Ben sıkıntı olacağını sanmıyorum, tüylenme mi olduğundan ağda yapacaksın?Kızlar karnıma ağda yapmayı düşünüyorum bir sıkıntı olmaz değil mi
Ayy hayırlı uğurlu gelsin inşallahDün akşam doktordaydık.
24cm boyunda 385 gram boyunda annesi kılıklı bir küçük kuş bırakıyorum.
Annem bile sana benziyor dedi.
Evet bende zaten sorun oluyordu canım epilasyona gidiyorum hormonlardan iyice kötü olduBen sıkıntı olacağını sanmıyorum, tüylenme mi olduğundan ağda yapacaksın?
Ah o tüylenmeler...Evet bende zaten sorun oluyordu canım epilasyona gidiyorum hormonlardan iyice kötü oldu
Detaylı değil canım ama 4 boyutluda gösterdi kuzumu dün doktor.Ayy hayırlı uğurlu gelsin inşallahbir sıkıntı yok değil mi bneim detaylı ultrason tee önümüzdeki salı bekleyip duruyorum
İnşallah canım.inşallah hiçbir problem yaşamazsınız canım, varsa bile.
maalesef küçük şehirde dr sıkıntısı çok oluyor. inşallah istanbula kadar dr aramaya hiç gerek kalmaz.
Ayy çok güzel benim de cumartesi normal kontrolüm varDetaylı değil canım ama 4 boyutluda gösterdi kuzumu dün doktor.
Detaylı ultrasonum cumartesi günü saat 12.00 de nasipse.
Gerçekten günler geçmek bilmiyor.
İnşallah canım dua bekliyorum hepinizden.Canım inşallah birşey çıkmaz . Bol bol ya Şafi çek içini ferah tutmaya çalış . Doktorundan da bir haber gelsin . Bak adam ağzıyla demiş bazı bebekler üç damar olsa bile sıkıntı olabiliyor diye .
Bak gördün mü bence sen öncelikle bir sakin ol . Küçük yer olmasaydı hemen başka bir yerden randevu alıp rahatlardin ama haftaya bekle bakalım . Aslında adam da olabilir demişİnşallah canım dua bekliyorum hepinizden.
Kendi doktorumla görüştüm sonucu attım. Raporda 2 arter 1 ven yazılmış dedi açıklamaya tek yazmış işte tek arter olduğunu onu düzeltmesi lazım dedi kilodan dolayı da görmemiş olabilir dedi olsa bile büyük bi problem değil rahat ol dedi stres yapma rahatladım azıcık
Haftaya ailemin yanına gidince mutlaka görüncem başka doktora. Şimdi salı günü tekrar buna kontrole gidip ordan kendi doktoruma görünücem sonra zaten ailemin yanına istanbula gidince iyi bi doktor araştırıp giderim orda gerekirse fetal DNA da yaptırırım. Tedirgin oldum üzüldüm ama içime hiç kötü bişey doğmadı inş hislerimde yanılmamCanım inşallah iyi bir perinatalog bulur ona görünürsün.
Gözden kaçan şeyler olmasın diye perinataloga gidiyoruz. Söylediği lafa bak insan inanamıyor.
Sen büyük şehirde iyi birini araştırır, gidersin umarım.
Eşin kendince riskleri de düşünüyor tabii, fakat öyle basit değil bu işler.
İnşallah herşey yolunda gider.
Eğer içinde varsa fetal DNA yaptır için rahatlamış olur, daha kaç ay var burada. İnsan tedirgin olur.
Merhaba konyada hangi doktora gittiniz ayrintiliyaMerhaba ikinci çocuğum erkek olacak inş
Son adetim 03.01.2022 bugün ayrıntılı ultrason randevum var
Konya’da oturanlar için 400 TL ücret doçent muayenehanesi
Evet olabilir dedi yüksek ihtimalde budur dedi haftaya tekrar bakıcam dedi.Bak gördün mü bence sen öncelikle bir sakin ol . Küçük yer olmasaydı hemen başka bir yerden randevu alıp rahatlardin ama haftaya bekle bakalım . Aslında adam da olabilir demiş
evet yaptırmıştım, düşük risk çıkmıştı.Çok geçmiş olsun. İçinizi ferah tutun. Fetal DNA testi yaptırmış mıydınız?
Çok şükür canım bak sık karşılaşılan bir şeyse hiç korkma önemli olan senin iyi olman zaten . Bazı doktorlar varya bayılıyorlar adam panikletmeye bende ailemin yanında bir doktora gittim o da aynısını yaptı . Bana biraz bebek küçük gibi falan dedi sonra plesanta aşağıda gibi dedi korkuttu yani kendi doktorumu bekliyorum bendeEvet olabilir dedi yüksek ihtimalde budur dedi haftaya tekrar bakıcam dedi.
Kendi doktorum da normalde rapora 2 yazmış açıklama kısmına neden öyle tek yazmış anlamadım dedi öyle olsa bile bu problem değil dedi çok sık karşılaşılan bi durummuş.
oiiiy benim damada bak be.Dün akşam doktordaydık.
24cm boyunda 385 gram kiloda annesi kılıklı bir küçük kuş bırakıyorum.
Annem bile sana benziyor dedi.
diğer mesajları da okudumİnşallah canım.
Kendi doktorumla görüştüm bu normal bişey dedi sağlıklı beslenirsen bi sıkıntı olmaz dedi haftaya randevuya gelince bana da uğra dedi. Bunun yanında kalpte parlaklık vs bişeyler daha söylenmiş olsaydı korkmalıydın korkacak bi durum değil dedi birazcık da olsa rahatladım
ben 3 haftadır çok iyiydim tabi prilam kullanıyordum. bulantım geçmişti enerjim yerine gelmişti yemek yiyebiliyordum. 2 gün bi bıraktım prilamı kötüleştim. Gece yeniden başladım kullanmaya mecburen. Biz bence hiç bırakamayacağız ilacı.Ahh ya.. bende ayni durumu yasadim, ben prilamdan biraz daha agir bir ilac kullaniyorum zofer muadili. Gecen gun kendimi iyi hissedince 4 gun almadim ust uste ama yine bulanti ve kusma.. dayanamadim bugun tekrar basladim,asla gecmemis gecti sanmistim
evet normal. Endokrine göründüm ben değerim normal çıktı fakat yine de tedbir amaçlı 25mg ilaç başlattı sadece hafta içi iç dedi. 1.66 çıktı tsh en son. her ay baktırıyorum hiç yüksek çıkmadı. Bulantı işi biraz şans işi sanırım.Kızlar tiroidleriniz normal mi? Benim ilk yüksek çıktığı için dahiliye doktoru o bulantı yapar demişti. Şimdi tiroid değerlerim normale döndü ve bulantılarım da geçti çok şükür
Özel de yaptırıyorum 350 TL vereceğim gittiğimdeAyrıntılı ultrasonu devlette mi yaptırıyorsunuz? Özel de ise ne kadar verdiniz acaba? Burada 1750 den düşük duymadım henüz
Hiç empati kurmuyorlar en kötü ne varsa onu söylüyorlar ben öyle olsa bile öğrenmek istemezdim mesela kendi doktorum olsa farklı şekilde söyler böyle korkutmazdı. Sende inşallah iyi şeyler duyacaksın kendi doktorundanÇok şükür canım bak sık karşılaşılan bir şeyse hiç korkma önemli olan senin iyi olman zaten . Bazı doktorlar varya bayılıyorlar adam panikletmeye bende ailemin yanında bir doktora gittim o da aynısını yaptı . Bana biraz bebek küçük gibi falan dedi sonra plesanta aşağıda gibi dedi korkuttu yani kendi doktorumu bekliyorum bende
Ablamın 2. Çocuğuna da aynı şeyi söylediler kızın bütün hamileliği stresle geçti çok şükür çok sağlıklı bir bebeği var 2 yaşına girecek maşAllah bizden daha Zeki neredeyseDetaylı ultrasonda bebeğin beyninde koroid pleksus kisti görüntülendi iki tane. Doktor 30. haftaya kadar kaybolmasını bekliyorum dedi. İnşallah öyle olur, üzüldük biraz ama başka bir şey demedi en azından. Başına gelen veya bilgisi olan var mı kızlar?
Evet istanbulda yaptırıcam doktor araştırıyorumoiiiy benim damada bak be.allahım nazarlardan korusun.
dalyan gibi maşallah
diğer mesajları da okudum
bak gördün mü iyi haber beklediğimizden de erken geliyor:)
sen başka bir doktordan daha detaylı yaptır en güzelliiii daha güzel bi detaylı ultrasonu hakediyosun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?