Çok sevindim sizin adınızaEvet çok şükür hem de bir tanecik yumurtam vardı. Tüp bebek ile hamile kaldım
Evet canım. Eğer gitmen gerekirse öneririm. Yaklaşımları falan süperŞu anda hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin bu gebelik onun sayesinde mi oluştu ?
İnşallah ona denk gelirim, ne yapacağımı bilmiyorum buradan rapor verilip sevk mi edileceğim, yoksa orada mı rapor çıkartılacak bilemiyorum zor bir süreç ama benim için daha zor olacak Hatay'dan gidip geleceğim için acaba asistanı yada sekreteri ile konusabileceğim bir numara var mı?Evet canım. Eğer gitmen gerekirse öneririm. Yaklaşımları falan süper
Hoca da endiseliydi tek yumurta olduğu için
Tüm ekip benimle birlikte sevindi sonuca
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla büyüyecek bir gebelik nasip etsin. Biz Çankırı’da oturuyoruz Ankara 2 saat buradaki çoğu kişi etlik Zübeyde hanıma gidiyor ablam 2 çocuğunu da Prada doğum yaptı doktorunu hatırlamıyorum ama o hastane çok iyi diye biliyorumUzun bir aradan sonra merhaba, böyle kötü bir haberle gelmek istemezdim bayanlar şu anda hamileyim ama maalesef CVS testi sonucum geldi bebek hastaymış ve gebeliği sonlandırmak zorundayımGenetik rahatsızlığım olduğu ve eşim de taşıyıcı olduğu için ücretsiz PGT şansımız var ve şimdilik sadece Ankara'da bu hastanelerde (Etlik Zübeyde Hanım E.A.H / Bilkent Şehir Hastanesi'nde) yapılıyormuş hangi hastane daha iyi acaba ve bildiğiniz varsa hangi kadın doğum doktorunu önerirsiniz lütfen yardım edin çok kötüyüm ve Hatay'dan Ankara'ya gideceğim bilgisi olanlar yazsın lütfen
Özel muayeneleri yok bildiğim kadarıyla normal poliklinik yapıyorlar ama tüp bebek çok kontrollü bir olay ve git gel yapılıyor sürekli. Hastaneyi arayıp tüp bebek bölümünün sekreterliği ile görüşebilirsiniz. Onlar bilgi verir benceİnşallah ona denk gelirim, ne yapacağımı bilmiyorum buradan rapor verilip sevk mi edileceğim, yoksa orada mı rapor çıkartılacak bilemiyorum zor bir süreç ama benim için daha zor olacak Hatay'dan gidip geleceğim için acaba asistanı yada sekreteri ile konusabileceğim bir numara var mı?
En azından MHRS'den kolay randevu alınabiliyormuş şimdi baktım sevindim, ilginiz için teşekkürlerÖzel muayeneleri yok bildiğim kadarıyla normal poliklinik yapıyorlar ama tüp bebek çok kontrollü bir olay ve git gel yapılıyor sürekli. Hastaneyi arayıp tüp bebek bölümünün sekreterliği ile görüşebilirsiniz. Onlar bilgi verir bence
Evet tüm koridorlar hınca hınç doluyken tüp bebek kısmı daha sakin oluyor. Direk randevu ile gidilebiliyorEn azından MHRS'den kolay randevu alınabiliyormuş şimdi baktım sevindim, ilginiz için teşekkürler
YAZIYORUM SENİ KIZ ANASIIIICanlarim KIZ annesi oluyorum allahin izniyle
Okadar guzeldi ki nasil anlatsam masallah yavruma heryeri cok guzel gelisip buyuyor 19+3 bugun 404gm. Boyunu unuttum kiz diyince aklim basimdan gitti zaten sevincten hungur hungur agladim gecen sene eylulde kizi kaybettim bu sene ekimde kizim olacak allahin izniyle cok sevincliyim kizlar rabbim hepimize bu mutlulugu yasatsin ve daim etsin dilerim rabbimden buradaki hepimiz saglicakla vaktiyle kavusalim yavrularimiza hep dugalarimda olacaksiniz canlarim sizde bana edin olur mu rabbim hepimizin yardimcisi olsun
YAZIYORUM SENİ KIZ ANASIIII
allah sağlığını güzel haberleri daim etsin inşallahhh. vakitlice al kucağına amin
aldın mı vesikalık
hep öyle yatıyorum eskiden fayda ederdi artık zehir gibi uyandırıyor valla gecenin 3 ünde rennie içiyorum
Ah yanlış alıntılamışım canım ya kusura bakmaYanlış alıntıladınız herhalde ben bebeğimi kaybetmedim çokk şükür benimle.. duanıza çokça amin rabbim kaybedenlere sabırlar ve tekrar sağlıklı gebelikler nasip etsin
Ne kadar doğru bir tespit yapmışsın canım. Ben de hep buna takılıyorum, çocuklar kendi tercihlerini şımarıklık yapmadan uyguluyorlar. Anne baba dahil olmuyor, sadece göz ucu ile izliyor.
Bu evlatlar Allah'ın bize emanetleri, nasipse hakkıyla büyütebilmek nasip olsun hepimize.
Canlarim KIZ annesi oluyorum allahin izniyle
Okadar guzeldi ki nasil anlatsam masallah yavruma heryeri cok guzel gelisip buyuyor 19+3 bugun 404gm. Boyunu unuttum kiz diyince aklim basimdan gitti zaten sevincten hungur hungur agladim gecen sene eylulde kizi kaybettim bu sene ekimde kizim olacak allahin izniyle cok sevincliyim kizlar rabbim hepimize bu mutlulugu yasatsin ve daim etsin dilerim rabbimden buradaki hepimiz saglicakla vaktiyle kavusalim yavrularimiza hep dugalarimda olacaksiniz canlarim sizde bana edin olur mu rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Amin canim benimHayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah kimin duas kabul olur bilinmez sağlıkla kucaklarımıza almak, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah
Aslında bununla hiç alakası olmadığını sen de biliyorsun değil miKuzum bebekler çok şaçlı olacak diye kandıralım kendimizi
Aslında bununla hiç alakası olmadığını sen de biliyorsun değil mi
ama olsun babasına çekmeyecek anasına çekip saçlı olacak benim kızım
çocikim büyüyo mideme baskı yapıyo diye de olumlamaya çalışıyormKız başka türlü gecenin bir yarısı uyanıp rennie içmeyi olumlayamazsın
Seneye bebişle tatilde dinlenmek miGünaydıınAy sefan olsun valla o kadar güzel yapmışsınız ki hem tam sıcaklar düşmeden hemde ağırlaşmadan ne güzel yaptınız tatilinizii bir kış daha koşacaksın annesii sonra seneye nasipse bebişle tatilde dinlenirsin
Deneyeceğim onuda canım. Bana yağ tek başına yeterli gelmez demişlerdi ondan lierac almıştım ama yağlar daha güzel nemlendiriyor bence.cnm burdaki arkadaşlar bana hindistan cevizi yağını çok önermişlerdi. Gerçekten de çok güzel nemlendiriyor. Çok memnunum. Lierac da alsam mı diye düşünüyorum açıkçası. Çatlak olmadan ürün kullanmak en önemlisi olduktan sonra uğraşmaktansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?