Evet hamilelik başından sonuna stresle geçen bi dönem sürekli bişeyler düşünüp kafaya takıyoruz. Pozitif düşünüp tadını çıkarmaya bakalımBenim şuan içim çok rahatladı.
O zaman böyle bi durum varsa bile dolu ve sağlıklı beslenme ile bu süreci tamamlayabilirsin sen. Gerisini tevekkül edip bekleyeceksin hepimiz böyle yapıyoruz.
Ben de öyle hissediyorum kuzum Allah’ın izniyle bir sorun olmaz :)
Dediğin gibi eşlik eden başka sıkıntılar yoksa sorun yok. Benim detaylı doktoru da böyle bi şeyden bahsetmişti.
Evet hamilelik başından sonuna stresle geçen bi dönem sürekli bişeyler düşünüp kafaya takıyoruz. Pozitif düşünüp tadını çıkarmaya bakalım
Detaylı doktorun ne demişti
Al benden de o kadar kimse inanmıyor 4.5 5 aylık olduğuna kilo almışsın gibi duruyor hiç hamilelikle alakan yok diyorlarKızlar sizin göbekler birleşti mi benimki hala iki tane birleşmiyor
Sadece alt karnım biraz daha belirginleşti o kadar. Bebeğin başı aşağıda ayaklar göbek deliğimde zamanla yukarı çıkıyormuş heralde büyükler öyle diyor
Benimki de açıklayacaktı soru sormaktan adamı konuşturmadım salı günü detaylı anlatsın
Yani bende bir bulgu görünmedi ama bir bulgu olsa bile tek başına anlam ifade etmiyor başka eşlik eden sıkıntılar aranıyor. Ya da önceki yapılan ultrasonlar teşhisler testler de o noktada önemli filan diye. Genel bi bilgilendirme yapmıştı bu şekilde.
Senin de ilk gebelik mi?Al benden de o kadar kimse inanmıyor 4.5 5 aylık olduğuna kilo almışsın gibi duruyor hiç hamilelikle alakan yok diyorlar
Allah seniBenimki de açıklayacaktı soru sormaktan adamı konuşturmadım salı günü detaylı anlatsın
Kendi doktorum böyle söyledi sadece tek başına bu bi anlam ifade etmiyor dedi.
detaylıda ki de ses kaydına almışım adam diyor bu 3 damar meselesi dışında bi problem var derseniz yok orda devreye giriyorum sorular sorular zjxndndndn
Bende pazartesi aşıya gideceğim sonrasında çalışabilir miyim sizce birde kan tahlili yapacakmış umarım herşey dengeli çıkar insulin direnç ve pcosla uğraşıyorduk öncesinde iyi dileklerinizi bekliyorum
Aslında aileme söylemek istemiyorum üzülmesinler diye. söylersem araçla gideriz sıkıntı değil uzaklık tek gideceğim için yakın olsun istedim. Salı günü bi bakayım duruma. Ona göre ilk dediğin doktora da gidebilirim iyi bir perinatoloji benim de hakkımAllah seni
Bak uzak demezsen bi daha benim gittiğim doktoru bi daha düşün adam cihazından komple video kaydı almış. Buluta yüklemişler bana gönderdi indirdik bilgisayarımıza izledik yeniden
Saat 3te detayli cuma gunu hepimize guzel gecsin insallah temiz cikar sonuclarim
Anladığım kadarıyla hafif bir idrar yolu enfeksiyonuKızlar ben de dün tahlil verdim hem kan hem de idrar. Bir sürü referans dışı sonuç çıkmış bir şey de anlamıyorum. Sağlık ocağındaki doktor bugün olmadığı için sonuçları gösteremedim. Kendi doktoruma attım dört gözle bekliyorum ne diyeceğinibunlar bir kısmı. Anlayan var mı aranızda
Ben pazartesi günü yaptırdım ağrım olmadı ilk gün sonraki günler üzerine yatınca kolumun ağrı yaptı şimdi de sadece dokununca hafif bi ağrı var öyle dayanılmayacak bir şey değilUmarımm bir sorun çıkmaz kuzum karbonhidrat tatlı fasd food bunları bi çıkartabilsek genel anlamda hayatımızdan pcos filanda devam etmez de işte sağlıklı beslenerek ve düzenli hareketle yenilecek bir şey. Psikolojik etkileme bence kendinii kimisi çok ağrı yaptı kolumu kaldıramadım 2 gün diyor kimide hiç etkilenmemiş şimdiden psikolojini olumla bence
Kızlar sizin göbekler birleşti mi benimki hala iki tane birleşmiyor
Sadece alt karnım biraz daha belirginleşti o kadar. Bebeğin başı aşağıda ayaklar göbek deliğimde zamanla yukarı çıkıyormuş heralde büyükler öyle diyor
Sanırım az da olsa sıktım kendimi, inşallah yarına bişeyim kalmaz. Amin cümlemize şifa olsun.Ben sormuştum sonraki gün oldum canım
Onunla kalır muhtemelen bende yapmadı bi şey hissetmedim hiç :) şifa olsun bakalım
Teşekkür ederim canım yarına kadar zor sabredeceğim bu sıcaklarda hele :)Canım bana yaptığım zaman bugün duş alma dedi yarın için bişey söylemedi
Ben pazartesi günü yaptırdım ağrım olmadı ilk gün sonraki günler üzerine yatınca kolumun ağrı yaptı şimdi de sadece dokununca hafif bi ağrı var öyle dayanılmayacak bir şey değil
Benimki sevdi orayı çıkmıyor yukarı üşengeçBenim birleşti ya çok şükür ama benim bebek yukarı çıktı baya çünkü gögüs altımda karnım arası doldu böyle bu hafta. Ay hamileliğin başında 2 ayrı karınla gezcem diye mutsuzdum
Burası 40 dereceee şimdidenSanırım az da olsa sıktım kendimi, inşallah yarına bişeyim kalmaz. Amin cümlemize şifa olsun.
Çok teşekkür ederim canım benim.
Teşekkür ederim canım yarına kadar zor sabredeceğim bu sıcaklarda hele :)
Benimki sevdi orayı çıkmıyor yukarı üşengeç
İlkokuldaki aşı bu muydu iz bırakan hani?Bencedee öyledir çünkü ilkokulda yapılmıştı az buçuk hatırlıyorum. Birde psikolojik bazı şeyler herkesin hikayesini dinlememekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?