2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok güzel kızımız maşallah maşallah

Aramızda 2.kez sezeryan olacak var mı canlarım şimdiden korku sardı beni ilki gibi olmuyor diyorlar ikinci daha kolay diyorlar ama
Ben olacam 1 sezeryan 2 zorunlu kürtaj Allah kısmet ederse inşallah kucağıma alırsam buda sezeryanla olacak. İlkini belden uyusmali olmuştum yine aynı istiyorum inşallah sorunsuz gecer

Teşekkür ederim
Benim denizle alakam yok zaten önce hataydaydık ama memlekete gidip geliyordum eşim sabit kalmadığı için, Allah izin verirse orda sabit kalıcaz sadece kiralık ev bulamıyoruz kiralar çok fazla
şuan kiralar burada yüksek istanbulla yarışır araban varsa yeni şehir üç kuyular tarafında 2000 tlye bulabilirsin

Karabiber bal ılık su yaptım, karabiberi abarttım sanırım, çok yanıyor boğazım. Fazlası hamilelere zararlı mıdır acaba canım? Korona mı oldum acaba ben ya

Sanmıyorum zararı olmaz da. Eğer koronadan şüpheleniyorsan test ver canım. Hamilelere kan sulandırması için aspirin kullandırıyorlar tedbirini erkenden alırsın

şuan kiralar burada yüksek istanbulla yarışır araban varsa yeni şehir üç kuyular tarafında 2000 tlye bulabilirsin

Dediğiniz mesafeyi bilmiyorum da benzin mazot fiyatlarıda normal değil ki belki merkezden tutacağı evle yaklaşır aylık benzin masrafı

Aramızda 2.kez sezeryan olacak var mı canlarım şimdiden korku sardı beni ilki gibi olmuyor diyorlar ikinci daha kolay diyorlar ama
Kesinlikle daha kolay vücut anesteziye briaz daha alışkın olduğundan daha kolay atlatmistim ben ama dikiş yerim daha çok acımıştı sonrasında. Çabuk toplarız inşallah benimde 3.olacak

Ay kızlar ben yaklaşık 3 gündür bebişin hareketlerini hissediyorum göbeğimde böyle bazı bölgelerde resmen baloncuk patlar gibi oluyo duruyor dışardan da video falan cektim resmen bi oynama oluyor herkese gösteriyorum görüyorlar elimi koyuyorum elimde de net hissediyorum o hareketi cok komik ve cok güzelll deliriyorum ayağımı kolumu acaba onları daha ilerleyen dönemlerde anlıyormuşuz sanırım Allah herkese nasip etsin bu duyguları yaşamayı ya
Ayrıca bacaklarınızada çatlak önleyici krem sürün arkadaşlar ben sürmüyordum sabah bi kalktım minik minik kızarıklıklar var hemen sürdüm şuan hep sürüyorum sizde sürün

Cok sevindim canım ne güzel haberler insanın içi ferahlıyor dimi bende de kanama olmustu ya, ayrıntılı ultrasonda doktor amniyon sıvısında partiküller var uzun süren kanama nedeniyle dedi, bu bebeğe zararlı degil ama son haftalarda dikkatli takip edilmesi gerekiyor dedi ben en cok bunu takmıştım, bebek icin zararlı degil dese de iste insan endişeleniyor…

ay maşallah sen de yarılamışsın :)
çok sevindim geçmiş gitmiş olsun inşallah :)
e ilerleyen zamanlarda burada olmaya devam edeceksen eğer listeye ekleyebilirm istersen :)
benim de kızım olacak inşallah
Çok teşekkürlerr, çok sık bakamıyorum ama bir gözüm buralarda olacak hep, tabii ki ekleyebilirsin
Kız bebiş sayısı çoğaldı çevremde, ne mutlu :)) Hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Sezeryan falan durumlarında dikiş kontrolü pansuman falan oluyo. Tek parça pek konforlu olmayabilir. Alt üst takımlar daha rahat olur sanırım

Benim ilk doğumum sezeryandı gecelikle çok rahat etmiştim pijama da görümüştüm yanımda ama sezeryan olduğundan hem bel kısmı dikişlere denk geliyordu hemde bacağı kaldırıp eğilmek falan zor oluyor ama gecelik yukarıdan giy hoop çok pratik. şimdide aynı şekilde gecelik koyacağım ama yine ne olur ne olmaz bir tane pijama koyarım sanırım :))))

Kızlar yardım istiyorum. Boğazım çok ağrıyor, konuşamıyorum. Yutkununca yanıyor. Ciğere inmeden ne yapmalıyım? Ihlamur, bal, limon karışımı içtim.
Merhaba, geçmiş olsun. Ben de buradaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle ıhlamur, bal karışımı içtim. Üstüne adaçayı gargarası yaptım, bir de zencefilli limonlu ılık su da çok yumuşattı boğazımı. Sabah akşam tuzlu suyla da gargara yaptım çok ağrım olduğunda. Umarım işe yarar, hızlıca atlatırsınız inşallah. Geçmiş olsun.

Maşallah maşallah çok sevindim canım benim nazar değmesin kızceye
Herkes güzel haberlerle gelsin insallahh
inşallah güzellik
Canım çok sevindim, maşallah prensese Hep böyle güzel haberlerle geleceksin inşallah
İnşallah hepimiz hep güzel haberlerle çıkalım canım.
Kızlar yardım istiyorum. Boğazım çok ağrıyor, konuşamıyorum. Yutkununca yanıyor. Ciğere inmeden ne yapmalıyım? Ihlamur, bal, limon karışımı içtim.
Canım nohut kadar taze zencefili dilimle limon ile kaynatıp ılınınca bal karıştır iç. Ben ilaç kullanmıyorum yıllardır zencefil içerim. Toz zencefil varsa yine ufak miktar bal ile ılık suya karıştırıp içebilirsin.
Çok geçmiş olsun

Maşallah o alt dudak hele
Sağlıkla gelsin kuzucuk. Rabbim daim etsin sağlık sıhhatlerini.
Kuzum kendi muayenehanesi var. Hastanede değil. Nakit 1000 kart 1100 TL fiyatıydı. İnternette numarası vardır ama istersen ben de numarayı gönderirim.
Masallah ne güzel bi burun darisi bize yarinda benim detayli var cok heyecanli
Güzel haberlerle gel canım inşallah
Ay şükürler olsun bu kız çok güzell

Çok güzel kızımız maşallah maşallah

Hmm bugün biz de amniyon sıvısında kar yağıyor gibi seyler gördük. Hatta dr a eşim sordu onlar nedir diye. Doktor da verniks tabakası dedi. Bebeklerin cildini kaplıyor ya. O sıvıda da oluyor haliyle dedi. Sorun görmedi.
Ama yine de bebek için zararlı değilse neden endişeleniyorsun. Doktorlar endişelenecek en ufak şeyi bile atlamayıp söylüyorlar söylemekle de yükümlüler.
Hiç gerek olmamasına rağmen amniyon sıvısından yapılan genetik test hakkında bile bilgilendirdi bizi.
Sen de hiç kafanı bulandırma bence bol bol dinlenme bol bol dualarla tamamlayacağız inşallah süreçlerimizi

Kuzum o zaman bu konudaki ilk mesajımda istediğim bilgileri yaz sen, ben seni ekleyeyim listemize

Ben 3cu sezeryanimi olacagim insallah hic korkma canim ben ikincisinde cok cabuk toparlandim 1 hafta sonra egilme kalkma herseyi yapiyordum allah kolaylik ve sabir versin hayirli vakitli dogumlar yapalim insallah
İnşallah ya ilki çok zor gelmişti herkes iki daha kolay diyor süreci bile bile bıçak altına yatmak da geriyor şimdiden biraz da canım tatlı galiba
Epidural mi yoksa genel anestezi miydi
Genel canım zaten anestezi çok farketmiyo acı açısından ama genelden memnundum diğerinde bebek çıkıyor bi saat ordasın baskılar hissediliyormuş anlamsız geliyor korkarım çok
Kesinlikle daha kolay vücut anesteziye briaz daha alışkın olduğundan daha kolay atlatmistim ben ama dikiş yerim daha çok acımıştı sonrasında. Çabuk toplarız inşallah benimde 3.olacak
İnşallah öyledir dikiş her türlü acıyacak da bir hafta kendi başıma yatıp kalkamamak o muhtaç hale tekrar düşmek

Canim oncelikle cok gecmis olsun, uc hafta olacak ben agir bir bogaz enfeksiyonu atlattim. Oncelikle covid testi yaptirdim, negatif cikinca evde takviyeleri denedim ama cok fayda etmeyince doktora gittim ve enfeksiyon degerlerim yuksek oldugu icin mecburen antibiyotik basladik ve bir haftada tamamen kendime geldim.
Oncelikle zencefil, bal, ihlamur bunlar hem guvenli hem de bogazini rahatlatir. Ben bogaz pastili kullandim hem kadin dogum doktorum, hem gogus hastaliklari doktoru hamilelikte guvenli oldugunu soylediler sabah aksam 1 tane pastil alabilirsin. Bunun haricinde bogaz spreyi kullandim gunde 3 defa. Yine dogal takviye olarak gunde 1 tatli kasigi karadut ozu ictim, disetlerim sismisti cunku hem de bogazima iyi gelsin diye ayrica taze zencefili rendele, uzerine bol limon sik ve biraz bal ve karabiber koy bir kac saate sulaniyor onu surup gibi icebilirsin, istersen bu karisimi bir tatli kasigi bardaga koyup uzerine sicak su ekleyip cay gibi de icebilirsin nasil rahat edeceksen. Insallah hemen toparlarsin, ama etrafta bogaz enfeksiyonu salgini varmis kendini daha kotu hissedersen mutlaka gidip tahlil yaptir canim.

Facedegorunce direk sen aklıma geldin

Eklentiler

• Screenshot_20220602_100257_com.facebook.katana.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 55
Eşim şehir dışında, gelince test yaptıracağım canım çok teşekkür ederim, şimdi zencefilli karışımdan yapacağım. Taze yok ama tozu var onunla deneyeceğim. Balgam var mıydı sende canım? Balgam çok ağrıtıyor boğazımı, tuzlu suyla gargara yapınca geçiyor, sonra yine başlıyor çok korkuyorum, covid olmaktan da, enfeksiyondan da..Umarım bebeğime bir şey olmadan atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…