2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar Bebek arabası alan var mı? Öneride bulunursanız sevinirim. Ben henüz karar veremedim. Bayadır giremiyordum siteye eğer bu konu daha önce açıldıysa göremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba, Bagi Neo modelini aldık doğumdan itibaren kullanıma uygun, katlandığında ufacık oluyor, tek elle açılıp kapanabiliyor, çift yönlü kullanımı var, oldukça hafif, iki yönde de oturma ünitesi üstündeyken kapanma imkanı da bulunuyor fiyat olarak da özelliklerine göre gayet uygundu.

Merhaba siz bağışıklık baskılayıcı kullandınız mı? Benim gebelikte çok çok yoğun kanamalarım oluyor. 12. Haftadan sonra ama. Doktor bağışıklık sistemi ile ilgili olabilir demişti.
Merhaba. Ben transferden itibaren 9 hafta kullandım. Prografı 12. haftadan sonra kesiyorlar. Bebeğin gelişimini etkiliyor.
Zaten sizin durumunuzda, elbette doktorunuz daha iyi bilir ama progestan iğneler muhakkak lazım olacaktır. Geçmiş olsun.

Kızlar sizce reflü yatağı almak gerekli mi bebeğe ? Çok elzem bir şey değilse, gerekli gereksiz eve bir sürü şey alıp doldurmak istemiyorum da sizlere de sormak istedim
Ben alıcam canım sevi bebe ebebekte var ilk 3 ay zaten kullanılıyor ilk gazlı ve kusan bir bebek olmasını engelliyor yorumlar çok iyi

Ben de bugün tetonoz aşımı oldum, ilk doz tamamdır.
Kolum ağrıyor ama bakalım 3 gün sürebilir dedi hemşire.
Sormayı unuttum, aşı günü duş alınmıyor ama ertesi gün alabilirim değil mi?

Ben sormuştum sonraki gün oldum canım
Onunla kalır muhtemelen bende yapmadı bi şey hissetmedim hiç :) şifa olsun bakalım

Evet bu daha yakın buna giderim inşallah
Ama o kadar bu durumu yaşayanların yazısını okudum kaç yere gitmişler hepsi aynı şeyi söylemiş gitmenin de bi anlamı var mı bilemedim. Yine de farklı bir gözün görmesi iyi olur o yüzden bi aksilik olmazsa gideceğim.

Canım bana yaptığım zaman bugün duş alma dedi yarın için bişey söylemedi

Kuzum senin için nasıl rahat edecekse öyle yap. Önemli olan senin rahat olman
İnşallah daha güzel sonuçlar alırsın.

Kuzum senin için nasıl rahat edecekse öyle yap. Önemli olan senin rahat olman
İnşallah daha güzel sonuçlar alırsın.
O kadar çok kişinin hikayesini okudum ki içim ondan da biraz rahat aslında. Sadece gelişim geriliği olabilir demiş doktorlar o da 2500 gramın altında doğum şeklinde. Ama bir tanesi bile öyle olmamış hepsi en az 36. Haftayı doldurup öyle doğum yapmışlar. Gayet sağlıklı bebeklerin almışlar kucaklarına çok sık karşılaşılan bi durummuş ama genelde de doğum zamanı farkediliyormuş. Tek tesellim görmemiş olması ama öyle olsa bile beslenmeyle düzelebilir bişey elden gelen bişey yok
Ben genetik bi rahatsızlık olmasından korkmuştum ama onun içinde yanında ek sorunların olması gerekiyormuş kalpte parlaklık burun kemiği ense ölçümü filan benim bunlar hep normal o yüzden rahatım.
Allah ne takdir ederse odur yaşayıp göreceğiz zamanında ve sağlıklı doğuracağımı hissediyorum

çıktımm herşey yolundaa elhamdülillah, kan ve idrar testlerimi de verdim. geçen hafta çok ödemim olduğu için, şükür onlarda hepsi normal çıktı. doktor tıpta radyoloji uzmanı ama proftu. videoya çekebilirsin dedi. herşeyi çok güzel gösterdi. elhamdülilillah sıkıntı olmadığı için de 20 dakika bile sürmedi. sadece foroğraf vermedii o üzdü

Benim şuan içim çok rahatladı.
O zaman böyle bi durum varsa bile dolu ve sağlıklı beslenme ile bu süreci tamamlayabilirsin sen. Gerisini tevekkül edip bekleyeceksin hepimiz böyle yapıyoruz.
Ben de öyle hissediyorum kuzum Allah’ın izniyle bir sorun olmaz :)
Dediğin gibi eşlik eden başka sıkıntılar yoksa sorun yok. Benim detaylı doktoru da böyle bi şeyden bahsetmişti.

Şükürler olsun canım rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…