca yaprak anca yaprak
2 senedir tık yok ya
Kuzum biliyorsundur belki eve yeni gelen pekişeler uzun süre bekletmeden köklerin arasındaki süngeri çıkar temizle yeniden toprağı ile saksıya doldur. İçi nemli kalmamalı o da öldürür çiçeği.
Geçmiş olsun açık renkli ise bişey olmaz sanırım. Kötü düşünmemeli inşallah iyi olurBenim aksam ustu bir kac damla pempe kan geldi ama sonra durdu. Saatlerdir uzaniyorum.
galiba artik bebegim yukari dogru ciktigi icin ufak bir kan geldi .
tekrar ederse acil e gidcegim ama suan ne bir agri ne birsey var , kendimide iyi hissediyorum
evet acik renktiGeçmiş olsun açık renkli ise bişey olmaz sanırım. Kötü düşünmemeli inşallah iyi olur
Benim aksam ustu bir kac damla pempe kan geldi ama sonra durdu. Saatlerdir uzaniyorum.
galiba artik bebegim yukari dogru ciktigi icin ufak bir kan geldi .
tekrar ederse acil e gidcegim ama suan ne bir agri ne birsey var , kendimide iyi hissediyorum
Hareketli bir gundu , yarin icin isten izin aldim zaten ne olur ne olmaz dieGeçmiş olsun kendini yorduysan ondan da gelmiş olabiliir bir şey yoktur inşallah
Ben Tema vakfin dan magnet yaptirmayi dusunuyorum.Ben de bebikoyu hissedenlerdenim uzanınca solda şimdi kahvaltı yapıp tekrar denicem oluyor
Bu arada hastane çıkışı ve hediyelik düşündüyseniz fikir olsun bizle de paylaşın canımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?