2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Inşallah canım bende öyle ümit ediyorum . Sende içini ferah tutmaya çalış üç hafta bekledim bende bakalım cumartesi öğreneceğim bugün sana da dua ederim insalalh

Evet istanbulda yaptırıcam doktor araştırıyorum
yarın detaylım var memnun kalırsam öneririm Ali ekiz e gideceğim.
adamın deneyimi bilgisinden süphem yok ama bi de birebirde üslubunu beğenirsem öneririm. Hayyal cim de başka bi doktorla görüşecek o da yorum yapar gidip gelince.

Detaylı ultrason yapıldı sıkıntı görmediğini ancak diyaframda kalsifikasyon görünüyormuş kan tahlil istedi önemli bi durum değil ama yinede bakalım dedi böyle bi durum yaşayan oldu mu hanımlar
Soranlar için Konya da başaran klinik dr Ahmet başaran a gittim memnun kaldım

Bende cuma günü detaylıya gideceğim Recep has a. Memnun kalırız inşallah

insallah bir sıkıntı olusturmaz onemli bi durum degildir.ben normalde konyada medovaya gidiyorum orda perinatolog erzat toprak varmis kendi doktorum birdahaki ay ondan randevu al dedi onu onerdi ona gidecegim sanirim

Kızlar sizden bir fikir istiyorum yeni babaannemi kaybettiim 4 saatlik yola gittim geldim toplam 8 saat 2 gündür toplanamıyorum hiçböyle yorulmamıştım kuzenimin bu ayın sonuna doğru düğünü var 7 saat gidip 7 saat dönmeli ve gidersem ben tek gitmek zorundayım eşim çalışıyor napsam nedesem nasıl gidemeyeceğimi söylücem zorlayıp kendimi gitsem mi kara kara düşünüyorum

Kızlar merhaba, daha erken belki ama ihtiyaçlar aklıma geldikçe kampanyalarda alıp eksikleri tamamlamaya çalışıyorum malum günümüz şartlarında ne kadar olursa. Hiç araştıranınız oldu mu hastaneye doğuma gittiğimizde pijama mı gecelik mi daha rahat olur. Biraz alışveriş sitelerinden araştırdım hep tüllü püllü gelinlik gibi gecelikler var onlardan almayı düşünmüyorum elbette ama bir fikri olan var mı ben şundan alacağım gibisinden rahat etmek adına hangisi daha iyi olur?

Canım herkesin söylediği bol düğmeli üstü olab pijama takımları gecelikler emzirmede çok zor ama gecelik alırsanda gögsünün orası düğmeli olmasına dikkat et

Bence ikiside olmalı ya ben o tüllü vs şeylere pek bakmayı düşünmüyorum ama ben pijama hemde elbise gibi gecelik alcam yanıma. doğumdan hemen sonra daha rahat oluyormuş elbise hem sezeryanda hem normal doğumda. Normal doğumda da dikiş ihtimali var malum onda da pijamanın altını giydirmiyorlar malum.

aynen o tüllü olanları görünce güleceğim geldi bi ama onları fotoğraf çekimi için özel alıyorlar galiba :) bende senin gibi düşündüm pentide çok güzel gecelikler var emzirme özellikli olanlar indirimde de. Onlardan alayım bi tane bir de pijama takımı alırım dedim bence de mantıklı olan bu şuanda

Canım herkesin söylediği bol düğmeli üstü olab pijama takımları gecelikler emzirmede çok zor ama gecelik alırsanda gögsünün orası düğmeli olmasına dikkat et
Haklısın canım bir tane pijama takımı bir tane de emzirme özelliği olan geceliklerden alayım diyorum bol bol en güzeli öyle olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…