2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Anladım her ikisi de gerekli olur gibi geliyor sizlerin fikirlerinde de yola çıkarak ikisinden de birer takım alacağım inşallah, teşekkür ederim

Sezeryan falan durumlarında dikiş kontrolü pansuman falan oluyo. Tek parça pek konforlu olmayabilir. Alt üst takımlar daha rahat olur sanırım
Ben normal doğum istiyorum tabi Rabbim nasıl nasip eder bilinmez. Normalde de alttan muayene olayı çok oluyormuş. En iyisi elbise tarzı gecelik giymek o kontroller için. Normal doğum olmaz da sezeryana girme durumu olursa onun için de pijama takımı alıp doğumdan sonra onu giymek. Gruptaki bütün arkadaşların cevaplarının ortalaması bu yola çıkıyor çok teşekkür ederim fikirleriniz için ❤

Günaydın güzellik
Tabi ki İstanbul’a gidiyorum
Ali ekiz den aldık randevuyu inşallah pişman olmayız
İnşallah güzel haberlerle çıkarım
Duydum methini, güzel olacak inşallah her şey gülümseyerek çık o odadan Allah’ın izniyle
Benim de kendi doktorum yapmıştı 13-18 ve 21. Haftada ama ben gidip bir başka yerde daha yaptırdım, güvenmediğinden değil de ikinci bir geç olsun diye

Allttan son haftalar bakiyorlar diye biliyorum açıklık var mı diye

ben Diyarbakır da yasıyorum sıcaklara bır sey dıyemem ama denızı olmayan bır yerde yasıyorsan çok seveceksın her sey kolay ulasım takıldıgın bır sey olursa sor lutfen

Aramızda 2.kez sezeryan olacak var mı canlarım şimdiden korku sardı beni ilki gibi olmuyor diyorlar ikinci daha kolay diyorlar ama

-Sunshine kuzum güzel haberlerle gel inşallah
Ben geldiiim
Her şey yolunda şükürler olsun
Riskli hiçbir durum görünmedi. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
Önce öykümü dinledi.
Ardından 20-25 dk filan aralıksız ultrason sürdü.
Görüntü alamadığımız hiçbir durum ve riskli bir şey görmediği için süre bu kadardı ve yetti zaten bize de. Çok keyifliydi.
Hiç ricacı olmadan bi sürü renkli görüntü de aldı 2 tanesini kalın baskı yapıp gerisini Whatsapp üzerinden yolladı.
R Rad__ doktorun üslubu filan da çok ılımlı. benim elim ayağım birbirine dolandı başta çok stres olmuştum ama çok rahatlatıcı biri gerçekten. İçtenlikle Öneriyorum doktoru.

İnşallah herkesin detaylı ultrason muayeneleri çok çok güzel geçer.

Size minik bir kız bırakıyorum. Kordonu yüzünü kapamasa her şey daha minnoş olacaktı ama bu da yetti bize

Allahım sağlıcakla kolaylıkla süreçlerimizi tamamlamayı nasip etsin

Eklentiler

• 5A01361D-4D38-416D-95F8-B8D12E09B8DA.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 130
Oy oy oy maşallah subanallah.
O nasıl burun öyle

Allah Sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de göstersin canım inşallah, çok sevindim.
Plesanta ile ilgili bir şey söyledi mi?

Oy oy oy maşallah subanallah.
O nasıl burun öyle

Allah Sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri de göstersin canım inşallah, çok sevindim.
Plesanta ile ilgili bir şey söyledi mi?
Canım Plasenta ile rahim ağzı arası mesafeyi 3 cm ölçtü. Yine aşağıda bulunuyor ama Kritik değeri aşmış dedi.
Rahimde Perdeden dolayı karnın sağa doğru büyüyecek bebeğin poposu sağda bi kaç haftaya farkedersin dedi.
Perde erken doğum riskini de beraberinde getiriyor bunu da konuştuk.
Plasenta solda arka duvardaymış. Karnımın sol tarafı sert ve şişti hep. Plasenta kaynaklıymış. Bebek sağda ve su içinde olduğu için orası daha yumuşak hissedilir suanda dedi.

Bir de ben giderken yanıma ikili test, fetal DNA testi ve son ultrason görüntümü de almıştım. Hazırlıklı gitmek için. Benden ekstra 6-12 hafta arası ultrason görüntüsü de sordular. Onu da telefonumda vardı gösterdim.
Giderken hazırlıklı gitmenizde fayda var

Ya bu kuzunun ağzını burnunu yesinler. Burun kavisine bak maşallah. Çok şükür canım arkadaşım.
Bu süreci de hayırlısıyla atlattın darısı bize inşallah.

Senin için gündemde olan esas mesele buydu çok şükür bunun da cevabını almışsın canım, ne güzel detay detay açıklamamış doktor. Methedildiği kadar varmış demek

Aramızda 2.kez sezeryan olacak var mı canlarım şimdiden korku sardı beni ilki gibi olmuyor diyorlar ikinci daha kolay diyorlar ama
Ben 3cu sezeryanimi olacagim insallah hic korkma canim ben ikincisinde cok cabuk toparlandim 1 hafta sonra egilme kalkma herseyi yapiyordum allah kolaylik ve sabir versin hayirli vakitli dogumlar yapalim insallah

Ya bu kuzunun ağzını burnunu yesinler. Burun kavisine bak maşallah. Çok şükür canım arkadaşım.
Bu süreci de hayırlısıyla atlattın darısı bize inşallah.
İnşallah güzellik
Ettiğim tüm dualar hepimiz için

Senin için gündemde olan esas mesele buydu çok şükür bunun da cevabını almışsın canım, ne güzel detay detay açıklamamış doktor. Methedildiği kadar varmış demek
Valla şükürler olsun canım
Tamamen yukarı çıkmaz muhtemelen ama sorun yok. Ekstra sorun çıkarmadan böyle devam etse de kabulüm.
Doktor da diyor tut içinde 37 ye kadar yeter
Ben memnun kaldım. Eşim çok müsaittir hemen sinirlenmeye doktorlara ama o da çok memnun kaldı Çayını içerek koca ekrandan izledi

ben Diyarbakır da yasıyorum sıcaklara bır sey dıyemem ama denızı olmayan bır yerde yasıyorsan çok seveceksın her sey kolay ulasım takıldıgın bır sey olursa sor lutfen
Teşekkür ederim
Benim denizle alakam yok zaten önce hataydaydık ama memlekete gidip geliyordum eşim sabit kalmadığı için, Allah izin verirse orda sabit kalıcaz sadece kiralık ev bulamıyoruz kiralar çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…