- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Sağol canım, sirkeyi de deneyeyim hemen. Evet balgam daha çok midemi bulandırdı ama keşke kusabilsem o da gidecek. Doktorum da ateşin çıkarsa doktora gidip antibiyotik al dedi. İnşallah yarına daha iyi olurumEvet canim balgam vardi hemde cok fazla, geniz akintim da coktu ve bu yuzden surekli midem de bulandi ve kustum. Burun tikanikligi da basladi sonrasinda. Bu arada miden kaldirirsa sirke ve su karistirarak o sekilde de gargara yapmayi dene, ben cok zorlandim ama ara ara yaptim yine de. Canini sikma canim hicbir sey olmaz ama duzelme olmazsa mutlaka ertelemeden doktora git.
Canım netten baktım da Bakırköy’de mi yeri?inşallah güzellik
İnşallah hepimiz hep güzel haberlerle çıkalım canım.
Canım nohut kadar taze zencefili dilimle limon ile kaynatıp ılınınca bal karıştır iç. Ben ilaç kullanmıyorum yıllardır zencefil içerim. Toz zencefil varsa yine ufak miktar bal ile ılık suya karıştırıp içebilirsin.
Çok geçmiş olsun
Maşallah o alt dudak hele
Sağlıkla gelsin kuzucuk. Rabbim daim etsin sağlık sıhhatlerini.
Kuzum kendi muayenehanesi var. Hastanede değil. Nakit 1000 kart 1100 TL fiyatıydı. İnternette numarası vardır ama istersen ben de numarayı gönderirim.
Güzel haberlerle gel canım inşallah
Hmm bugün biz de amniyon sıvısında kar yağıyor gibi seyler gördük. Hatta dr a eşim sordu onlar nedir diye. Doktor da verniks tabakası dedi. Bebeklerin cildini kaplıyor ya. O sıvıda da oluyor haliyle dedi. Sorun görmedi.
Ama yine de bebek için zararlı değilse neden endişeleniyorsun. Doktorlar endişelenecek en ufak şeyi bile atlamayıp söylüyorlar söylemekle de yükümlüler.
Hiç gerek olmamasına rağmen amniyon sıvısından yapılan genetik test hakkında bile bilgilendirdi bizi.
Sen de hiç kafanı bulandırma bence bol bol dinlenme bol bol dualarla tamamlayacağız inşallah süreçlerimizi
Evet canim ya en zoru psikolojik tarafi zatenSağol canım, sirkeyi de deneyeyim hemen. Evet balgam daha çok midemi bulandırdı ama keşke kusabilsem o da gidecek. Doktorum da ateşin çıkarsa doktora gidip antibiyotik al dedi. İnşallah yarına daha iyi olurumAllah korusun hepimizi, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Çok zormuş hastayken karnındakini düşünmek
Gerçekten stres yapıyorum ister istemez ama alıştım bile duruma daha sağlıklı beslenmeye başladım önceden bulantılar yüzünden hep karbonhidrat ağırlıklı beslenirdim son 1 ay hiç dikkat etmedim çok yordum kendimi ev taşıma işlerimiz vardı. Bundan sonra elimden geleni yapıp Allah’a tevekkül edicem başka yapacak bişey yok. Salı günü hem detaylıya hem de kendi doktoruma gitcem bakalım ne diyorlar ondan sonrası zaten beklemek kalıyor Allah ne zaman takdir ederse o zmaan gelir dünyaya. Sadece bu damar meselesi olduğu için de biraz içim rahat yanında ek problemler yok çok şükür bu da çok büyük sorun değilmiş bu şekilde olup bebeğini gününde ve normal kilosunda doğuran çok kişi varmış. Kendi doktorum hiç problem değil beslenmeyle düzelir dedi içime su serpildi ek takviye vitaminler vereceğini düşünüyorum bakalım inşallah salı günü güzel şeyler yazarım buraya sizde dua edinFacedegorunce direk sen aklıma geldin
Ben de parol aldım ateşten korktuğum için. Sabaha kötü kalkarım diye uyumak istemiyorum resmenEvet canim ya en zoru psikolojik tarafi zatenben atesim cikmasin diye onlem amacli yatarken parol almistim. Hic atesim cikmadi ama enfeksiyon degerlerim epey yuksekti. Insallah sen de hemen atlatirsin, bagisiklik dustugu icin bu hastaliklar daha kotu etkiliyor sen kendini iyi hissetmezsen hic beklemeden doktora git canim.
Kizlar 20.haftamdayim sizler tetonoz aşısı oldunuz mu yarin ya da haftaya vurunayim diyorum. Saglik ocağında 20.haftada bekleriz demişlerdi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün gittim doktora 21+1 günlüğüm suan haftasiyla uyumlu dedi. erkek bebek dedi inşallah değişmezse iki kızım var zaten haliyle erkek istiyordum öncelikle sağlıklı hayırlı olması tabi. 410 gram yazıyor kağıtta ama boyunu bilmiyorum nerde yazıyor anlamadım. Bide 3 tarih yazıyor mesela bu nedir sizce mesela 22 hafta 21 hafta gibi vs böyle bir sıkıntı yok dedi inşallah böyle devam eder
Çok sagol canım Allah razı olsun:) Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin. Doktor boyu için birşey demedi 34. Bilmem kaç mm yazıyor ama oda fazla geldi gibi bana sanırım o değil. Bu arada senin ney cinsiyeti başka çocuğun varmıcanım göbek baş boydan ölcümde haftasına göre değişik gösterebiliyormuş doktorlar ekstra bir gerilik yada önde olma durumu yoksa umursamıyorlar cünkü elinde ki aletle işaretlerken 1 cm bile fazla yada dar alsa değiştiriyor ölcümünü. Sağlıkla gelsin minik paşa ailenize hayır getirsin
Merhaba siz bağışıklık baskılayıcı kullandınız mı? Benim gebelikte çok çok yoğun kanamalarım oluyor. 12. Haftadan sonra ama. Doktor bağışıklık sistemi ile ilgili olabilir demişti.Canım aslında prograf da çok etkili bu bakımdan, bağışıklık baskılayıcı.
Ölçümde çıkan sonuç haricinde bir de referans aralığı var. O Aralıktaki haftalar yazıyordur orada. önemli olan ölçüm sonucunuzun o haftalar içinde kalması. Ölçüm yapılan cihaz, bebeğin pozisyonu doktorun ölçüm hassasiyeti gibi nedenlerde ölçüm sonuçları ileri geri çıkabiliyor. doktor bir sorun görmediyse takılacak bi şey yok.Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugün gittim doktora 21+1 günlüğüm suan haftasiyla uyumlu dedi. erkek bebek dedi inşallah değişmezse iki kızım var zaten haliyle erkek istiyordum öncelikle sağlıklı hayırlı olması tabi. 410 gram yazıyor kağıtta ama boyunu bilmiyorum nerde yazıyor anlamadım. Bide 3 tarih yazıyor mesela bu nedir sizce mesela 22 hafta 21 hafta gibi vs böyle bir sıkıntı yok dedi inşallah böyle devam eder
Evet canım, Ataköy towers ta. wp üzerinden konum da yolluyorlar istersen eğer.Canım netten baktım da Bakırköy’de mi yeri?
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.Gerçekten stres yapıyorum ister istemez ama alıştım bile duruma daha sağlıklı beslenmeye başladım önceden bulantılar yüzünden hep karbonhidrat ağırlıklı beslenirdim son 1 ay hiç dikkat etmedim çok yordum kendimi ev taşıma işlerimiz vardı. Bundan sonra elimden geleni yapıp Allah’a tevekkül edicem başka yapacak bişey yok. Salı günü hem detaylıya hem de kendi doktoruma gitcem bakalım ne diyorlar ondan sonrası zaten beklemek kalıyor Allah ne zaman takdir ederse o zmaan gelir dünyaya. Sadece bu damar meselesi olduğu için de biraz içim rahat yanında ek problemler yok çok şükür bu da çok büyük sorun değilmiş bu şekilde olup bebeğini gününde ve normal kilosunda doğuran çok kişi varmış. Kendi doktorum hiç problem değil beslenmeyle düzelir dedi içime su serpildi ek takviye vitaminler vereceğini düşünüyorum bakalım inşallah salı günü güzel şeyler yazarım buraya sizde dua edin
Bakırköy biraz uzak kalıyor bana Anadolu yakasında bulsam iyi olur aslında.Ölçümde çıkan sonuç haricinde bir de referans aralığı var. O Aralıktaki haftalar yazıyordur orada. önemli olan ölçüm sonucunuzun o haftalar içinde kalması. Ölçüm yapılan cihaz, bebeğin pozisyonu doktorun ölçüm hassasiyeti gibi nedenlerde ölçüm sonuçları ileri geri çıkabiliyor. doktor bir sorun görmediyse takılacak bi şey yok.
Allah sağlığını daim etsin.
Evet canım, Ataköy towers ta. wp üzerinden konum da yolluyorlar istersen eğer.
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
34 olan değeri 7 ile çarpınca çıkan sonuç bebeğin boyu yanlış bilmiyorsam öyle hesaplanıyorÇok sagol canım Allah razı olsun:) Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin. Doktor boyu için birşey demedi 34. Bilmem kaç mm yazıyor ama oda fazla geldi gibi bana sanırım o değil. Bu arada senin ney cinsiyeti başka çocuğun varmı
Kız ben Kocaeli’den gittimBakırköy biraz uzak kalıyor bana Anadolu yakasında bulsam iyi olur aslında.
İnşallah canım çok sağol
Çok sagol canım Allah razı olsun:) Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayı nasip etsin. Doktor boyu için birşey demedi 34. Bilmem kaç mm yazıyor ama oda fazla geldi gibi bana sanırım o değil. Bu arada senin ney cinsiyeti başka çocuğun varmı
34 olan değeri 7 ile çarpınca çıkan sonuç bebeğin boyu yanlış bilmiyorsam öyle hesaplanıyor
Amin çok teşekkür ederim:)Ölçümde çıkan sonuç haricinde bir de referans aralığı var. O Aralıktaki haftalar yazıyordur orada. önemli olan ölçüm sonucunuzun o haftalar içinde kalması. Ölçüm yapılan cihaz, bebeğin pozisyonu doktorun ölçüm hassasiyeti gibi nedenlerde ölçüm sonuçları ileri geri çıkabiliyor. doktor bir sorun görmediyse takılacak bi şey yok.
Allah sağlığını daim etsin.
Evet canım, Ataköy towers ta. wp üzerinden konum da yolluyorlar istersen eğer.
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
Amin insaallah. Hadi saglikla insaallahAynen boyu değildir o. Amin amin sağlıkla alalımda kucaklarımızaNasipse ilk bebeğimi kucağıma alacam erkek
Himm olabilir. 3. Çocuğum ama inanın hiç anlamıyorum çoğu şeyi hala34 olan değeri 7 ile çarpınca çıkan sonuç bebeğin boyu yanlış bilmiyorsam öyle hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?