2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağol canım, sirkeyi de deneyeyim hemen. Evet balgam daha çok midemi bulandırdı ama keşke kusabilsem o da gidecek. Doktorum da ateşin çıkarsa doktora gidip antibiyotik al dedi. İnşallah yarına daha iyi olurum Allah korusun hepimizi, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Çok zormuş hastayken karnındakini düşünmek

Canım netten baktım da Bakırköy’de mi yeri?

Evet canim ya en zoru psikolojik tarafi zaten ben atesim cikmasin diye onlem amacli yatarken parol almistim. Hic atesim cikmadi ama enfeksiyon degerlerim epey yuksekti. Insallah sen de hemen atlatirsin, bagisiklik dustugu icin bu hastaliklar daha kotu etkiliyor sen kendini iyi hissetmezsen hic beklemeden doktora git canim.

Facedegorunce direk sen aklıma geldin
Gerçekten stres yapıyorum ister istemez ama alıştım bile duruma daha sağlıklı beslenmeye başladım önceden bulantılar yüzünden hep karbonhidrat ağırlıklı beslenirdim son 1 ay hiç dikkat etmedim çok yordum kendimi ev taşıma işlerimiz vardı. Bundan sonra elimden geleni yapıp Allah’a tevekkül edicem başka yapacak bişey yok. Salı günü hem detaylıya hem de kendi doktoruma gitcem bakalım ne diyorlar ondan sonrası zaten beklemek kalıyor Allah ne zaman takdir ederse o zmaan gelir dünyaya. Sadece bu damar meselesi olduğu için de biraz içim rahat yanında ek problemler yok çok şükür bu da çok büyük sorun değilmiş bu şekilde olup bebeğini gününde ve normal kilosunda doğuran çok kişi varmış. Kendi doktorum hiç problem değil beslenmeyle düzelir dedi içime su serpildi ek takviye vitaminler vereceğini düşünüyorum bakalım inşallah salı günü güzel şeyler yazarım buraya sizde dua edin

Ben de parol aldım ateşten korktuğum için. Sabaha kötü kalkarım diye uyumak istemiyorum resmen Kötü hissedersem hemen gideceğim canım, riske atmaya gelmez haklısın. Çok teşekkür ederim, inşallah bir daha yaşamazsın hastalığı

canım göbek baş boydan ölcümde haftasına göre değişik gösterebiliyormuş doktorlar ekstra bir gerilik yada önde olma durumu yoksa umursamıyorlar cünkü elinde ki aletle işaretlerken 1 cm bile fazla yada dar alsa değiştiriyor ölcümünü. Sağlıkla gelsin minik paşa ailenize hayır getirsin

Çok sagol canım Allah razı olsun:) Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin. Doktor boyu için birşey demedi 34. Bilmem kaç mm yazıyor ama oda fazla geldi gibi bana sanırım o değil. Bu arada senin ney cinsiyeti başka çocuğun varmı

Canım aslında prograf da çok etkili bu bakımdan, bağışıklık baskılayıcı.
Merhaba siz bağışıklık baskılayıcı kullandınız mı? Benim gebelikte çok çok yoğun kanamalarım oluyor. 12. Haftadan sonra ama. Doktor bağışıklık sistemi ile ilgili olabilir demişti.

Ölçümde çıkan sonuç haricinde bir de referans aralığı var. O Aralıktaki haftalar yazıyordur orada. önemli olan ölçüm sonucunuzun o haftalar içinde kalması. Ölçüm yapılan cihaz, bebeğin pozisyonu doktorun ölçüm hassasiyeti gibi nedenlerde ölçüm sonuçları ileri geri çıkabiliyor. doktor bir sorun görmediyse takılacak bi şey yok.
Allah sağlığını daim etsin.

Canım netten baktım da Bakırköy’de mi yeri?
Evet canım, Ataköy towers ta. wp üzerinden konum da yolluyorlar istersen eğer.
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

Bakırköy biraz uzak kalıyor bana Anadolu yakasında bulsam iyi olur aslında.

İnşallah canım çok sağol

34 olan değeri 7 ile çarpınca çıkan sonuç bebeğin boyu yanlış bilmiyorsam öyle hesaplanıyor

Bakırköy biraz uzak kalıyor bana Anadolu yakasında bulsam iyi olur aslında.

İnşallah canım çok sağol
Kız ben Kocaeli’den gittim
Anadolu yakasında da doktorum gebeliğimin başında Prof dr Eray Çalışkanı önermişti. Aynı zamanda tüp bebekçi ve perinatoloji uzmanı. Detaylısından memnun olan çok var. Tuzla da Okan üni hastanesinde çalışıyor. Ona da bakabilirsin.

Aynen boyu değildir o. Amin amin sağlıkla alalımda kucaklarımıza Nasipse ilk bebeğimi kucağıma alacam erkek

Amin çok teşekkür ederim:)

Bende pazartesi aşıya gideceğim sonrasında çalışabilir miyim sizce birde kan tahlili yapacakmış umarım herşey dengeli çıkar insulin direnç ve pcosla uğraşıyorduk öncesinde iyi dileklerinizi bekliyorum

Merhaba kızlar ayrıntılı ultrason için, buradaki tıp fakültesine geldim 350 TL istediler. Sürekli buraya kontrole gelsem erken haftalarda randevu verilirse ücretsiz bakılıyormus. Neyse artık bunlar tecrubee saat 10.30 da gel dediler. Saatler gecmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…