2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim Sizinki gribe çevirdi mi?

Selam kizlar icimde doymayan bir mide var sanki, gunduz isyerinde hic acikmiyorum eve gelince resmen saldiriyorum
Onerebileceginiz online diyetisyem falan varmidir .17+3 6,5 kg aldim .

Pansuman da falan geceliği komple sıyırmak gerekiyo ya öyle düşünmüştüm ama her durumda her yer açılacak sanırım yoksa gecelik en güzeli efil efil

Pansuman da falan geceliği komple sıyırmak gerekiyo ya öyle düşünmüştüm ama her durumda her yer açılacak sanırım yoksa gecelik en güzeli efil efil

Valla doğum ve doğumdan bir kaç gün sonrası açıldı edildi olaylarına hiç takılmayacaksın normal doğumda olsa sezeryanda olsa mahramiyeti 3-5 gün unutmakta fayda var

Kizlar merhaba, bende normalde mide yanmasi yoktu ama bugun yediklerimden sanirim asiri bir yanma var. cozumu var midir bunun ne yesek icsek iyi gelir midemi gecti bogazima kadar yaniyor suan

Kizlar 20.haftamdayim sizler tetonoz aşısı oldunuz mu yarin ya da haftaya vurunayim diyorum. Saglik ocağında 20.haftada bekleriz demişlerdi

Canim ben de senle benzer durumdayim, bogazim yutkunurken aciyo, oksuruk var, burnumda akiyo bakalim nezamana gececek. Zencefil bal limon ilik suda iciyorum. Balgam cikartamam ben hic, oyuzden geniz akintim var. burda doktorada gidemem, evden calisiyorum, gecmesini bekliyorum Insallah bebise bisey olmadan atlatiriz, icimizi ferah tutalim ucuncu gribim 6 aylik hamilelikte

Çok geçmiş olsun size de İnşallah bir an önce geçer, ikimiz de rahatlarız. Ben de bebişten korkuyorum en çok. Doktorum parol alabilirsin dedi aldım bakalım.

O
Oyyyy ben bunu yerim yer maşallah çok sevindim canım güzel haberler almana

Evet canim balgam vardi hemde cok fazla, geniz akintim da coktu ve bu yuzden surekli midem de bulandi ve kustum. Burun tikanikligi da basladi sonrasinda. Bu arada miden kaldirirsa sirke ve su karistirarak o sekilde de gargara yapmayi dene, ben cok zorlandim ama ara ara yaptim yine de. Canini sikma canim hicbir sey olmaz ama duzelme olmazsa mutlaka ertelemeden doktora git.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün gittim doktora 21+1 günlüğüm suan haftasiyla uyumlu dedi. erkek bebek dedi inşallah değişmezse iki kızım var zaten haliyle erkek istiyordum öncelikle sağlıklı hayırlı olması tabi. 410 gram yazıyor kağıtta ama boyunu bilmiyorum nerde yazıyor anlamadım. Bide 3 tarih yazıyor mesela bu nedir sizce mesela 22 hafta 21 hafta gibi vs böyle bir sıkıntı yok dedi inşallah böyle devam eder

Yavrularimiz icin herseye değer rabbim kolayini verir insallah cabucak atlatir evlatlarimizi buyuturuz yolu yariladik cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…