Diyarbakır güneydoğunun parisi derler zorluk çekmezsin büyükşehir :) hatta orda bi doktor öneriyolar bana çok uzak gidemedim çok ilgili biriymiş Perinatolog Ece Öcal :) mardin’e gelirsen beklerim canım :)Nasilsiniz kızlar iyisinizdir inşallah
Gebeligimin son ayları sıcaklara denk gelecek nasıl yapicam derkenn bugün tayinimiz açıklandı ve Diyarbakıra gidiyoruzSıcakları dibine kadar yaşamaya gidiyorum, insallah fenalık gecirmem bir de taşınma işi var tabii, ne yapicaz bilmem.
Bir de çatı ağrısı yaşıyorum var mı benim gibi olan sanki erken başladı gibikoltuktan kalkarken paytak paytak yürüyorum
Detaylının böyle de bir yanı oluyor en ufak bir şeyde genetik diyorlar benim detaylı travmam var girer girmez onu söyleyeceğim bana her şeyi söylemeyin diyeceğim geri kalan aylarım huzursuz geçiyor sonra doktorum bilsin raporda yazsın yeter ama genetik sorun olsa başka bulgu da olurdu canım üstüne kendisi söylemiş üç damar iki damar meselesini doktorun uslubu seni üzmüş başka doktora görünsen daha iyi gibiMerhaba kızlar uzun zamandır yazamadım hep üstten takip ettim.
Malum taşınma işlerim vardı daha yeni bitti sayılır hala taşınamadık 2-3 güne hallolacak inşallah
Bu aralar taşınma stresinden yorgunluktan bıkmışken tam taşınma bitince rahatlayıp ailemin yanına gideceğim derken annemin zatürre olup hastanede yatırdıklarını öğrendim durumu ciddiydi oksijenle rahat nefes alabiliyordu çok şükür bugün durumu iyiye gitmeye başladı tam çok Şükür rahatladım derken detaylı ultrasona girdim.
Doktor baktı baktı tek kelime etmedi sinir oldum sözde perinatoloji uzmanı ayrıntılı bakıp anlatsın diye gittik neyse. İşte bittiği zaman söylicem dedi ama anormal bişey görmedim şu ana kadar dedi meyve suyu içip biraz dolaşıp gel tekrar bakalım dedi neyse gittik sonra geri geldik baktı bitirdi ultrasonu. Daha girer girmez zaten sormuştu ikili üçlü tarama yaptınız mı diye bizde hayır dedik. Neyse işte baktığım kadarıyla dedi 2 sorun görünüyor elimizde yüzde kaç riskli olduğunu bilmediğimiz tarama testleri yok bir de plesentadan bebeği besleyen 3 damar olması gerekirken sende 2 tane var dedi bu da ileriki haftalarda gelişim geriliği yaratabilir bir de genetik hastaalık riskini arttırabilir filan ben orda koptum zaten haftaya tekrar gel bakalım dedi kendi doktoruma attım sonucu cevap vermedi daha. Şu ana kadar hep günüyle uyumlu gitti bi sorun görmedi beni takip eden doktorum. Bugünde günüyle uyumlu çıktı 20+6da 373 gram 24 cm çıktı.
Bu 3 damarın 2 damar olması dışında da bi sıkıntı göremedim dedi herşey normal sadece bu sıkıntılı dedi haftaya tekrar bakıcam dedi. 3 damar olup gelişim geriliği olan da var 2 damar olup gelişimi düzgün gününde olan da var dedi kafamı allak bullak edip gönderdi genetik test yaptırmak istiyorum muhtemelen doktor da ister ya da amniyosentez eşim yaptırmayalım diyor içini ferah tut bi sıkıntı yoktur diyor napıcam bilmiyorum. Bana dua etmenizi istiyorum içime sıkıntı soktu bu doktor gitmeseydim diyorum keşke ne güzel kafam rahattı hareketlerini hissediyordum normal rutin kontrolümü yapıp gelsem günüyle uyumlu çıkacak mutlu olacaktım şimdi bu kadar yorgunluk ve sıkıntının üstüne 1 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Sırf bu stresi yaşamamak için ikili üçlü tarama yaptırmadım detaylı ultrasonda yüzünü görüp mutlu olacaktım eliyle yüzünü kapattı göstermedi bile
Teşekkür ederim canım gel takılırız beraberHayırlı olsun diloş inşallah rahat geçer taşınma işleri firmalardan yardım alarak rahat oluyor artık bizde seneye tayinciyiz bakarsın diyarbakırda bitiveririm birlikte yürütürüz bebeleri
Sagolasin canım benim çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah hakkınızda ailenize bebeğinize güzel şeyler katsın Diyarbakır inşallahRabbim kolaylık versiin zorlanmadan etmeden kolaylıkla halledin taşınma işini
Bazı pürüzler yaşandı ama iyiyiz çok şükür, teşekkür ederim.Birbasak sen nerelerdesiin görünmüyorsun hiç her şey yolundadır inşallah
Evet öyle diyorlar inşallah hayırlısı olurDiyarbakır güneydoğunun parisi derler zorluk çekmezsin büyükşehir :) hatta orda bi doktor öneriyolar bana çok uzak gidemedim çok ilgili biriymiş Perinatolog Ece Öcal :) mardin’e gelirsen beklerim canım :)
Detaylının böyle de bir yanı oluyor en ufak bir şeyde genetik diyorlar benim detaylı travmam var girer girmez onu söyleyeceğim bana her şeyi söylemeyin diyeceğim geri kalan aylarım huzursuz geçiyor sonra doktorum bilsin raporda yazsın yeter ama genetik sorun olsa başka bulgu da olurdu canım üstüne kendisi söylemiş üç damar iki damar meselesini doktorun uslubu seni üzmüş başka doktora görünsen daha iyi gibi
Aynı şey canım sanırım, doktor bana yürüyüşü fazla yapma dinlene dinlene demişti bu aralar biraz dinleniyorum azaldı ama hala kalça o ara kemikler ağrıyorÇatı ağrısı denen şey tam olarak ne bilmiyorum ama koltuktan kalkarken diyorsun ya hani
ben koltuktan kalkamıyorum. Bilumum oturduğum her yerden kalkarken can veriyorum. Kuyruk sokumu dahil o alttaki tüm kemikler çok acıyor
eşim evdeyse hep o kaldırıyor, gündüz tek başıma zorlanıyorum baya. 5 dk dan fazla oturmak haram
Hayırlı olsun kuzum benim. Allahım sabrını verir inşallahtam olarak gitmeniz gereken bi tarih var mı ? Toplanma işlerini sona bırakma 2. Trimester bitmeden hallet çoğunu tavsiyem
Aman dikkat et canım ben başka ilçeye doktora gittim geldim küçük tansiyon 10a fırlamış hemenDilos6342 Diloşcum gözün aydın, yeni tayin yeriniz güzel başlangıçlara vesile olsun bebeğinizle inşallah. Sıcaklar beni de bayıltmaya başladı; bir de dün 10 bin adım atmışım kendimi akşam nasıl eve attığımı bilemiyorum cam balkon açık yattım
Ayrıntılı ultrasonu devlette mi yaptırıyorsunuz? Özel de ise ne kadar verdiniz acaba? Burada 1750 den düşük duymadım henüzKızçe geliyor bize, ayrıntılı ultrason var bugün heyecanlıyım çok. Her şey güzel geçer inşallah.
Merhaba canım benimkide kız inşallah pek giremiyorum buraya@Pamukportakal
@AryAres
@Eymen58em
@Zecka
@Hhmmtt
@Es1a1
@GozdeGozde45
@Onesun
@Moiraine
@virgovirgo
C Cansunil
@melinya
Papatyaa123
K ı z l a a a r r r r
Bebişlerimizin cinsiyetleri belli oldu mu bakalım?
aynı pozisyonda çok kalmamak mini bi çözümüm sadece simdilik. :)Aynı şey canım sanırım, doktor bana yürüyüşü fazla yapma dinlene dinlene demişti bu aralar biraz dinleniyorum azaldı ama hala kalça o ara kemikler ağrıyorben genelde son aylarda duymuştum erken başladı biraz sanırım
Sagolasin canım 19 temmuzda katılış yapmamız lazım, eşim bi gelsin görevden halletmeye çalışacağız inşallah
istanbulda bile 1000-1500 arası ya hem de çok çok iyi prof lar filan. kendi muayenehanesinde üstelik.Ayrıntılı ultrasonu devlette mi yaptırıyorsunuz? Özel de ise ne kadar verdiniz acaba? Burada 1750 den düşük duymadım henüz
Annelik zor ama çoook güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin, evlatlarımızı bağışlasın ama inanki bırak rahat rahat tatil yapmayı, gezmeyi, dışarıda yemek yemeyi, uyumayı hatta banyo yapmayı bile özleyeceksintabi bunlar geçici şeyler 2 sene kadar sürüyor ama onların kokusunu çekmek bile bütün yorgunluğa değer, zaman çabucak geçse de kollarımıza alsak
her şey yolundadır umarım :)Merhaba canım benimkide kız inşallah pek giremiyorum buraya
Son adet tarihi,Benide ekler misiniz 30 yaşındayım 20 haftalık hamileyim 7 ekim doğum tarihimiz inş :)
Bazı pürüzler yaşandı ama iyiyiz çok şükür, teşekkür ederim.
benim de tarihim aynı, hoşgelsiniz:) oğlum olacak inşallahBenide ekler misiniz 30 yaşındayım 20 haftalık hamileyim 7 ekim doğum tarihimiz inş :)
Merhaba ikinci çocuğum erkek olacak inşher şey yolundadır umarım :)
sağlıkla gelsin kızçe :)
Son adet tarihi,
Kaçıncı çocuk,
Cinsiyet,
alabilirim
aramıza hoşgeldiniz :)
Allah bağışlasın ikisini deMerhaba ikinci çocuğum erkek olacak inş
Son adetim 03.01.2022 bugün ayrıntılı ultrason randevum var
Konya’da oturanlar için 400 TL ücret doçent muayenehanesi
Araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım fakat kalbi görüntüleyemediler bi türlü. Mesai bitimine kadar çikolata ye, tuvalete git bi türlü dönmedi bebek. Beyinde de iki tane kist var deyince panik olduk dün de özele gittik 600 lira ödedik detaylı ultrason için.Ayrıntılı ultrasonu devlette mi yaptırıyorsunuz? Özel de ise ne kadar verdiniz acaba? Burada 1750 den düşük duymadım henüz
Haftaya gidiyorum canım, o kısmı daha kimseyle görüşmedik ama ilk taşınırken taşıma şirketinin ayarladigi kadın vardı buzdolabındaki bütün malzemelerim çöp olmuştu. Ağzı açık kavanozları bile ters şekilde kutuya doldurmuş onlarda dökülmüş bütün malzemeler çöp tabi. Birde taşımacı adamla tartışmaktan çoğu işi ben yaptımaynı pozisyonda çok kalmamak mini bi çözümüm sadece simdilik. :)
iyi iyi temmuza daha var. halledersiniz :)
ne zaman gidiyorsun hataya peki? bir de taşınmak için yardımcı kadın filan değil de direkt nakliye şirketi tutarsan seni hiç zorlamaz kendileri paketliyorlar götürüyorlar mis gibi.
istanbulda bile 1000-1500 arası ya hem de çok çok iyi prof lar filan. kendi muayenehanesinde üstelik.
arasak daha pahalısı da vardır tabi.
biraz daha araştırın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?