2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canim sikma canini bebegin iyidir insallah bende 2li 3lu yaptirmadim detaylida istemiyordum doktor dedi yaptir mecbur yaptiricam ama insan endise ediyor ister istemez bebegin hareketli gunuyle uyumluymus gonlunu ferah tut

Kızlar ayakları şişen var mı? Benim ayaklarım çok şişiyor akşama doğru, tanıyamıyorum ayaklarımı o derece bileklerim topak topak oluyor. Normal midir?
Sanki hafiften sismeye basliyor gibi surekli yuruyorum 9 bin adimi atmaya calisiyorum hergun odem olmasin bari

Canim sikma canini bebegin iyidir insallah bende 2li 3lu yaptirmadim detaylida istemiyordum doktor dedi yaptir mecbur yaptiricam ama insan endise ediyor ister istemez bebegin hareketli gunuyle uyumluymus gonlunu ferah tut
Teşekkür ederim canım inşallah sorunsuz geçer senin detaylın.
Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Kızlar ayakları şişen var mı? Benim ayaklarım çok şişiyor akşama doğru, tanıyamıyorum ayaklarımı o derece bileklerim topak topak oluyor. Normal midir?

Bende de başladı o canım sanırım sıcaklardan evde olduğumda sorun yokta dışarıdaysam akşam eve gelince ödemli gibi çok şişiyor. Su tüketimine dikkat edin diyorlar da ben zaten 3lt yakın içiyorum

Canım 20+4 gıttıgımde 360 gramdi bnce haftasıyla uyumlu korkma baska sıkıntısı yoksa 2500 ustu dogsa sıkkıntı yasamazsın allahın ıznıyle kendınınsıkma bebısın etkılenır

Ayyy gercekten mi rabbim seninde gonlune gore versin saglikli vaktiyle hayirlisinla al kucagina sende bebegini insallah hayirli haberini bekliyorum canim yazarsin buraya
Amin amin hepimize insaallahEvet canım öyle doğmuştu içime bir arkadaşım dışında tahminlerim tuttu hep nedense bir kendime hissedemedim kendim için acaba erkek mi diyorum ama bilemiyorum belki yanilrim yarın gündüz gidecegim ogrenirsem yazarim buraya

Canım 20+4 gıttıgımde 360 gramdi bnce haftasıyla uyumlu korkma baska sıkıntısı yoksa 2500 ustu dogsa sıkkıntı yasamazsın allahın ıznıyle kendınınsıkma bebısın etkılenır
Doktor da haftasıyla uyumlu dedi. Ölçümlerine baktım bugün karın çevresi 5 gün geride çıkmış diğerleri günüyle uyumlu 2 gün önde hatta.
1-2 hafta önde geride çok da önemli değil biliyorum ama tek korkum çok küçük doğması inşallah sağlıklı zamanında doğar. Gerçekten çok stres yapıyorum nasıl geçecek bilmiyorum bebişim etkilenmez inşallah

Teşekkür ederim canım inşallah sorunsuz geçer senin detaylın.
Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza
Cnm bence hiçbir şey yok eksiklik olsa boy kiloda sıkıntı olurdu ay çok fazla incelemiş bir şey buldu olsun diye bulmuş bence kendi doktorunla konuş

Cnm bence hiçbir şey yok eksiklik olsa boy kiloda sıkıntı olurdu ay çok fazla incelemiş bir şey buldu olsun diye bulmuş bence kendi doktorunla konuş
Kendi doktorum öyle olsa bile sıkıntı değil dedi beslenmeyle düzelir gayet normal karşıladı. Bir de onun dışında sıkıntı görülmemiş dedi kalpte parlaklık vs. Tiroid hormonunda hep normaldi dedi kötü bişey yok korkma dedi biraz rahatladım ama içten içe sıkıntım var yine

Merhaba kızlar Bebek arabası alan var mı? Öneride bulunursanız sevinirim. Ben henüz karar veremedim. Bayadır giremiyordum siteye eğer bu konu daha önce açıldıysa göremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba ben Doona tercih ettim hem bebek arabası , hem oto koltuğu, hem puset olarak kullanacağım. Bir yaşına kadar kullanıyor ama süresi biraz kısıtlı.

Merhaba kızlar Bebek arabası alan var mı? Öneride bulunursanız sevinirim. Ben henüz karar veremedim. Bayadır giremiyordum siteye eğer bu konu daha önce açıldıysa göremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben en son kraft limayı beğenmiştim ama bakalım 1,5 ay oluyor bayramdan sonra alcam nasipse eşyalarını kraftın yorumunu okuyorum tekerleri çoğu modelinde yarılıyormuş hemen almadan detaylı araştırcam tekrar

Herkese günaydın

-Sunshine detaylın çok güzel geçsin canım güzel pozlar al inşallah.
Hangi doktora gidiyorsun detaylı İçin Kocaeli mi?
Günaydın güzellik
Tabi ki İstanbul’a gidiyorum
Ali ekiz den aldık randevuyu inşallah pişman olmayız
İnşallah güzel haberlerle çıkarım

Merhabalar, benim dr kendi yapiyor detayliyi iki kere yapti 16 ve 20 de detayli bakti. 16. haftada gittigimde kist gordu beyinde hatta bana da gosterdi baya belli oluyordu ultrasonda. onemsiz bir sey kaybolur hic merak etme dedi. 20. Haftada bir daha gittim detayli yapti kistler kaybolmustu bile. Kaybolur demistim bak sana falan dedi. Hic takilma bence ben internette de arastirmistim kotu bir durum olmadigi yaziyordu. Bebeklerin cogunda olurmus kaybolurmus gonlunu ferah tut annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…