2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canlarim KIZ annesi oluyorum allahin izniyle
Okadar guzeldi ki nasil anlatsam masallah yavruma heryeri cok guzel gelisip buyuyor 19+3 bugun 404gm. Boyunu unuttum kiz diyince aklim basimdan gitti zaten sevincten hungur hungur agladim gecen sene eylulde kizi kaybettim bu sene ekimde kizim olacak allahin izniyle cok sevincliyim kizlar rabbim hepimize bu mutlulugu yasatsin ve daim etsin dilerim rabbimden buradaki hepimiz saglicakla vaktiyle kavusalim yavrularimiza hep dugalarimda olacaksiniz canlarim sizde bana edin olur mu rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Evet canım. Eğer gitmen gerekirse öneririm. Yaklaşımları falan süper
Hoca da endiseliydi tek yumurta olduğu için
Tüm ekip benimle birlikte sevindi sonuca
İnşallah ona denk gelirim, ne yapacağımı bilmiyorum buradan rapor verilip sevk mi edileceğim, yoksa orada mı rapor çıkartılacak bilemiyorum zor bir süreç ama benim için daha zor olacak Hatay'dan gidip geleceğim için acaba asistanı yada sekreteri ile konusabileceğim bir numara var mı?

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla büyüyecek bir gebelik nasip etsin. Biz Çankırı’da oturuyoruz Ankara 2 saat buradaki çoğu kişi etlik Zübeyde hanıma gidiyor ablam 2 çocuğunu da Prada doğum yaptı doktorunu hatırlamıyorum ama o hastane çok iyi diye biliyorum

Özel muayeneleri yok bildiğim kadarıyla normal poliklinik yapıyorlar ama tüp bebek çok kontrollü bir olay ve git gel yapılıyor sürekli. Hastaneyi arayıp tüp bebek bölümünün sekreterliği ile görüşebilirsiniz. Onlar bilgi verir bence

En azından MHRS'den kolay randevu alınabiliyormuş şimdi baktım sevindim, ilginiz için teşekkürler

YAZIYORUM SENİ KIZ ANASIIII
allah sağlığını güzel haberleri daim etsin inşallahhh. vakitlice al kucağına amin
aldın mı vesikalık

Yanlış alıntıladınız herhalde ben bebeğimi kaybetmedim çokk şükür benimle.. duanıza çokça amin rabbim kaybedenlere sabırlar ve tekrar sağlıklı gebelikler nasip etsin
Ah yanlış alıntılamışım canım ya kusura bakma amin amin daha fazla üzücü haberler almayıp hepimiz sağlıkla geçirip atlatalım bu gebelik sürecimizi insallah

Amiin inşallah bilincli bir şekilde yetiştirmek anne babalığın hakkını vermek nasip olsun

Hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin. Dualarımızı eksik etmeyelim inşallah kimin duas kabul olur bilinmez sağlıkla kucaklarımıza almak, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah

Amin canim benim insallah rabbim buyuktur hepimiz saglikli vakitli dogumlar yapalim rabbim nasip etsin hic hamile kalamayanlarada allah tez vakitte gebe kalip saglikli cocuklar nasip etsin evlatlarini kaybetmis annelerimizede rabbim sabir ve yeni bebekler nasip etsin inanin hepinize duga ediyorum arkadaslar rabbim dugalarimizi kabul etsin insallah

Seneye bebişle tatilde dinlenmek mi çok iyimser oldu, bence çocuksuz olanlar son özgür yazın tadını çıkartsın

Deneyeceğim onuda canım. Bana yağ tek başına yeterli gelmez demişlerdi ondan lierac almıştım ama yağlar daha güzel nemlendiriyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…