Çok güzel kızımız maşallah maşallahBen geldiiim
Her şey yolunda şükürler olsun
Riskli hiçbir durum görünmedi. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
Önce öykümü dinledi.
Ardından 20-25 dk filan aralıksız ultrason sürdü.
Görüntü alamadığımız hiçbir durum ve riskli bir şey görmediği için süre bu kadardı ve yetti zaten bize de. Çok keyifliydi.
Hiç ricacı olmadan bi sürü renkli görüntü de aldı 2 tanesini kalın baskı yapıp gerisini Whatsapp üzerinden yolladı.
@Rad__ doktorun üslubu filan da çok ılımlı. benim elim ayağım birbirine dolandı başta çok stres olmuştum ama çok rahatlatıcı biri gerçekten. İçtenlikle Öneriyorum doktoru.
İnşallah herkesin detaylı ultrason muayeneleri çok çok güzel geçer.
Size minik bir kız bırakıyorum. Kordonu yüzünü kapamasa her şey daha minnoş olacaktı ama bu da yetti bize
Allahım sağlıcakla kolaylıkla süreçlerimizi tamamlamayı nasip etsin
Karabiberin zarari olmaz canm bal yap az zencefil kat icine hap icemiyoruz malesef korona degildir bence korkmaKarabiber bal ılık su yaptım, karabiberi abarttım sanırım, çok yanıyor boğazım. Fazlası hamilelere zararlı mıdır acaba canım? Korona mı oldum acaba ben ya
İnşallah değildir canım, omicron da balgamla başlıyormuşKarabiberin zarari olmaz canm bal yap az zencefil kat icine hap icemiyoruz malesef korona degildir bence korkma
Ben olacam 1 sezeryan 2 zorunlu kürtaj Allah kısmet ederse inşallah kucağıma alırsam buda sezeryanla olacak. İlkini belden uyusmali olmuştum yine aynı istiyorum inşallah sorunsuz gecerAramızda 2.kez sezeryan olacak var mı canlarım şimdiden korku sardı beni ilki gibi olmuyor diyorlar ikinci daha kolay diyorlar ama
şuan kiralar burada yüksek istanbulla yarışır araban varsa yeni şehir üç kuyular tarafında 2000 tlye bulabilirsinTeşekkür ederim
Benim denizle alakam yok zatenönce hataydaydık ama memlekete gidip geliyordum eşim sabit kalmadığı için, Allah izin verirse orda sabit kalıcaz sadece kiralık ev bulamıyoruz kiralar çok fazla
Karabiber bal ılık su yaptım, karabiberi abarttım sanırım, çok yanıyor boğazım. Fazlası hamilelere zararlı mıdır acaba canım? Korona mı oldum acaba ben ya
şuan kiralar burada yüksek istanbulla yarışır araban varsa yeni şehir üç kuyular tarafında 2000 tlye bulabilirsin
Kesinlikle daha kolayAramızda 2.kez sezeryan olacak var mı canlarım şimdiden korku sardı beni ilki gibi olmuyor diyorlar ikinci daha kolay diyorlar ama
Cok sevindim canım ne güzel haberler insanın içi ferahlıyor dimiBen geldiiim
Her şey yolunda şükürler olsun
Riskli hiçbir durum görünmedi. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.
Önce öykümü dinledi.
Ardından 20-25 dk filan aralıksız ultrason sürdü.
Görüntü alamadığımız hiçbir durum ve riskli bir şey görmediği için süre bu kadardı ve yetti zaten bize de. Çok keyifliydi.
Hiç ricacı olmadan bi sürü renkli görüntü de aldı 2 tanesini kalın baskı yapıp gerisini Whatsapp üzerinden yolladı.
@Rad__ doktorun üslubu filan da çok ılımlı. benim elim ayağım birbirine dolandı başta çok stres olmuştum ama çok rahatlatıcı biri gerçekten. İçtenlikle Öneriyorum doktoru.
İnşallah herkesin detaylı ultrason muayeneleri çok çok güzel geçer.
Size minik bir kız bırakıyorum. Kordonu yüzünü kapamasa her şey daha minnoş olacaktı ama bu da yetti bize
Allahım sağlıcakla kolaylıkla süreçlerimizi tamamlamayı nasip etsin
Çok teşekkürlerr, çok sık bakamıyorum ama bir gözüm buralarda olacak hep, tabii ki ekleyebilirsinay maşallah sen de yarılamışsın :)
çok sevindim geçmiş gitmiş olsun inşallah :)
e ilerleyen zamanlarda burada olmaya devam edeceksen eğer listeye ekleyebilirm istersen :)
benim de kızım olacak inşallah
Sezeryan falan durumlarında dikiş kontrolü pansuman falan oluyo. Tek parça pek konforlu olmayabilir. Alt üst takımlar daha rahat olur sanırım
Benim ilk doğumum sezeryandı gecelikle çok rahat etmiştim pijama da görümüştüm yanımda ama sezeryan olduğundan hem bel kısmı dikişlere denk geliyordu hemde bacağı kaldırıp eğilmek falan zor oluyor ama gecelik yukarıdan giy hoop çok pratik. şimdide aynı şekilde gecelik koyacağım ama yine ne olur ne olmaz bir tane pijama koyarım sanırım :))))Kızlar merhaba, daha erken belki ama ihtiyaçlar aklıma geldikçe kampanyalarda alıp eksikleri tamamlamaya çalışıyorum malum günümüz şartlarında ne kadar olursa. Hiç araştıranınız oldu mu hastaneye doğuma gittiğimizde pijama mı gecelik mi daha rahat olur. Biraz alışveriş sitelerinden araştırdım hep tüllü püllü gelinlik gibi gecelikler varonlardan almayı düşünmüyorum elbette ama bir fikri olan var mı ben şundan alacağım gibisinden rahat etmek adına hangisi daha iyi olur?
Merhaba, geçmiş olsun. Ben de buradaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle ıhlamur, bal karışımı içtim. Üstüne adaçayı gargarası yaptım, bir de zencefilli limonlu ılık su da çok yumuşattı boğazımı. Sabah akşam tuzlu suyla da gargara yaptım çok ağrım olduğunda. Umarım işe yarar, hızlıca atlatırsınız inşallah. Geçmiş olsun.Kızlar yardım istiyorum. Boğazım çok ağrıyor, konuşamıyorum. Yutkununca yanıyor. Ciğere inmeden ne yapmalıyım? Ihlamur, bal, limon karışımı içtim.
Maşallah maşallah çok sevindim canım benim nazar değmesin kızceye
Herkes güzel haberlerle gelsin insallahh
İnşallah hepimiz hep güzel haberlerle çıkalım canım.Canım çok sevindim, maşallah prenseseHep böyle güzel haberlerle geleceksin inşallah
Canım nohut kadar taze zencefili dilimle limon ile kaynatıp ılınınca bal karıştır iç. Ben ilaç kullanmıyorum yıllardır zencefil içerim. Toz zencefil varsa yine ufak miktar bal ile ılık suya karıştırıp içebilirsin.Kızlar yardım istiyorum. Boğazım çok ağrıyor, konuşamıyorum. Yutkununca yanıyor. Ciğere inmeden ne yapmalıyım? Ihlamur, bal, limon karışımı içtim.
Maşallah o alt dudak heleMerhaba kızlar ,
Bugün kendi doktorum detaylı ultrason gerçekleştirdi. Renkli gördük ve bize yaramaz sıpa nanik yaptıçok Şükur bir sıkıntı görmedi. 15 Haziranda da üniversite de detaylı yapılacak. Bu benim oğluşum video çekmeye çalışırken pozları kaçırdık
Kuzum kendi muayenehanesi var. Hastanede değil. Nakit 1000 kart 1100 TL fiyatıydı. İnternette numarası vardır ama istersen ben de numarayı gönderirim.Maşallah kuzum çok tatlı bişeye benziyor bu
Benimki yüzünü kapatmasa görecektik de 2 eliyle kapatmıştı inşallah haftaya görücem.
Hangi hastane de canım bu doktor bir de ücreti neydi istanbula gidince ona giderim o zaman
Güzel haberlerle gel canım inşallahMasallah ne güzel bi burun darisi bize yarinda benim detayli var cok heyecanli
Ay şükürler olsun bu kız çok güzell
Çok güzel kızımız maşallah maşallah
Hmm bugün biz de amniyon sıvısında kar yağıyor gibi seyler gördük. Hatta dr a eşim sordu onlar nedir diye. Doktor da verniks tabakası dedi. Bebeklerin cildini kaplıyor ya. O sıvıda da oluyor haliyle dedi. Sorun görmedi.Cok sevindim canım ne güzel haberler insanın içi ferahlıyor dimibende de kanama olmustu ya, ayrıntılı ultrasonda doktor amniyon sıvısında partiküller var uzun süren kanama nedeniyle dedi, bu bebeğe zararlı degil ama son haftalarda dikkatli takip edilmesi gerekiyor dedi ben en cok bunu takmıştım, bebek icin zararlı degil dese de iste insan endişeleniyor…
Kuzum o zaman bu konudaki ilk mesajımda istediğim bilgileri yaz sen, ben seni ekleyeyim listemizeÇok teşekkürlerr, çok sık bakamıyorum ama bir gözüm buralarda olacak hep, tabii ki ekleyebilirsin
Kız bebiş sayısı çoğaldı çevremde, ne mutlu :)) Hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
İnşallah ya ilki çok zor gelmişti herkes iki daha kolay diyor süreci bile bile bıçak altına yatmak da geriyor şimdiden biraz da canım tatlı galibaBen 3cu sezeryanimi olacagim insallahhic korkma canim ben ikincisinde cok cabuk toparlandim 1 hafta sonra egilme kalkma herseyi yapiyordum allah kolaylik ve sabir versin hayirli vakitli dogumlar yapalim insallah
Genel canım zaten anestezi çok farketmiyo acı açısından ama genelden memnundum diğerinde bebek çıkıyor bi saat ordasın baskılar hissediliyormuş anlamsız geliyor korkarım çokEpidural mi yoksa genel anestezi miydi
İnşallah öyledir dikiş her türlü acıyacak da bir hafta kendi başıma yatıp kalkamamak o muhtaç hale tekrar düşmekKesinlikle daha kolayvücut anesteziye briaz daha alışkın olduğundan daha kolay atlatmistim ben ama dikiş yerim daha çok acımıştı sonrasında. Çabuk toplarız inşallah benimde 3.olacak
31 yaşındayım, SAT 10 Ocak, beklenen doğum tarihi 17 Ekim, 1. çocuk ve kız bebişKuzum o zaman bu konudaki ilk mesajımda istediğim bilgileri yaz sen, ben seni ekleyeyim listemize
Canim oncelikle cok gecmis olsun, uc hafta olacak ben agir bir bogaz enfeksiyonu atlattim. Oncelikle covid testi yaptirdim, negatif cikinca evde takviyeleri denedim ama cok fayda etmeyince doktora gittim ve enfeksiyon degerlerim yuksek oldugu icin mecburen antibiyotik basladik ve bir haftada tamamen kendime geldim.Kızlar yardım istiyorum. Boğazım çok ağrıyor, konuşamıyorum. Yutkununca yanıyor. Ciğere inmeden ne yapmalıyım? Ihlamur, bal, limon karışımı içtim.
Facedegorunce direk sen aklıma geldinDoktor da haftasıyla uyumlu dedi. Ölçümlerine baktım bugün karın çevresi 5 gün geride çıkmış diğerleri günüyle uyumlu 2 gün önde hatta.
1-2 hafta önde geride çok da önemli değil biliyorum ama tek korkum çok küçük doğması inşallah sağlıklı zamanında doğar. Gerçekten çok stres yapıyorum nasıl geçecek bilmiyorum bebişim etkilenmez inşallah
Eşim şehir dışında, gelince test yaptıracağım canımCanim oncelikle cok gecmis olsun, uc hafta olacak ben agir bir bogaz enfeksiyonu atlattim. Oncelikle covid testi yaptirdim, negatif cikinca evde takviyeleri denedim ama cok fayda etmeyince doktora gittim ve enfeksiyon degerlerim yuksek oldugu icin mecburen antibiyotik basladik ve bir haftada tamamen kendime geldim.
Oncelikle zencefil, bal, ihlamur bunlar hem guvenli hem de bogazini rahatlatir. Ben bogaz pastili kullandim hem kadin dogum doktorum, hem gogus hastaliklari doktoru hamilelikte guvenli oldugunu soylediler sabah aksam 1 tane pastil alabilirsin. Bunun haricinde bogaz spreyi kullandim gunde 3 defa. Yine dogal takviye olarak gunde 1 tatli kasigi karadut ozu ictim, disetlerim sismisti cunku hem de bogazima iyi gelsin diyeayrica taze zencefili rendele, uzerine bol limon sik ve biraz bal ve karabiber koy bir kac saate sulaniyor onu surup gibi icebilirsin, istersen bu karisimi bir tatli kasigi bardaga koyup uzerine sicak su ekleyip cay gibi de icebilirsin nasil rahat edeceksen. Insallah hemen toparlarsin, ama etrafta bogaz enfeksiyonu salgini varmis kendini daha kotu hissedersen mutlaka gidip tahlil yaptir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?