isteyenin bi yüzü karaSeneye bebişle tatilde dinlenmek miçok iyimser oldu, bence çocuksuz olanlar son özgür yazın tadını çıkartsın
Merhaba, hoşbuldukHoşgeldiniz
Kaç haftalık oldunuz bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Soğuk algınlıkları için ayrıca nohut kadar taze zencefilden ve limondan çay demleyip ılınınca bal ile tüketebilirsiniz.
Ya da toz zencefili bal ile karıştırıp Ilık suyla tüketenler vardı diğer gebe gruplarında :)
ay maşallah sen de yarılamışsın :)Merhaba, hoşbulduk
Bebeğimin cinsiyeti kız, 20+2'deyim bugün itibariyle :))
Çok teşekkür ederim, bol ılık su, ballı ıhlamur vs. derken iyiledi baya boğazım
Hayırlı olsun diloş inşallah rahat geçer taşınma işleri firmalardan yardım alarak rahat oluyor artık bizde seneye tayinciyiz bakarsın diyarbakırda bitiveririm birlikte yürütürüz bebeleriNasilsiniz kızlar iyisinizdir inşallah
Gebeligimin son ayları sıcaklara denk gelecek nasıl yapicam derkenn bugün tayinimiz açıklandı ve Diyarbakıra gidiyoruzSıcakları dibine kadar yaşamaya gidiyorum, insallah fenalık gecirmem bir de taşınma işi var tabii, ne yapicaz bilmem.
Bir de çatı ağrısı yaşıyorum var mı benim gibi olan sanki erken başladı gibikoltuktan kalkarken paytak paytak yürüyorum
Bence doktoruna danisarak kullanabilirsin benimde bacak ağrım oluyor ama iç bacak üst taraf yuruyemiyorum uzaniyorsam oynatamiyorum özellikle çok yürürsem çok yorulursam öyle oluyor. Benim Kaynanam anlıyor biraz bakti karnin çok aşağıda diyor ağrılarının sebebi bu diyor bakalım perşembe gunu doktora gidecegim doktor ne diyecekmerhaba bende de bel-sırt ağırsı çok oluyor. azıcık fazla yürüsem felçli gibi bacağım aksamaya başlıyor daha bebek e küçük hamileliği yeni yarı ettik bebek büyüdükçe artar diye de krokmuyor değilim. magnezyum almaıdm hiç onu mu denesem acaaba
Canlarim KIZ annesi oluyorum allahin izniyle
Okadar guzeldi ki nasil anlatsam masallah yavruma heryeri cok guzel gelisip buyuyor 19+3 bugun 404gm. Boyunu unuttum kiz diyince aklim basimdan gitti zaten sevincten hungur hungur agladim gecen sene eylulde kizi kaybettim bu sene ekimde kizim olacak allahin izniyle cok sevincliyim kizlar rabbim hepimize bu mutlulugu yasatsin ve daim etsin dilerim rabbimden buradaki hepimiz saglicakla vaktiyle kavusalim yavrularimiza hep dugalarimda olacaksiniz canlarim sizde bana edin olur mu rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Maaşallah saglikla kucagina alırsın insaallah. Nedense benimde içime kız doğmuştu senin için. insaallah bende öğrenirim artık cinsiyeti hayirlisyla.:)Canlarim KIZ annesi oluyorum allahin izniyle
Okadar guzeldi ki nasil anlatsam masallah yavruma heryeri cok guzel gelisip buyuyor 19+3 bugun 404gm. Boyunu unuttum kiz diyince aklim basimdan gitti zaten sevincten hungur hungur agladim gecen sene eylulde kizi kaybettim bu sene ekimde kizim olacak allahin izniyle cok sevincliyim kizlar rabbim hepimize bu mutlulugu yasatsin ve daim etsin dilerim rabbimden buradaki hepimiz saglicakla vaktiyle kavusalim yavrularimiza hep dugalarimda olacaksiniz canlarim sizde bana edin olur mu rabbim hepimizin yardimcisi olsun
çocikim büyüyo mideme baskı yapıyo diye de olumlamaya çalışıyorm
Seneye bebişle tatilde dinlenmek miçok iyimser oldu, bence çocuksuz olanlar son özgür yazın tadını çıkartsın
Nasilsiniz kızlar iyisinizdir inşallah
Gebeligimin son ayları sıcaklara denk gelecek nasıl yapicam derkenn bugün tayinimiz açıklandı ve Diyarbakıra gidiyoruzSıcakları dibine kadar yaşamaya gidiyorum, insallah fenalık gecirmem bir de taşınma işi var tabii, ne yapicaz bilmem.
Bir de çatı ağrısı yaşıyorum var mı benim gibi olan sanki erken başladı gibikoltuktan kalkarken paytak paytak yürüyorum
Çatı ağrısı denen şey tam olarak ne bilmiyorum ama koltuktan kalkarken diyorsun ya haniNasilsiniz kızlar iyisinizdir inşallah
Annelik zor ama çoook güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin, evlatlarımızı bağışlasın ama inanki bırak rahat rahat tatil yapmayı, gezmeyi, dışarıda yemek yemeyi, uyumayı hatta banyo yapmayı bile özleyeceksinkorkutma sen bizii deneyimsiz anneleriz çoğumuz
Aynen olur belki neden olmasın, anne ya da kayınvalide ile gidilirse bir nebze dinlenilebiliniristeyenin bi yüzü kara
Canım bence 1 hafta bekleme, başka bir doktor bul ona git, elinde iki doktorun verileri olur, farklı bir gözün bakması iyidir.Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım hep üstten takip ettim.
Malum taşınma işlerim vardı daha yeni bitti sayılır hala taşınamadık 2-3 güne hallolacak inşallah
Bu aralar taşınma stresinden yorgunluktan bıkmışken tam taşınma bitince rahatlayıp ailemin yanına gideceğim derken annemin zatürre olup hastanede yatırdıklarını öğrendim durumu ciddiydi oksijenle rahat nefes alabiliyordu çok şükür bugün durumu iyiye gitmeye başladı tam çok Şükür rahatladım derken detaylı ultrasona girdim.
Doktor baktı baktı tek kelime etmedi sinir oldum sözde perinatoloji uzmanı ayrıntılı bakıp anlatsın diye gittik neyse. İşte bittiği zaman söylicem dedi ama anormal bişey görmedim şu ana kadar dedi meyve suyu içip biraz dolaşıp gel tekrar bakalım dedi neyse gittik sonra geri geldik baktı bitirdi ultrasonu. Daha girer girmez zaten sormuştu ikili üçlü tarama yaptınız mı diye bizde hayır dedik. Neyse işte baktığım kadarıyla dedi 2 sorun görünüyor elimizde yüzde kaç riskli olduğunu bilmediğimiz tarama testleri yok bir de plesentadan bebeği besleyen 3 damar olması gerekirken sende 2 tane var dedi bu da ileriki haftalarda gelişim geriliği yaratabilir bir de genetik hastaalık riskini arttırabilir filan ben orda koptum zaten haftaya tekrar gel bakalım dedi kendi doktoruma attım sonucu cevap vermedi daha. Şu ana kadar hep günüyle uyumlu gitti bi sorun görmedi beni takip eden doktorum. Bugünde günüyle uyumlu çıktı 20+6da 373 gram 24 cm çıktı.
Bu 3 damarın 2 damar olması dışında da bi sıkıntı göremedim dedi herşey normal sadece bu sıkıntılı dedi haftaya tekrar bakıcam dedi. 3 damar olup gelişim geriliği olan da var 2 damar olup gelişimi düzgün gününde olan da var dedi kafamı allak bullak edip gönderdi genetik test yaptırmak istiyorum muhtemelen doktor da ister ya da amniyosentez eşim yaptırmayalım diyor içini ferah tut bi sıkıntı yoktur diyor napıcam bilmiyorum. Bana dua etmenizi istiyorum içime sıkıntı soktu bu doktor gitmeseydim diyorum keşke ne güzel kafam rahattı hareketlerini hissediyordum normal rutin kontrolümü yapıp gelsem günüyle uyumlu çıkacak mutlu olacaktım şimdi bu kadar yorgunluk ve sıkıntının üstüne 1 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Sırf bu stresi yaşamamak için ikili üçlü tarama yaptırmadım detaylı ultrasonda yüzünü görüp mutlu olacaktım eliyle yüzünü kapattı göstermedi bile
Eşim çok stres yapıyorsun diyor bi sıkıntı yoktur diyor gidelim desem kabul edeceğini sanmıyorum. Haftaya o doktora giderim tekrar. Kendi doktorum da cevap verirse çağırır büyük ihtimal onun yanına giderim.Canım bence 1 hafta bekleme, başka bir doktor bul ona git, elinde iki doktorun verileri olur, farklı bir gözün bakması iyidir.
Kııızzz onlarla tatil mi olur dermişimAynen olur belki neden olmasın, anne ya da kayınvalide ile gidilirse bir nebze dinlenilebilinirsağlıkla doğsunlar da tatil hiç yapmasak da olur
Kuzum anneciğine çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım hep üstten takip ettim.
Malum taşınma işlerim vardı daha yeni bitti sayılır hala taşınamadık 2-3 güne hallolacak inşallah
Bu aralar taşınma stresinden yorgunluktan bıkmışken tam taşınma bitince rahatlayıp ailemin yanına gideceğim derken annemin zatürre olup hastanede yatırdıklarını öğrendim durumu ciddiydi oksijenle rahat nefes alabiliyordu çok şükür bugün durumu iyiye gitmeye başladı tam çok Şükür rahatladım derken detaylı ultrasona girdim.
Doktor baktı baktı tek kelime etmedi sinir oldum sözde perinatoloji uzmanı ayrıntılı bakıp anlatsın diye gittik neyse. İşte bittiği zaman söylicem dedi ama anormal bişey görmedim şu ana kadar dedi meyve suyu içip biraz dolaşıp gel tekrar bakalım dedi neyse gittik sonra geri geldik baktı bitirdi ultrasonu. Daha girer girmez zaten sormuştu ikili üçlü tarama yaptınız mı diye bizde hayır dedik. Neyse işte baktığım kadarıyla dedi 2 sorun görünüyor elimizde yüzde kaç riskli olduğunu bilmediğimiz tarama testleri yok bir de plesentadan bebeği besleyen 3 damar olması gerekirken sende 2 tane var dedi bu da ileriki haftalarda gelişim geriliği yaratabilir bir de genetik hastaalık riskini arttırabilir filan ben orda koptum zaten haftaya tekrar gel bakalım dedi kendi doktoruma attım sonucu cevap vermedi daha. Şu ana kadar hep günüyle uyumlu gitti bi sorun görmedi beni takip eden doktorum. Bugünde günüyle uyumlu çıktı 20+6da 373 gram 24 cm çıktı.
Bu 3 damarın 2 damar olması dışında da bi sıkıntı göremedim dedi herşey normal sadece bu sıkıntılı dedi haftaya tekrar bakıcam dedi. 3 damar olup gelişim geriliği olan da var 2 damar olup gelişimi düzgün gününde olan da var dedi kafamı allak bullak edip gönderdi genetik test yaptırmak istiyorum muhtemelen doktor da ister ya da amniyosentez eşim yaptırmayalım diyor içini ferah tut bi sıkıntı yoktur diyor napıcam bilmiyorum. Bana dua etmenizi istiyorum içime sıkıntı soktu bu doktor gitmeseydim diyorum keşke ne güzel kafam rahattı hareketlerini hissediyordum normal rutin kontrolümü yapıp gelsem günüyle uyumlu çıkacak mutlu olacaktım şimdi bu kadar yorgunluk ve sıkıntının üstüne 1 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Sırf bu stresi yaşamamak için ikili üçlü tarama yaptırmadım detaylı ultrasonda yüzünü görüp mutlu olacaktım eliyle yüzünü kapattı göstermedi bile
Canım ultrason ses dalgası ile bebeğin görüntüsünü bize ulaştırdığı İçin kanıtlanmış hiçbir zararı yok, için rahat olsun. Ben de diğer arkadaşlarıma katılıyorum bir başka göz seni daha rahat ettirecektir.Eşim çok stres yapıyorsun diyor bi sıkıntı yoktur diyor gidelim desem kabul edeceğini sanmıyorum. Haftaya o doktora giderim tekrar. Kendi doktorum da cevap verirse çağırır büyük ihtimal onun yanına giderim.
Ayrıntılı ultrasonda uzun süre bakıyorlar aynı haftada çok ultrasonda zararlı olur diye de korkuyorum arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?