Kızlar sizden bir fikir istiyorum yeni babaannemi kaybettiim 4 saatlik yola gittim geldim toplam 8 saat 2 gündür toplanamıyorum hiçböyle yorulmamıştım kuzenimin bu ayın sonuna doğru düğünü var 7 saat gidip 7 saat dönmeli ve gidersem ben tek gitmek zorundayım eşim çalışıyor napsam nedesem nasıl gidemeyeceğimi söylücem zorlayıp kendimi gitsem mi kara kara düşünüyorum
aynen o tüllü olanları görünce güleceğim geldi bi ama onları fotoğraf çekimi için özel alıyorlar galiba :) bende senin gibi düşündüm pentide çok güzel gecelikler var emzirme özellikli olanlar indirimde de. Onlardan alayım bi tane bir de pijama takımı alırım dedim bence de mantıklı olan bu şuanda
Ben olsam gitmem canım ben yedi saatlik yola gittim gerçekten çok yoruldim gittiğimde pişman oldumKızlar sizden bir fikir istiyorum yeni babaannemi kaybettiim 4 saatlik yola gittim geldim toplam 8 saat 2 gündür toplanamıyorum hiçböyle yorulmamıştım kuzenimin bu ayın sonuna doğru düğünü var 7 saat gidip 7 saat dönmeli ve gidersem ben tek gitmek zorundayım eşim çalışıyor napsam nedesem nasıl gidemeyeceğimi söylücem zorlayıp kendimi gitsem mi kara kara düşünüyorum
Birde ben bayramda eşimin ailesinin yanına gittim insanlar resmen suratıma yapıştı durdu kimse umursamıyor hamile korona var yaklasmayalim diye çok ağır grip oldumKızlar sizden bir fikir istiyorum yeni babaannemi kaybettiim 4 saatlik yola gittim geldim toplam 8 saat 2 gündür toplanamıyorum hiçböyle yorulmamıştım kuzenimin bu ayın sonuna doğru düğünü var 7 saat gidip 7 saat dönmeli ve gidersem ben tek gitmek zorundayım eşim çalışıyor napsam nedesem nasıl gidemeyeceğimi söylücem zorlayıp kendimi gitsem mi kara kara düşünüyorum
merhaba bende bayramda 18 haftalıkken balıkesire gittim, 8 saatti konyadan balıkesire kendi aracımızdı çok rahattım. ama geldiğimden beri ödem topluyorum. ne kadar araba durduğunda hareket edip yarım saatlik yürüyüş yapsamda vucudum kaldırmadı diyebilirim. sen bilirsin ama o zamana rahat 26 27 haftalık hamile olacaksın, bence gitmeme şansın varsa gitme. 8 saatte birde otobüsle gidersen çok yorulursun. ki havalar çok daha ısınacak o zmanaKızlar sizden bir fikir istiyorum yeni babaannemi kaybettiim 4 saatlik yola gittim geldim toplam 8 saat 2 gündür toplanamıyorum hiçböyle yorulmamıştım kuzenimin bu ayın sonuna doğru düğünü var 7 saat gidip 7 saat dönmeli ve gidersem ben tek gitmek zorundayım eşim çalışıyor napsam nedesem nasıl gidemeyeceğimi söylücem zorlayıp kendimi gitsem mi kara kara düşünüyorum
İnşallah hayırlı haberlerle çıkarım 10 saat araba yolculuğu yapacağım onun içinRecep Has bu işin piri zaten.
İnşallah hayırlı haberlerle çıkarsın.
-Sunshine canım ben de Fehmi Yazıcıoğlu'na gideceğim. İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle gider döneriz.
Yolunda canım teşekkür ederim ilgin içinher şey yolundadır umarım :)
sağlıkla gelsin kızçe :)
Son adet tarihi,
Kaçıncı çocuk,
Cinsiyet,
alabilirim
aramıza hoşgeldiniz :)
Elbise doğum sonrası iyi oluyor özellikle sezeryan sonrası dikişin oraya alt pijamanin kalın yeri degmemesi adına. Ama alt üst takım alırsanız da yine böyle sanki hamile pijaması gibi alırsanız iyi olur göbeğin üstüne cikartirsihiz en azından. İkisinide düğmeli alın yeter zatenKızlar merhaba, daha erken belki ama ihtiyaçlar aklıma geldikçe kampanyalarda alıp eksikleri tamamlamaya çalışıyorum malum günümüz şartlarında ne kadar olursa. Hiç araştıranınız oldu mu hastaneye doğuma gittiğimizde pijama mı gecelik mi daha rahat olur. Biraz alışveriş sitelerinden araştırdım hep tüllü püllü gelinlik gibi gecelikler varonlardan almayı düşünmüyorum elbette ama bir fikri olan var mı ben şundan alacağım gibisinden rahat etmek adına hangisi daha iyi olur?
Canım valla 7 saat çok uzun ya ee malum havalarda ısındı. Sende emin ol oturur pozisyonda sürekli duramassın kalkıp yürüsem isteği gelir. Bence kuzenin anlayacaktır bu durumu sonuçta keyfi değil 26-27 haftalık gebe olacaksın kim ne deri kafandan çıkar önce hediye vereceksen ailenden yollarsın hediyeni olur biter. Gittiğin yerde de rahat yatamayacaksın dinlenemeyeceksin bide üstüne düğünün sesi kalabalığı bilmiyorum canına yazık valla. bir kasık ağrımız oluyor acaba bir şey mi oldu diye içimiz içimizi yiyor doğurduktan sonra alırsın bebeğini evine hayırlı olsuna gidersin mis gibi
Ben olsam gitmem canım ben yedi saatlik yola gittim gerçekten çok yoruldim gittiğimde pişman oldum
Birde ben bayramda eşimin ailesinin yanına gittim insanlar resmen suratıma yapıştı durdu kimse umursamıyor hamile korona var yaklasmayalim diye çok ağır grip oldum
Bide eşimin kuzenide aynı gün evleniyor yarı yola kadar eşim kullansa diğer kalanı ben kullanmak zorundayım işe gitmese yine çıkar yol yok yani eşim yolun tamamını kullanamıyor çok yakın kuzenim öyle kötü olduki bide benim tansiyon problemim başladı size onu sorcaktım her gün tansiyonum yerle bir ağzım açık uyuyorum sıcaklar mı etkiledi anlamadımki benim tansiyonum zaten düşüktür normalde iyice yamuluyorummerhaba bende bayramda 18 haftalıkken balıkesire gittim, 8 saatti konyadan balıkesire kendi aracımızdı çok rahattım. ama geldiğimden beri ödem topluyorum. ne kadar araba durduğunda hareket edip yarım saatlik yürüyüş yapsamda vucudum kaldırmadı diyebilirim. sen bilirsin ama o zamana rahat 26 27 haftalık hamile olacaksın, bence gitmeme şansın varsa gitme. 8 saatte birde otobüsle gidersen çok yorulursun. ki havalar çok daha ısınacak o zmana
Başın sağolsun. Epey yorulmuşsun, haklısın duygusal ve fiziksel zor durumlar. Doktor müsaade ediyorsa şayet gidebilirsin ama yolun da çokmuş ya.Kızlar sizden bir fikir istiyorum yeni babaannemi kaybettiim 4 saatlik yola gittim geldim toplam 8 saat 2 gündür toplanamıyorum hiçböyle yorulmamıştım kuzenimin bu ayın sonuna doğru düğünü var 7 saat gidip 7 saat dönmeli ve gidersem ben tek gitmek zorundayım eşim çalışıyor napsam nedesem nasıl gidemeyeceğimi söylücem zorlayıp kendimi gitsem mi kara kara düşünüyorum
Amin inşallahSağolasın canım :)
Büyüyor bizimki.
Yarın için Allah en güzelinden hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin.
O da cok bilindik iyi bir doktor diye biliyorumBende cuma günü detaylıya gideceğim Recep has a. Memnun kalırız inşallah
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun. Durumunu açıklayınca anlar bence 7 saat yolculuk cok uzun o haftalarda zor. Normalde bile 1 saat arayla mola verin dinlenin uzun yola yine de gitmeyin zorunlu olmadıkça deniyor.Kızlar sizden bir fikir istiyorum yeni babaannemi kaybettiim 4 saatlik yola gittim geldim toplam 8 saat 2 gündür toplanamıyorum hiçböyle yorulmamıştım kuzenimin bu ayın sonuna doğru düğünü var 7 saat gidip 7 saat dönmeli ve gidersem ben tek gitmek zorundayım eşim çalışıyor napsam nedesem nasıl gidemeyeceğimi söylücem zorlayıp kendimi gitsem mi kara kara düşünüyorum
İnşallah güzellik senin de cumaydı dimiRecep Has bu işin piri zaten.
İnşallah hayırlı haberlerle çıkarsın.
-Sunshine canım ben de Fehmi Yazıcıoğlu'na gideceğim. İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle gider döneriz.
Yok canım ben ayın ikisi çarşamba sanıyordum ama perşembeymiş yarın gideceğiz-Sunshine senin bugün dü değil mi detaylı
İnşallah güzellik senin de cumaydı dimi
kalbimi ısıtıyorsunCumartesi 12.00 de randevum güzel güneşimin annesi
Benimde aynı şekilde kilo almadığım halde ayak bileklerim şişiyor akşamlarıKızlar ayakları şişen var mı? Benim ayaklarım çok şişiyor akşama doğru, tanıyamıyorum ayaklarımı o derecebileklerim topak topak oluyor. Normal midir?
Benimde aynı tuzdan diyorlar ama önceki yediğimin çeyreğini yemiyorum tuz miktari olarakKızlar ayakları şişen var mı? Benim ayaklarım çok şişiyor akşama doğru, tanıyamıyorum ayaklarımı o derecebileklerim topak topak oluyor. Normal midir?
Tamam canım inşallah güzel geçer detaylınyarın detaylım var memnun kalırsam öneririm Ali ekiz e gideceğim.
adamın deneyimi bilgisinden süphem yok ama bi de birebirde üslubunu beğenirsem öneririm.Hayyal cim de başka bi doktorla görüşecek o da yorum yapar gidip gelince.
Sezeryan falan durumlarında dikiş kontrolü pansuman falan oluyo. Tek parça pek konforlu olmayabilir. Alt üst takımlar daha rahat olur sanırımKızlar merhaba, daha erken belki ama ihtiyaçlar aklıma geldikçe kampanyalarda alıp eksikleri tamamlamaya çalışıyorum malum günümüz şartlarında ne kadar olursa. Hiç araştıranınız oldu mu hastaneye doğuma gittiğimizde pijama mı gecelik mi daha rahat olur. Biraz alışveriş sitelerinden araştırdım hep tüllü püllü gelinlik gibi gecelikler varonlardan almayı düşünmüyorum elbette ama bir fikri olan var mı ben şundan alacağım gibisinden rahat etmek adına hangisi daha iyi olur?
Benim ayaklarım değil ama ellerim çok sıkıntılı. Parmak uclarim karincalaniyo. Bileklerinde ağrı oluyo. Sabahları uyandığımda o kadar güçsüz ki. Tek elimle diş fırçası kullanamıyorumKızlar ayakları şişen var mı? Benim ayaklarım çok şişiyor akşama doğru, tanıyamıyorum ayaklarımı o derecebileklerim topak topak oluyor. Normal midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?