2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dün akşam doktordaydık.
24cm boyunda 385 gram boyunda annesi kılıklı bir küçük kuş bırakıyorum.
Annem bile sana benziyor dedi.
Ayy hayırlı uğurlu gelsin inşallah bir sıkıntı yok değil mi bneim detaylı ultrason tee önümüzdeki salı bekleyip duruyorum

inşallah hiçbir problem yaşamazsınız canım, varsa bile.
maalesef küçük şehirde dr sıkıntısı çok oluyor. inşallah istanbula kadar dr aramaya hiç gerek kalmaz.
İnşallah canım.
Kendi doktorumla görüştüm bu normal bişey dedi sağlıklı beslenirsen bi sıkıntı olmaz dedi haftaya randevuya gelince bana da uğra dedi. Bunun yanında kalpte parlaklık vs bişeyler daha söylenmiş olsaydı korkmalıydın korkacak bi durum değil dedi birazcık da olsa rahatladım

Detaylı değil canım ama 4 boyutluda gösterdi kuzumu dün doktor.
Detaylı ultrasonum cumartesi günü saat 12.00 de nasipse.
Gerçekten günler geçmek bilmiyor.
Ayy çok güzel benim de cumartesi normal kontrolüm var bende çok heyecanlıyım

İnşallah canım dua bekliyorum hepinizden.
Kendi doktorumla görüştüm sonucu attım. Raporda 2 arter 1 ven yazılmış dedi açıklamaya tek yazmış işte tek arter olduğunu onu düzeltmesi lazım dedi kilodan dolayı da görmemiş olabilir dedi olsa bile büyük bi problem değil rahat ol dedi stres yapma rahatladım azıcık

Bak gördün mü bence sen öncelikle bir sakin ol . Küçük yer olmasaydı hemen başka bir yerden randevu alıp rahatlardin ama haftaya bekle bakalım . Aslında adam da olabilir demiş

Haftaya ailemin yanına gidince mutlaka görüncem başka doktora. Şimdi salı günü tekrar buna kontrole gidip ordan kendi doktoruma görünücem sonra zaten ailemin yanına istanbula gidince iyi bi doktor araştırıp giderim orda gerekirse fetal DNA da yaptırırım. Tedirgin oldum üzüldüm ama içime hiç kötü bişey doğmadı inş hislerimde yanılmam

Bak gördün mü bence sen öncelikle bir sakin ol . Küçük yer olmasaydı hemen başka bir yerden randevu alıp rahatlardin ama haftaya bekle bakalım . Aslında adam da olabilir demiş
Evet olabilir dedi yüksek ihtimalde budur dedi haftaya tekrar bakıcam dedi.
Kendi doktorum da normalde rapora 2 yazmış açıklama kısmına neden öyle tek yazmış anlamadım dedi öyle olsa bile bu problem değil dedi çok sık karşılaşılan bi durummuş.

Çok şükür canım bak sık karşılaşılan bir şeyse hiç korkma önemli olan senin iyi olman zaten . Bazı doktorlar varya bayılıyorlar adam panikletmeye bende ailemin yanında bir doktora gittim o da aynısını yaptı . Bana biraz bebek küçük gibi falan dedi sonra plesanta aşağıda gibi dedi korkuttu yani kendi doktorumu bekliyorum bende

Dün akşam doktordaydık.
24cm boyunda 385 gram kiloda annesi kılıklı bir küçük kuş bırakıyorum.
Annem bile sana benziyor dedi.
oiiiy benim damada bak be. allahım nazarlardan korusun.
dalyan gibi maşallah
diğer mesajları da okudum
bak gördün mü iyi haber beklediğimizden de erken geliyor:)
sen başka bir doktordan daha detaylı yaptır en güzelliiii daha güzel bi detaylı ultrasonu hakediyosun :))

ben 3 haftadır çok iyiydim tabi prilam kullanıyordum. bulantım geçmişti enerjim yerine gelmişti yemek yiyebiliyordum. 2 gün bi bıraktım prilamı kötüleştim. Gece yeniden başladım kullanmaya mecburen. Biz bence hiç bırakamayacağız ilacı.
Kızlar tiroidleriniz normal mi? Benim ilk yüksek çıktığı için dahiliye doktoru o bulantı yapar demişti. Şimdi tiroid değerlerim normale döndü ve bulantılarım da geçti çok şükür
evet normal. Endokrine göründüm ben değerim normal çıktı fakat yine de tedbir amaçlı 25mg ilaç başlattı sadece hafta içi iç dedi. 1.66 çıktı tsh en son. her ay baktırıyorum hiç yüksek çıkmadı. Bulantı işi biraz şans işi sanırım.

Hiç empati kurmuyorlar en kötü ne varsa onu söylüyorlar ben öyle olsa bile öğrenmek istemezdim mesela kendi doktorum olsa farklı şekilde söyler böyle korkutmazdı. Sende inşallah iyi şeyler duyacaksın kendi doktorundan

Ablamın 2. Çocuğuna da aynı şeyi söylediler kızın bütün hamileliği stresle geçti çok şükür çok sağlıklı bir bebeği var 2 yaşına girecek maşAllah bizden daha Zeki neredeyse

Evet istanbulda yaptırıcam doktor araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…