2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maşallah maşallah çok sevindim canım benim nazar değmesin kızceye
Herkes güzel haberlerle gelsin insallahh

Canım çok sevindim, maşallah prensese Hep böyle güzel haberlerle geleceksin inşallah

Kızlar yardım istiyorum. Boğazım çok ağrıyor, konuşamıyorum. Yutkununca yanıyor. Ciğere inmeden ne yapmalıyım? Ihlamur, bal, limon karışımı içtim.

Merhaba kızlar ,
Bugün kendi doktorum detaylı ultrason gerçekleştirdi. Renkli gördük ve bize yaramaz sıpa nanik yaptı çok Şükur bir sıkıntı görmedi. 15 Haziranda da üniversite de detaylı yapılacak. Bu benim oğluşum video çekmeye çalışırken pozları kaçırdık

Eklentiler

• IMG-20220602-WA0001.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 114
Teşekkür ederim
Benim denizle alakam yok zaten önce hataydaydık ama memlekete gidip geliyordum eşim sabit kalmadığı için, Allah izin verirse orda sabit kalıcaz sadece kiralık ev bulamıyoruz kiralar çok fazla
Allah hayırlı uğurlu etsin diloşcum geçen yazamadım kaç sene kalacaksınız orada?

Maşallah küçük kuzuya

Allah hayırlı uğurlu etsin diloşcum geçen yazamadım kaç sene kalacaksınız orada?
Cook tesekkur ederim
3 sene oradayız lojmana da geçemiyoruz direk mecbur dışarıdan önce ev tutucaz, ama herkes uyanık olmuş yok sadece 1 senelik kiraya verilir, yok şu kadar para istiyorum

Ay çok şüküür canımm güzel haberlerle geldin bizee alt dudağımız kalın olacak sanki güzellikle sağlıkla gelsin inşallah Güneş kız Plesanta aşağıda olma durumun mu bitmiş mi kuzum yukarıya mı çıkmış onunla ilgili bir şey söyledi mi

Ayy maşallah sıkıntısız güzel haberlerle atlatalım inşallh hepimiz

Cevabımı burdan aldım canım. Bir sorun çıkmadan vakitlice doğacak inşallah bebek dpktor güzel şeyler söylemiş

Maşallah kuzum çok tatlı bişeye benziyor bu
Benimki yüzünü kapatmasa görecektik de 2 eliyle kapatmıştı inşallah haftaya görücem.
Hangi hastane de canım bu doktor bir de ücreti neydi istanbula gidince ona giderim o zaman

Masallah ne güzel bi burun darisi bize yarinda benim detayli var cok heyecanli

Ay şükürler olsun bu kız çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…